Отговори
# 420
  • Пловдив
Муцунка, и аз ти пожелавам късмет!!! Hug

# 421
Много ви благодаря , МОМИЧЕТА
Страхотна подкрепа сте!

# 422
 Ние най-накрая сме със зелена светлина за бебеправене. Цикъла мина и замина и благодарение на Gospojicata си имам и тестове за овулация. Flowers Tulip Цикъла обаче ми е много нередовен , всеки месец е с различна продължителност - от 26 до 38 дни. Вчера правих тест за овулация (10ти ден) и е далеч от положителен. Да пропусна ли няколко дни или да продължа да го правя всеки ден?

pladi, честит ви пол Simple Smile Blue Heart

Mucunka85, стискам палци и аз Hug

Минавам  и под двата прашеца, защото с мъжът ми имаме различни предпочитания Wink Но то да стане и все ще е неограничена радост Heart Eyes

Аз рядко пиша , но ви чета редовно. Съвети не давам , защото не съм веща по почти нито един въпрос, дискутиращ се в темата. Ако можех щях да съветвам. Честита ви ФБ група. Аз няма да се включа, защото съм си заклет форумен фен Simple Smile

# 423
Муцуни успех, на Марсия също.
Тъкмо мислех този месец да идем на почивка и да не ползвам тестове, и вие ми показахте това приложение, лоши сте (бъзикам се)  GrinningJoy Аз си чакам резултатите от инсулинова резистентност и щитовидните, корема ми е на топка.

# 424
Успех на пункцията на Муцунка стиснати палци и от мен
Marsia аз преди БХ бях с 28 дневен Ц сега средно 34 дневен и първият месец ги правих веднага след края на Ц за да се ориентирам . Положителен тест имах на 22 ден като почти се бях отказала да ти правя . Сега ги почнах от 15 ден и май май пак днес ми е + теста ( 22 ден ми е ) ако се съмняваш ги почни от по-рано . Или ако имаш  симптоми по -който се ориентираш .
П.с този тест ми е в 10.30 с час и малко въздържание . Надявам се в 14.30 да е категорично положителен

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 11:16 от titkata89

# 425
Какво ще кажете момичета

# 426
  • София
Успех на пункцията на Муцунка стиснати палци и от мен
Marsia аз преди БХ бях с 28 дневен Ц сега средно 34 дневен и първият месец ги правих веднага след края на Ц за да се ориентирам . Положителен тест имах на 22 ден като почти се бях отказала да ти правя . Сега ги почнах от 15 ден и май май пак днес ми е + теста ( 22 ден ми е ) ако се съмняваш ги почни от по-рано . Или ако имаш  симптоми по -който се ориентираш .
П.с този тест ми е в 10.30 с час и малко въздържание . Надявам се в 14.30 да е категорично положителен

Много си близо Титка, скоро ще да е твоеото O.

Както се казва в една поговорка " да не се дебнем , че ще се хванем" - та дебнете  се вия с тоята О.

Какво ще кажете момичета

ТSH  -то ти е точно за забременяване Simple Smile

Късмет

# 427
Музунка, успех и от мен

Прасе, честита ви новина, пожелавам ти да родиш пухкаво и здраво мъжленце

# 428
Титка, аз лично с този тест бих се "разписала" Blush

Дени, на мен всичко ми изглежда в норми Simple Smile

# 429
Carrie ние от снощи сме в график 🤣 . Утре имаме почивка , но не знам дали да я направим ще мислим 😘
Дени аз също мисля че стойностите са много добри  . Успех

# 430
  • Пловдив
Какво ще кажете момичета

Дени, чудна си с тези резултати Simple Smile Щитовидната е в идеално състояние. И антителата са в норма. На ехограф гледаха ли те?

# 431
  • Габрово
Муцунка всичко да е по мед и масло.
Титка благодаря за хубавите уруки да ти се връщат Hug След 15тина дена да се похвалиш ей Grinning
На всички много успехи и положителни емоции желая.
 Дени изглеждат ми в норма ,но аз много не отбирам дано да си спокойна и да се похвалиш този или другия месец Hug

# 432
  • Sofia
Дени ,и според мен са ок!А пиеш ли тироксин (извинявам се ,ако си писала) мисля че още малко може да се смъкне тсх.Титка,още мноооого  малко до+ ,не пропускайте 😍

# 433
Музунка, успех и от мен

Прасе, честита ви новина, пожелавам ти да родиш пухкаво и здраво мъжленце

Joy Joy Animal Pig Animal Pig2
Предстои да стана, ама още не съм Joy Благодаря все пак Joy

# 434
Сузии, нищо не пия скъпа, само Иногинол с лека форма на поликистоза съм, но нямам инсулинова резистентност според лекарката и изследванията го потвърдиха. Има ли жени от Стара Загора, и посещавали ли са Ин витро център на доктор Стефанов, аз си запазих час ,но много бавно, чак за Юни, явно има много пациенти. Останах с добро впечатление, още по телефона каза че доктора вика ориентировъчно на 10 -11 ден, мисля че направих добър избор,Пловдивските лекари ни мотаят вече 2г  и нищо хубаво.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт