Отговори
# 555
Момичета, скоро имаше въпрос за цветната снимка, аз правих миналата седмица и докторът каза,че не пречи на опитите в същия месец. Е да, ама днес бях на преглед при друга лекарка на 13 ден, и въпреки "хубавия фулкул" тя каза да пропуснем този месец. Просто исках да си се оплача тук, а и за информация на търсещите момичета.
Здравей , Сиси 😊 искам да ти кажа , че едно от момичетата тук от групата забременя точно в месеца след цветна снимка . При тях опитите са били разрешени и резултата е на лице . Успех 🤗

# 556
Момичета, пишете на Carrie, за да ви добави.

# 557
http://www.img-share.eu/main/image_view/E490BA5C-BB2B-428B-8FBE- … 22068743.jpeg.htm

Момичета, мислих да изчакам понеже е още рано от гледна точка, че чертата ми е доста слаба, но не мога да издържа и да не се похваля ❤ Желая на всички такова щастие, което аз изпитах на връх Благовещение 🍀🍀🍀

# 558
Дианче, беж на кръвен и прогестерон, че... И дано сега всичко е ок!

# 559
Благодаря на момичетата, споделили за цветната снимка. Аз също знам, че в месеца, в който се прави заради облъчването върху яйчниците се препоръчва да не се правят опити. Но явно и тук има разминаване на мненията Grin Аз честно казано все още се чудя дали да я правя идния месец или да пристъпим към опити. Единият АГ казва 3 месеца опити - и тогава, ако няма бременност, цветна снимка, другият АГ - казва веднага. Да се чудиш ...
Дианче, честитоо и дано всичко да бъде наред!!!

# 560
DiyanaCh честито миличка , дано след 2 дни да е съвсем ярка и ти след няколко седмици да чуеш биещо малко сърчице ❤           
Преди малко бях на лекар , след вчерашните две черти в теста за О. Днес фоликула се е спукал. За съжеление вчера нямахме възможност да опитаме 🙁но сега бързаме да се приберем и дано успеем да улучим момента . Момичета стискайте ми палци , имам нужда от късмет! ❤🙏🤞

# 561
Честито за хубавите новини Hug Hug  Специално синьо ръс ръс, за да ви е лека и до термин!
Дианче, прогестерона!!! Аз от ден 1 и ей такава въображаема чертичка започнах 2*2 Утрогестан!

По въпроса за ЦС - октомври я направих, декември забременях. Никой нищо не ми е забранявал и грам не сме се пазили. Десетина дни след снимката се обичахме нормално и незащитено.

# 562
  • София
DiyanaCh честито миличка , дано след 2 дни да е съвсем ярка и ти след няколко седмици да чуеш биещо малко сърчице ❤            
Преди малко бях на лекар , след вчерашните две черти в теста за О. Днес фоликула се е спукал. За съжеление вчера нямахме възможност да опитаме 🙁но сега бързаме да се приберем и дано успеем да улучим момента . Момичета стискайте ми палци , имам нужда от късмет! ❤🙏🤞

Успех Рози, и ния този месец пропуснахме деня с най-наситените черти - на следващия ден бях на доки- видя се че се е пукнал Ф и след това действахме (по препоръка на доки през ден) сутринта излезе , че схемата има резултат, така, прибирай се и действайте . Успех ти желая

a на Диянчето, тихичко честито и тук , прегръдки и много стиснати палци тестът да се насища ли насища Heart Heart Heart Simple Smile

# 563
Диянче честито и до термин !
Хайде тръгна на групата на положителни тестове 😗😗😗😗
Минавам и аз под прашеца пък дано след 15 дни и аз имам повод за хвалба.
Успех на Рози и ти да се похвалиш след някой ден .

# 564
Да взема и аз да се отъркалям ..... в прашеца и положителните тестове, че се каня едни снежинки да прибирам по Великден! Дано ме орисате и аз да цопна тук с едно тлъсто ЧХГ!!!

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 17:15 от DucaMF

# 565
Благодаря ви, момичета, тръпна все още в очакване. Имам записан час при док за 4.04 от преди месец. Надявам се дотогава да издържа. Поне да може той да ми каже дали да пия нещо.
Сънче, Плади 🤗 и да пусна сега прогестерон, сама нищо не мога да си назнача, не знам ако започна нещо макар и по малко поне за мое успокоение... знаете ми зора с тоя пуст прогестерон..

# 566
Дияна, ти си пусни и ако е извън нормите за 1ви триместър се обади на док и му кажи какво се случва...за някои неща не се чака Simple Smile

# 567
Дианче, пускай! Най-малкото ще знаеш дали има проблем или не, колкото по-скоро толкова по-добре, ще се обадиш на док ще ти изпише, ако не ти изпише - не става и ще намериш друг при когото да идеш спешно!

# 568
Хмм,.. добре де има ли лекар, който ще изпише нещо за задържане без да се е видяло още къде е? Не разбирам много, но така разсъждавам спрямо предната Б, която беше при друг док.

# 569
Има, има! На мен след инвитро как ми изписват и без изследване? Тончето, ако я помниш й изписаха точно така, на база 2-3 БХ и в крайна сметка роди принцеса Декември.

Общи условия

Активация на акаунт