Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹#6

• 156 979
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Привет!
От сета /пробвам дали ще мога да публикувам /

# 676
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лу   Hug проблем ли има с бг мама?  newsm78 Успяла си  Peace

Аз пуснах нормално днес, но... напоследък често ми се случва да не ми излиза поста, че ми била изтекла сесията... и лошото, че  имам случаи, когато даже и не съм разбрала това и го вижда по-късно, понякога и вече изключвайки компа  Mr. Green

А сега... уж още за вчера бяха обещали ( продуцента в диалог с фенове), че ще пуснат афиши за Кръг, но... все още няма нищо.

Други новини така и няма, продължаваме с чакането.  Peace

# 677
Привет!

Клипче за "Кръг" от руските фенки

И от сета - снимат в силен дъжд, но добре екипирани

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1072250850742075394/pu/vid/ … O72o4ec.mp4?tag=6

Не, Цвети

Скрит текст:
само аз имах проблем, само с темата за "1001 нощ" - от лаптопа ми на работа в други теми публикувах нормално, само там - не.
За да не те изхвърля заради изтекла сесия, сложила ли си отметка на "запомни ме", когато се логваш в сайта?

ХазЕр

ЗехОм

Няколко фенски находки на режисьорски грешки в "Назови ме по име" Wink

# 678
# 679

Здравейте,момичета!Снимките на първа серия са свършили...

Последна редакция: ср, 12 дек 2018, 19:33 от Виолета Цветанова_563417

# 680
Привет!
Вили, благодаря за новината bouquet
Тъкмо вчера се чудех колко ли серии заснеха, но днес видях, че сценарият за еп. 3 е готов. Оказва се, че  само една серия е готова.

От продуцента - "Съмнение... Съмнението е част от нашата професия"

txtloves txtloves

# 681

Благодаря ви за новините в темата  и най-вече за  сериала на Хазал.
Очаквам  скоро промоцията и рекламата му,а също и трейлъри.
Поне за сега пускат доста снимки от  работата по заснемането.
Нашата  любимка и тук е голяма сладурана.Поне тя да компенсира
липсата на ЗехОм.

Скрит текст:

# 682
Привет!
Вера, дано ни зарадват предпразнично Grinning

От Еркан - понеже е от телефона му, ще сложа и снимка - за тези, които не следят профила му в ИГ

https://www.instagram.com/stories/erkanmrc/

Отнася се за детски панаир İbs 2018 - книги с приказки специално за вашето дете.

http://kisiyeozelmasallar.com/

Второто е клипче за някаква механа в Бебек, да я очакваме скоро. Не зная дали е негова или на приятели, или е съдружник с някого. Фатош също го публикува.

"Много скоро започваме да се забавляваме"

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/9a9bf34219caa861a298 … .cdninstagram.com

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 20:29 от LU4IQ

# 683
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лу  Hug по въпроса за изтеклата сесия...
Скрит текст:
от години имам отметка и не съм имала проблем, но в последно време ми излиза това, не се губи поста, трябва просто пак да натисна публикувай, но.. аз често ставам от компа, мислейки, че съм готова и... от това се получават грешките  Wink

А сегааа, голямата новина за Кръг - имаме си вече ден и това е ВТОРНИК.

Аз още сутринта прочетох инфо, че ТРТ1 спират сериалът си в този ден ''Мехметчик'' ( финал на 05.01.) и веднага реших, че идеално ще ни пасне за Кръг  Wink, та... няколко часа по-късно пуснаха новината. така че... излиза, че на 12.01. може би и ще е старта.

А за механата, която се разнася от дни... аз от самото начало реших, че или този Махмут открива заведение и Еркан се радва за него, или може би ще е нещо орташко. Последните дни подсказките отиват повече към съдружието - Еркан пуска всички рекламни материали, които и Махмут е пуснал. Появи се и страница на механата в инстаграм, като освен, че нашите хора са я последвали ( Еркан, Хазал, Япрак, Фатош) страницата следва и тях ( тримата без Фатош), а следва само 16 човека...  Thinking
Друго... щом днес в рекламата се включи и Фатош, с едни танци на роботи и приема пожелания за успех и печалба... все повече е ясно, че Еркан влиза в този бизнес и остава да дочакаме 21.12. за да видим какво следва после.

Чакаме си сюрприза и... ще се черпим  Wink

Последна редакция: чт, 13 дек 2018, 21:09 от Cveti67

# 684
Добро утро!
Цвети, благодаря за информацията bouquet

Еркан още в неделя публикува снимка, която хвърли в паника руските фенки - защо е на маса с тази непозната дама.

Веднага изровиха инфото, че е дизайнер и има връзка с механата

"Спокойствие! Они только друзья" - трябваше да успокои вълнението, но не би.
Наредиха 160 коментара, извадиха всички възможни снимки на Хазал с мъже - фенове, колеги...
Накрая отмъстиха със снимка на бившия ѝ приятел от Измир, неин съученик Mr. Green

Залепиха най - новата ѝ снимка от сета до тази, която толкова много ги разтревожи Wink

и накрая, както и друг път се е случвало, направиха фотошоп и приятелката "изчезна", а на нейното място "седна" Хазал Joy

Най - новата снимка на БахКан - от продуцента

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 10:09 от LU4IQ

# 685
Момичета, тази вечер ТРТ1 ще покаже тийзър на "Кръг" Grinning А диалогът на снимката е между продуцента Юсуф Есенкал и актьора Уур Гюнеш - Йълмаз от сериала "Имало едно време в Чукурова", преди това е участвал в друг сериал "İsimsizler" на същия продуцент, също и в "Dirilis Ertugrul", който се излъчва по ТРТ1.

От италианските фенки, които също очакват сериала

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1073575774572167168/pu/vid/ … N3-CL8b.mp4?tag=6

Еркан на детския панаир на книгата

Линк за новосъздадената тема за сериала "Хълмът на соколите" - ако има желаещи да го обсъждаме заедно, да заповядат bouquet

http://old.bg-mamma.com/?topic=1080046;topicrefid=20

В 20:00 ч. наше време

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1073598167017578499/pu/vid/ … cg3lNU3.mp4?tag=6

ТИЙЗЪР
"Вот тебе новая жизнь..."

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1073643717771313152/pu/vid/ … MzjVFoZ.mp4?tag=6

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 20:41 от LU4IQ

# 686
  • Русе
Здравейте!  Hug

Лу  Hug много ми хареса това, че от екипа на ''Пръстен'' ( явно това ще е заглавието на бг превода ) ни дадоха знак за идващият тийзър, дори и с час на излъчването му и... спазиха това. За разлика от някои други, които ни държаха в неведение постоянно, сега виждам как други умеят и обичат и уважават публиката си. Казвам го и защото, често виждам Юсуф бей да отговаря на въпроси, които му задават фенове, има такива дори на английски и италиански и... той се справя...

Снощи освен новото за сериала с Хазал, имахме и нови снимки на Еркан, с коте и мебелировка, които издават и мястото, където се намира - домът на приятелят му Махмут, който в последните дни често е споменаван заради механата, която градят.

А за ''Хълмът на соколите''... гледам го, харесва ми, но... физически нямам време и за друга тема, така че... не знам дали ще мога поне да поглеждам в тази за сериала. Денем през инстаграм и ВК все нещо мога да получа като инфо за всичко, което ме вълнува и... ако мога сутрин или вечер влизам в бг мама.  Peace

# 687
Привет!
Цвети, и "пръстен" да е. Дано има връзка със сюжета. Защото нали трите кръга / халки / са символ на мафиотската групировка.
А за часа на тийзъра и въобще за информацията - зависи от продуцентите. Който не е разбрал, че рекламата и уважението към зрители и фенове са част от успеха, губи.
"Соколовият хълм" започна с късно, с рейтинг два и нещо процента. И като последва една агресивна реклама - по няколко фрагмана, откъси от нов епизод, снимки... привлякоха интереса на публиката, която вече беше направила избора си месеци преди това. Днес рейтингът и в трите групи се качи над 4% Wink. А който види една серия, ще продължи, защото сериалът е хубав, кастът - също.

# 688

Нова снимка от Хазал..
Дано наистина на 12.01 .започне новият сериал,както казваш ,Цвети, "Кръг" и да има късмет..Както и Еркан в новия бизнес..
Лучи,не го гледам този филм,всъщност аз май нищо не гледам,само чета за "Забранената ябълка" и "Сблъсък"..
Хубава вечер!

# 689
                                    Привет!
   Благодаря за всичко споделено!
Лу,гледам "Хълма"но само  преведените епизоди.Чета темата,всички сте  
  чудесни в коментариите и анализите, пишещи те  са много талантливи.
Снощи ,като гледах моя сериал по ТРТ ,дадоха   рекламата на "Халка".

Общи условия

Активация на акаунт