Е. МЕРИЧ🌹Х. СУБАШЪ в🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹ЕДНА НАДЕЖДА СТИГА🌹#6

• 156 974
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
От Бирсен в ТТ - Началото на "Halka" - 15 януари вторник

TRT'nin #EsFilm imzalı polisiye dizisi #Halka'nın (yeni bir değişiklik olmazsa) 15 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. #MehmetçikKutluZafer bu haftadan itibaren eski gününde yani perşembe akşamları ekrana gelecek.

# 706
  • Русе
Здравейте!  Hug

От Бирсен в ТТ - Началото на "Halka" - 15 януари вторник

TRT'nin #EsFilm imzalı polisiye dizisi #Halka'nın (yeni bir değişiklik olmazsa) 15 Ocak Salı akşamı seyirciyle buluşacağı konuşuluyor. #MehmetçikKutluZafer bu haftadan itibaren eski gününde yani perşembe akşamları ekrana gelecek.

Силно интригуваща е рекламата на Пръстен... първо с няколко афиша загадки, а сега започнаха и с героите, като №1 е майката Хюмейра... нейните загадки и скрити тайни...

Кой ли ще е днес на ред?  newsm78

А нашите партизани  Wink и тези дни са в нелегалност, но... идва 28.12 и според последните подсказки от преди дни - тогава ще е отложеното откриване на механата в Бебек ( а нещото, в което сме сигурни вече заради многото поздрави от приятели, колеги и роднини на Еркан, че все пак има дял в нея), та... малко остава и... Peace

# 707
# 708

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 18:26 от LU4IQ

# 709
  • Русе
Здравейте!  Hug

В очакване на новини и фрагман днес...  Wink да отбележим и... годишнина
На 28.12.2017г леко ни повдигнаха завесата с част от корицата на списание Клас магазин и... новината от снимката, че... Една сериална любов се е превърнала в реална, че ХАЗЕР вар и че са много щастливи заедно...  Simple Smile Heart Eyes

Като си спомня каква еуфория беше тогава... нещо в което толкова вярвахме и да разберем, че е истина, че правилно сме усетили всичко... А това и само с една снимка, до подробностите се наложи да изчакаме няколко дни, когато в първите дни на януари се появи и списанието, а после и превода на прекрасното интервю с Хазал и Еркан.

Та... интересно днес дали ще ни зарадват с още нещо?  newsm78
Много ни се иска, ама... да видим  Simple Smile

Сега мога да само да покажа нещо интересно отпреди два дена  Wink

Снимка, която пусна режисьорът на Пръстен и... едни образи, които забелязваме на заден план  Wink

Хазал и...

Еркан... прилича много, нали  Wink

Ами така е... когато няма роля и има много свободно време... защо да не се грижи за половинката си  Wink - да я кара на работа и да си я прибира у дома при ''децата''  Wink Joy Joy Joy

# 710
Привет!
Няма скрити картинки за феновете, всичко виждат Grinning
Тази вечер в 20 ч. наше време ще имаме фрагман

От Еркан

# 711
# 712
Скрит текст:
Май не го направих както трябва,Лучи,но не исках да се изгуби фрагмана..

Здравейте,момичета!

Цитат
"Если Бахар будет уверена, что её решение верное, она будет идти, не оглядываясь назад. "

# 713
Благодаря, Вили! Чаках някой да се появи с Бахар Sunglasses И Мери вече не се мярка насам.
Този цвят ми хареса повече от тревистозеления, но всеки герой си идва с цвета и символите му.

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/a2b463b239a1d00a32e4 … .cdninstagram.com

От акаунта на сериала

# 714
        Благодаря  за всичко,което споделяте в темата!

# 715
  • Русе
Здравейте!  Hug

В тези дни на празници и гости... няма много време за темата, но... пък имаме толкова красота, която няма как да се подмине  Peace

Лу, Вили, Вера  Hug

Трета роля и... все силна и различна от предните.
Хубаво е и че продуцента много харесва Хазал и не си пести думите да я похвали и нея самата, а и образа  Бахар.  Simple Smile

# 716
Лу, тук съм - следя ви и не пропускам и думичка от написаното от вас.

Откъде намирате цялата тази информация, дами Simple Smile

ПП - толкова много чаках и някаква роля от Еркан, но явно той е решил да се посвети на друго, а не на актьорството Sad

# 717
Привет!
Мери, другото занимание на Еркан не пречи на актьорството. Ако въобще е занимание. Предполагам, че участието му е финансово и след откриването на механата, други хора ще имат грижата за нея.
С актьорството е сложно. Но мога само да гадая и мисля, че не е получил подходящи предложения. Когато преди време се появи снимка с Хилал Сарал, имаше коментари за роля в "Хълмът на соколите". Понеже гледах сериала, си мисля, че единствената роля, което му подхожда възрастово е на шофьора, дясната ръка на Туна, момче за мръсните ѝ поръчки. Децата на семействата са по - млади - като Боран Кузум например, а останалите мъже са по - възрастни и са в ролите на техни родители. Та ако е имало предложение за Еркан, правилно не го е приел. Има и още един - братът на Айча, но тази роля би приел само някой, който иска да изкара някаква заплата. В "Халка" има подходящи за него роли, но съвместна работа с Хазал веднага след "Назови ме по име" ми се струва нереална.
Питаш за информацията - аз следя в туитър и инстаграм, и от време на време във вконтакт. Ако те интересуват подробности, пиши ми, ще ти изпратя линкове.

Ново клипче от Фатош

https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/ed422b83c25bfcb05827 … .cdninstagram.com

А с фенски колажи и клипчета може да се изпише цяла една, отделна тема Grinning

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1078740868213948417/pu/vid/ … co6ARFr.mp4?tag=6

Фрагманът с рус. суб.

https://vk.com/video-132999259_456242130

# 718
  • Русе
Здравейте!  Hug

От мен - добавка фрагманът за Пръстен с бг превод

Ново около ХазЕр няма, освен новини за механата - откриване на 4.01. 2019г., съобщено от баш водещият в групата, която ще ръководи обекта.
Лу  Hug аз също съм за това, че другите ще работят там, а Еркан е по-скоро с финансов дял и...  Wink за привличане на клиенти ( фенове, приятели, колеги...)

Така, че... да се надяваме поне да виждам понякога ХазЕр в това заведение, поводи се намират  Wink

# 719
          Привет!
В последните часове на отиващата си година искам да
благодаря на всички в темата,че бяхте за мен мои приятели!
С благодарност за изминалото и надежда за идващото Ви пожелавам
всичко онова,което старата не успя да донесе!
Бъдете живи и здрави!Обичайте и бъдете обичани!

Общи условия

Активация на акаунт