Откраднат живот - ТЕМА 35 Критична точка... Животът е всичко!

• 52 717
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Любовният триъгълник може да е Фотев-Стаменова-Врабчев или Фотев-Фотева-Тасев.
Не знам по какво съдите, че Зорница точно ще попадне в такъв триъгълник. Ако е от снимките дето братята я държат - еми, Тони е нейн приятел, подкрепя я, Марио също в един момент ще се сближи с нея. Това тълкуване също е вариант.

# 601
Любовният триъгълник може да е Фотев-Стаменова-Врабчев или Фотев-Фотева-Тасев.
Не знам по какво съдите, че Зорница точно ще попадне в такъв триъгълник. Ако е от снимките дето братята я държат - еми, Тони е нейн приятел, подкрепя я, Марио също в един момент ще се сближи с нея. Това тълкуване също е вариант.
Баш петоъгълник ще стане Wink

По време на анонсите май споменаха да триъгълник между Зори и братята.

# 602
При всички  надувки  от страна на Калин /върнаха ми го в изходна позиция , защото от начало много ни ми харесваше / , все ми се струва ,че ще се наложи  Батко да  му забърсва след  великанската демонстрация .
Хубаво , работил си в тази болница ,бил си  помазаното синче на шефа , бил си на върха , но сега вече е друго - друг собственик ,  не работиш вече там  и т.н. Нямаш право да дърпаш папките от ръцете на лекарите , все едно са санитари и ти носят резултатите . При всичките претенции ,че идва от Канада , това поведение е недопустимо , все пак не отива в някакъв обор .
А бе много започнахте да  харесвате Батко ... Naughty  ,  Joy има място за всички , той си е симпатяга и все повече ще ни очарова . Направили са много добър образ , а на Велислав страшно му отива тази роля .
Ще трябва да си понабавя и да изгледам и други неща с него .Татяна Лолова била очарована от него и по нейния леко хулигански начин  му е направила  страхотни  комплименти-закачки  Laughing .

# 603
Обувката на Зори  да е заложник на Марио Grinning не , мисля, че ще и я върне с бележката. Аз пък докато Марио гледаше как се мъчи горката да си вземе обувката си виках :"Върви и помогни, какво си я зяпнал?" Joy
Любовният триъгълник ще са Марио-Зорница-Тони, в описанието за двамата братя пишеше, че ще се борят за една жена Simple Smile

Дона, готин аватар Simple Smile

# 604
Обувката на Зори  да е заложник на Марио Grinning не , мисля, че ще и я върне с бележката. Аз пък докато Марио гледаше как се мъчи горката да си вземе обувката си виках "върви и помогни, какво си я зяпнал" Joy
Любовният триъгълник ще са Марио-Зорница-Тони, в описанието за двамата братя пишеше, че ще се борят за една жена Simple Smile

Дона, готин аватар Simple Smile

Хехехехе, благодаря Simple Smile Замених една любов с друга Joy

Да, те и сега братята се борят за една жена - за живота на Мона Wink

# 605

Хехехехе, благодаря Simple Smile Замених една любов с друга Joy
Това е вечна  любов , освен това има терапевтични качества  smile3501

# 606
Както вече казах, Велислав Павлов недвусмислено в прав текст каза „двамата с брат ми ще попаднем в любовен триъгълник с д-р Огнянова”.
Така че за това нямайте съмнение Wink

# 607
  • Mediterraneo
Ех, Пепеляшке! Съвсем предвидим момент!

# 608
Туристическа обиколка на ада довечера Joy ох, този Мазов

# 609
Точно това ми липсваше! Ахх, тази вечеря ще бъде запомняща се 😀😀😀

# 610
Калин кога успяха да го назначат пак?!

Потривам ръчички в очакване на вечерята у Мазови Blush

# 611
  • София
Рядко тъпо парче е този Тони. Яко ме дразни този лигльо. Ще въвлече всички в неприятности.

# 612
Боооже, не се умаза всичко, а двамата ще станат първи приятели Grinning

Изключително ме дразни Тони, сега ще прецака и Марио, и Зорница.

Мазови мама и син рулз Joy

# 613
Въпреки всичко Марио си преглътна егото и призна успеха на Калин. Браво на Батко! Grinning Сега явно ще започнат да мелят брашно заедно.

# 614
Браво на Калин. Може, вярва си и поема отговорност без изобщо да е длъжен да го прави. Просто искаше да помогне. Всички бяха наясно, че ако нещо се обърка винаги можеше да го отворят.

Общи условия

Активация на акаунт