"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 199
  • 741
  •   1
Отговори
# 210

Еми, каква глава, зАрежи ги тез от змийското гнездо и по-често по един хап в синьо! Никва глава няма да те боли! Simple Smile bouquet
labrex, сякаш съм предчувствала съвета ти! Хайде още малко синьо! И всичко ще е 6.

Главоболието мина!

# 211
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро ☕🤗🙋
Няма да обсъждам Фикрет - толкова злобен и лош човек......
Ето до какво състояние ще докара Ийт и Нур, с нейните лъжи и изопачаване на нещата, и най вече с действията си и омразата към Нур. Милата Нур - направи добро, Ийт и помогна, защото я обича - НО - Фатих го каза много точно първата вечер “Направи огромна грешка Нур!”
https://instagram.com/p/BgW-Oh5FvVx/

# 212
Привет! Има един израз, че не трябва да се прави непоискано добро. Работата на Нур е такава. И мен ме подразни намесата на Нур в чуждите отношения. Всъщност може като дете да се е разбирала и с Фикрет и затова не очаква нещо лошо от нея. На този етап Фикрет не ми направи кой знае какво впечатление, освен с това, че не иска да говори за себе си. И да е злобна, това явно ще си проличи по-късно. Ами поканиха я в дом, в който се оказва, че не е особено желана. Брат й не желае да я види. Съвсем нормално поиска да си тръгне, Нур я спря. Да видим докъде ще доведе този път Нур малката й лъжа.
За Ярен - мисля, че реакцията й на истината за Ямур е съвсем нормална. И на братята им трябваше време, за да решат да приберат сестра си. А и Ярен не помни родителите си. Какво, като и тя е дъщеря на същия убиец? Ами той може да е убил жена си точно заради любовната афера с майката на Ямур. Бракът на родителите на Ярен явно е бил нещастен. Бащата е пиел и биел жена си, имал любовна връзка с друга. Ние видяхме случилото се само през погледа на Ийт, дете тогава. Ясно, че Ямур не е виновна за миналото, но нежеланието на Ярен да живее с нея според мен е разбираемо.
От лъжите на Джахид направо ми стана гадно. Елмаз усеща, че нещо не е наред, но явно ще разбере късно какво е.

# 213
Мен пък ме подразниха отново мъжете Козан, които мънкаха като буби, вместо като зрели мъже и по големи братя да седнат до Ярен и Ямур и да обяснят нещата.
А те хък, мък и оставиха Айтюл да представи Ямур по най грозния начин.

# 214

Привет! Има един израз, че не трябва да се прави непоискано добро. Работата на Нур е такава. И мен ме подразни намесата на Нур в чуждите отношения. Всъщност може като дете да се е разбирала и с Фикрет и затова не очаква нещо лошо от нея. На този етап Фикрет не ми направи кой знае какво впечатление, освен с това, че не иска да говори за себе си. И да е злобна, това явно ще си проличи по-късно. Ами поканиха я в дом, в който се оказва, че не е особено желана. Брат й не желае да я види. Съвсем нормално поиска да си тръгне, Нур я спря. Да видим докъде ще доведе този път Нур малката й лъжа.
За Ярен - мисля, че реакцията й на истината за Ямур е съвсем нормална. И на братята им трябваше време, за да решат да приберат сестра си. А и Ярен не помни родителите си. Какво, като и тя е дъщеря на същия убиец? Ами той може да е убил жена си точно заради любовната афера с майката на Ямур. Бракът на родителите на Ярен явно е бил нещастен. Бащата е пиел и биел жена си, имал любовна връзка с друга. Ние видяхме случилото се само през погледа на Ийт, дете тогава. Ясно, че Ямур не е виновна за миналото, но нежеланието на Ярен да живее с нея според мен е разбираемо.
От лъжите на Джахид направо ми стана гадно. Елмаз усеща, че нещо не е наред, но явно ще разбере късно какво
Vali, цитирах поста ти, защото съм съгласна с всичко, което си коментирала. Да, понякога избързвам с обобщенията си, защото се базирам на целия сериал, а не на конкретния епизод! И ако бях  се съсредоточила само във видяното дотук, щях да напиша същото, което ти си споделила. Благодаря ти!

# 215
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мен всичко ме болеше в сериите от тук нататък, не само главата.

Снощи не можах да гледам. Затова ще коментирам чак след като успея да изгледам серията по БТв+.
Сега Емин да не вземе да остави Ямур заради  тази фльорца Ярен.
Ще има и такива моменти. Ярен, в желанието си да нарани Ямур, ще се опита да завърти главата на Емин.
Не само се опита, ами направо си го повлече със себе си. Peace
Вярно е, че в първия сезон Ярен беше по-скоро добрата женска част на семейство Козан, но във втория сезон си е точно творение на Айтюл ханъм. Peace

# 216
Здравейте, момичета!

Спокоен и усмихнат петък!

# 217
здравейте ,  много хубава тема Simple Smile
 Искам да попитам какво ще стане с Елмаз , чак ми е жал за нея. A тази Назан ме оставя без думи . Дали ще излязат всичките и игри ?

# 218

здравейте ,  много хубава тема Simple Smile
 Искам да попитам какво ще стане с Елмаз , чак ми е жал за нея. A тази Назан ме оставя без думи . Дали ще излязат всичките и игри ?

Здравей, Цветелина! Добре дошла в темата!

Скрит текст:
Джахид и Назан ще изкарат Елмаз психично болна и ще откраднат бебето. Хубаво е, че накрая на сериала Джахид разбира за всички пъклени планове на Назан и сам връща бебето на Елмаз, напуска Назан, взема и момиченцето със себе си! Моли се на Елмаз да се опитат отново да бъдат семейство! Харесвам Елмаз, която с всички сили се бори, за да върне сина си! Ийт също й помага. 

# 219
Не симпатизирам на Джахид или Назан, но и не ме е жал за Елмаз. Да, ние виждаме, че тя се е променила, но Джахид? Той как да и вярва след толкова лъжи? За сега с нищо не се е доказала, че е променена. Човека е загубил доверие към нея.
Назан го е лъгала години, но поне си намери някакво оправдание. Били са влюбени преди всичкото богатсво. В Елмаз никога не е бил влюбен, в началото тя го е използвала... отново - не е гарантирано, че отново го ползва заради парите му.

Елмаз ми беше от любимите персонажи до преди няколко епизода.... ама на мястото на Джахид и аз бих избрала Назан.

# 220
Хубав ден и от мен и красавицата Нур

# 221
здравейте  Simple Smile

# 222
Здравей цветелина маринова_565798  Hug

Защо, magdalenatar ? Какво е направила Елмаз преди няколко епизода, че така си си променила мнението?

# 223
  • Пловдив
Аз в началото не понасях Елмас. Даже актирсата ми изглеждаше противна, толкова не харесвах образа. Да, тя направи огромни грешки и си носи последствията. Но сега.. сега е много различно. В нея сега виждам само една ранима душа, която просто се старае да воюва за мястото си, нейното и това на детето й. Тя е добра и към Джахид, и към брат си, и даже към чуждото дете - искрено му съчувства. Когато усети, че е огорчила момиченцето, тя се разкайва също толкова искрено. А с какъв поглед каза на Джахид "Разчитам на теб"... Много ми е мъчно за нея, много.

# 224
Въртя и гледам в момента последните два епизода на БТв и осъзнавам, че дублажът спестява на българския зрител неприятните нотки в гласа на Фикрет. Като съм я гледала с руски субтитри, имах нещастието освен да я гледам и да я слушам. Притворството и коварството са от първата до последното секунда на екранното й присъствие не само визуално, но и с всеки тон излязъл от устата й. Та още с идването в Истанбул Фикрет не можа да изтърпи нежността между Нур и Иит и нарочно ги прекъсна бутайки куфара си. Да се чудиш какъв точно й е проблемът и с какво й пречеха двамата!

Не е като да не съм гледала сериали и във всеки има злодей, понякога и по няколко. Но такова безпричинно зло не съм виждала. Впрочем актрисата се справя великолепно с ролята - поглед, мимики, тон ... иде ти да я удушиш на секундата. Аз и на Назан исках да й драсна една клечка, ама тази искам да я режа бавно и да я гледам как се гърчи дъъълго. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт