"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 270
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Еми, Flowers Rose
И на мен ми е интересно дали ще се обикнат, поне малко двете сестри..
Фикрет, обаче как всява интриги ту при Ийт, ту при Нур.. супер противен и лицемерен човек.

# 361
A Ярен и Ямур в крайна сметка ще станат ли сестри или ще враждуват до край.
Явно с образа на Ярен отново ни показват какво огромно влияние е имала лелята върху всички в къщи и как умело е промила мозъците им
    djoleva, много вярно - лелята е отровила всичко, до което се е докоснала. Ярен ще върти доста номера на Ямур, но в крайна сметка ще се примири с мисълта, че Ямур е нейна сестра.

Скрит текст:

Еми, Flowers Rose
И на мен ми е интересно дали ще се обикнат, поне малко двете сестри..
Фикрет, обаче как всява интриги ту при Ийт, ту при Нур.. супер противен и лицемерен човек.
    DebSs - доброто винаги побеждава! В края на сериала ще видим две истински сестри!

# 362
Момичета, какво мислите за постъпката на Джахит от тази снимка

Защо си тръгна, а не остана да подкрепи Ийт?  Или е съгласен  с Ярен? Че е слабохарактерен, го знаем.

# 363
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз не съм си помисляла, че може да е съгласен с Ярен. newsm78 Възникна проблем изискващ разрешаване, съответно вземане на отношение и поемане на отговорност за решението, и Джахит духна. Толкова са му силиците.
Да се чудиш за какви негови достойнства толкова се борят Назан и Елмас! Mr. Green
Жалък, безхарактерен, не блести и с външен вид, единствено банковите сметки са прилично пълни, домовете за пребиваване готини, нооо ... благодарение на брат му. Колко ли време всичко това би оцеляло без Иит?!
Ама, пък и не е казано, че като империята се срине, дамите няма да си намерят други цели.  Wink
И Фикрет така каза, че си е намерила нови цели.
Нещотърсачки. Mr. Green (Къде си, Пипи? Прости! Laughing)

Позволявам си да изключа частично Елмас от цялата тази схема, защото покрай бременността се промени в известна степен като човек. А и за разлика от останалите, в нея е заложено и вкоренено цененето на семейството и близките.

# 364
Момичета, какво мислите за постъпката на Джахит от тази снимка

Защо си тръгна, а не остана да подкрепи Ийт?  Или е съгласен  с Ярен? Че е слабохарактерен, го знаем.
     Zvetanka, аз мисля, че с тази постъпка Джахид за пореден път ни показа какво мекотело е. Мъж без собствено мнение, без достойнство, бяга от отговорност, чака някой друг да разреши проблемите. Винаги е лежал на гърба на Ийт, сега направи същото. Бягаше от Ямур - подаде й ръка, за да няма неприятности с Ийт и Елмаз, а не защото я прие като сестра. Сега показа същото малодушие - опита се да избяга, за да запази добрите си взаимоотношения с Ярен. Мижитурко!
     Това е истински брат - обича и двете сестри, прави всичко възможно, за да ги сдобри. Разбира, съчувства, протяга ръка в трудните моменти. Опора за цялото семейство - Ийт Козан.
     А Толгахан ....

Аз не съм си помисляла, че може да е съгласен с Ярен. newsm78 Възникна проблем изискващ разрешаване, съответно вземане на отношение и поемане на отговорност за решението, и Джахит духна. Толкова са му силиците.
Да се чудиш за какви негови достойнства толкова се борят Назан и Елмас! Mr. Green
Жалък, безхарактерен, не блести и с външен вид, единствено банковите сметки са прилично пълни, домовете за пребиваване готини, нооо ... благодарение на брат му. Колко ли време всичко това би оцеляло без Иит?!
Ама, пък и не е казано, че като империята се срине, дамите няма да си намерят други цели.  Wink
И Фикрет така каза, че си е намерила нови цели.
Нещотърсачки. Mr. Green (Къде си, Пипи? Прости! Laughing)
Позволявам си да изключа частично Елмас от цялата тази схема, защото покрай бременността се промени в известна степен като човек. А и за разлика от останалите, в нея е заложено и вкоренено цененето на семейството и близките.
Профи, напълно съм съгласна с теб.

# 365
  • On the sea
Здравейте на всички. Снощи пропуснах епизода и не мога да се включа с коментар, но след като изчетох всички постове горе долу ми стана ясно за какво иде реч. Съгласна съм с всички за мненията ви за Джахид (чисто мекотело), Ярен, Нур и разбира се непоносимата Фикрет. Нямам какво да добавя, мъчно ми е за Ямур, която всъщност се оказа толкова чиста душа, харесва ми колко е директна, като цяло ми допада характера и, такива хора харесвам и в реалния живот.
Миши, страхотни снимки, много ми харесва новата прическа на Амине, като кукла барби ми е направо, беше време за малко промяна от нейна страна. Снимките на Толгахан, които си добавила аз лично не ги бях виждала и с това синьо отново ме остави без думи. Тежки серии, трудни за коментиране, ще трошим нерви едни 15 епизода Rage, но пък красивият край си заслужава чакането в крайна сметка. Приятен ден ви пожелавам с повече усмивки и позитивни емоции!

# 366
Красавец и в бяло!

Скрит текст:

# 367

Миши чудесни са един до друг.
Толга не хареса бретона на Алмеда, но може пък Амине да му хареса така повече!

# 368
Еми, пак в десятката- много я харесвам тая сцена, cok tasekkur

# 369
Профи 🤗❤ Наистина трудно вървят коментарите, аз поне незнам какво да кажа, толкова ме ядосват всичките гадняри, но Фикрет е върхът, с всяко действие и дума ☹
Добро утро ☕☕☕

Миши, първата снимка е от един тежък момент за Ийт. Толгахан ми напълни душата тогава като гледах, колко пъти съм връщала сцената в болницата само аз си знам и рев и разкошната музика допълва картината

# 370
Миши, хубави снимки!
Към "закъснялото" кафе ще прибавя

Сега мога да издържа всички злодеяния на Фикрет.  Ще гледам 83 епизод.
Еми, този другия убавец кой е??

# 371
Скрит текст:
Миши, хубави снимки!
Към "закъснялото" кафе ще прибавя

Сега мога да издържа всички злодеяния на Фикрет.  Ще гледам 83 епизод.
Еми, този другия убавец кой е??

nadibuchi, ама ти верно само Бу признаваш и друг мъж не поглеждаш! Grinning Чаатайчо е това, Чаатай Улусой. Peace bouquet

# 372

Да прибавя още малко красота с кадри от предстоящия епизод

Скрит текст:

Приятно гледане!

# 373
Сезон 2
Епизод 79

- Има рожден ден, а аз дори не се сетих! Главата ми е толкова натоварена, Иджлял сутринта ме подсети и то как ме подсети! Гордеех се, че не съм от хората, чиито секретарки им напомнят за рождения ден на децата им! Ако Иджлял не ме беше захапала, ако тя не ме беше захапала – щях да съм от тях!
- Скъпи, получило се е неприятно! Но не се обвинявай! Нещата се струпаха едно върху друго! Ако животът си течеше нормално, щеше ли да забравиш?

Скрит текст:
- Каквото и да е не трябваше да го забравям! Той е синът ми, той е всичко за мен! Какво по-важно от него може да има! Трябваше да се сетя и да подготвя нещо специално!
- Отнасяш се много жестоко към себе си! Иджлял много те е нападнала! Недей така, не позволявай да ти го причинява! И аз искам да взема подарък на Мерт! Много искам!

- Краката ми сякаш вървят назад! Не искам да си ходя у нас! Един ден ще успеем, нали любими! Един ден тази къща ще е нашият дом!

# 374

От целия епизод само тези няколко изречения ми стоплиха душата. Но и ме натъжиха.
"Краката ми сякаш вървят назад! Не искам да си ходя у нас! Един ден ще успеем, нали любими! Един ден тази къща ще е нашият дом!"
     Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив - един дом, населен с любими хора. Това е мечтата на Нур и Ийт, мечта, която за момента не може да бъде осъществена - заради заобикалящата ги злоба, лицемерие, манипулативни роднини и псевдо-приятели.
     Дотук двамата заедно успяха да преборят гордостта си, да тушират и ревността си, устояха на изпитанията, поднесени им от Айтюл и Иджлял. И оцеляха, любовта им, взаимното доверие, искрените и чисти взаимоотношения ги свързаха по-здраво.
     Но пред тях се изправи враг, по-опасен и от Айтюл, враг, за когото дори и не подозират. Колко изкусно Фикрет  ги оплита в лъжите си, как успява да им влезе под кожата и да спечели доверието им, за да може да нападне, да ги раздели, да ги унищожи - ей така, за развлечение, за да изкара пари, за да живее щастливо, наслаждавайки се на нещастието на другите.
     Е, няма такъв човек!
     Трудни за гледане епизоди!
     Хубаво е, че паралелно с интригите на Фикрет наблюдаваме и взаимоотношенията в семейство Козан - там е по-забавно. Елмаз много живописно разказа на Нур за двата лагера в семейството. Изобщо Елмаз печели моите симпатии. Промяната в мисленето й е очебийна, вече е здраво стъпила на земята и усеща, че сама трябва да се бори, че Джахид не може да бъде нейна опора. Но мечтае да бъде на кориците на списание, застанала до тортата на сина си на първото му парти. Наивно, но земно, човешко.
     А Ямур е толкова добронамерена към Ярен, опитва се по всякакъв начин да спечели симпатиите на сестра си, но в същото време показва и  характер. Много беше сладка, когато излезе на улицата при Емин и съвсем безцеремонно  отпрати Ярен, за да разговаря с приятеля си. Като характер Ямур много ми прилича на Ийт, същата твърдост, инат, откритост. И тук ще става интересно! Ярен е готова за битка, ще се бори за шофьора, превърнал се в известен актьор. За да докаже себе си, за да накаже Ямур, за да задоволи перверзното си желание за унижава и мачка околните.

Общи условия

Активация на акаунт