"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 157
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
На тая Фикретка никой ли няма да ѝ усети фалша, той блика като фонтан от всяка нейна дума, интонация и израз на лицето. И просто ще си изчезне и няма да си получи заработеното? А Ийт и Нур са толкова добронамерени към нея. Не случайно родният ѝ брат не иска да я чуе и види.  Отвратителен персонаж! #2gunfire

# 406
  • On the sea
Малко да освободим напрежението с красиви моменти. Боже как ми липсват Scream

# 407
velvet*, наистина липсват тези моменти, благодаря, че ги напомни. bouquet Много грозна беше сцената на караницата и всичко заради тая......айде да не се изразявам, да не получа некой БАНан! Simple Smile Peace

# 408

На тая Фикретка никой ли няма да ѝ усети фалша, той блика като фонтан от всяка нейна дума, интонация и израз на лицето. И просто ще си изчезне и няма да си получи заработеното? А Ийт и Нур са толкова добронамерени към нея. Не случайно родният ѝ брат не иска да я чуе и види.  Отвратителен персонаж! #2gunfire
     labrex, ще трябва да я търпим още десетина епизода. Раздавай оръжието, че не се трае .... Всичко излиза от контрол. Няма вече спокойствие!

# 409
Привет! Доста напрегната серия. Нур излезе наивна глупачка, с извинение. Този път няма защо да обвинява Иджлял. Но дори и Ийт да я беше поканил наистина, според мен поне от малко такт Нур не трябваше да ходи. Оказа се, че и Нур не е тактична. Фикрет цели да ги скара тримата и после вероятно да се докопа до Ийт, утешавайки го. В момента просто изпитва силата на чувствата им и се наслаждава. Доста е изобретателна.

# 410

Скрит текст:
     labrex, ще трябва да я търпим още десетина епизода. Раздавай оръжието, че не се трае ....
Скрит текст:
Всичко излиза от контрол. Няма вече спокойствие!

Ей го, Еми, целия арсенал измъкнах от мазето барабар с войската:

А да видим как ще им върти интриги! Mr. Green

И малко усмихнати лица!

# 411
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Започнало е

# 412
Сезон 2
Епизод 80

Скрит текст:

Прощавайте всички Нурки, ама голяма бяла птица я изкараха сценаристите нашата мома.Може ли така гламаво да се втурне на празника, без да се замисли, че е невъзможно Ийт да й праща покани.

# 413

Ей го, Еми, целия арсенал измъкнах от мазето барабар с войската:

А да видим как ще им върти интриги! Mr. Green

И малко усмихнати лица!
Скрит текст:

labrex, благодаря ти! Вземам всичко! Ще я преборим тази гад мръсна! Smiling Imp
Ийт и Нур трябва да бъдат заедно и щастливи!

# 414

Привет! Доста напрегната серия. Нур излезе наивна глупачка, с извинение. Този път няма защо да обвинява Иджлял. Но дори и Ийт да я беше поканил наистина, според мен поне от малко такт Нур не трябваше да ходи. Оказа се, че и Нур не е тактична. Фикрет цели да ги скара тримата и после вероятно да се докопа до Ийт, утешавайки го. В момента просто изпитва силата на чувствата им и се наслаждава. Доста е изобретателна
Прощавайте всички Нурки, ама голяма бяла птица я изкараха сценаристите нашата мома.Може ли така гламаво да се втурне на празника, без да се замисли, че е невъзможно Ийт да й праща покани.
Vali, Нади, цитирах ви, защото съм напълно съгласна с вас! Аз съм ядосана и на Ийт, той също се подхлъзна по акъла на Фикрет! Изобщо тази лукава жена оплете всички толкова нагло и жестоко, че излизане от блатото няма! Ще затъват все по-дълбоко и ние заедно с тях. Епизодите стават все по-тягостни! Сценаристите ни довършиха!
Но пък се наслаждавам на играта на актьорите! Страхотни са!

# 415

Привет! Доста напрегната серия. Нур излезе наивна глупачка, с извинение. Този път няма защо да обвинява Иджлял. Но дори и Ийт да я беше поканил наистина, според мен поне от малко такт Нур не трябваше да ходи. Оказа се, че и Нур не е тактична. Фикрет цели да ги скара тримата и после вероятно да се докопа до Ийт, утешавайки го. В момента просто изпитва силата на чувствата им и се наслаждава. Доста е изобретателна
Vali, Нади, цитирах ви, защото съм напълно съгласна с вас! Аз съм ядосана и на Ийт, той също се подхлъзна по акъла на Фикрет! Изобщо тази лукава жена оплете всички толкова нагло и жестоко, че излизане от блатото няма! Ще затъват все по-дълбоко и ние заедно с тях. Епизодите стават все по-тягостни! Сценаристите ни довършиха!
Но пък се наслаждавам на играта на актьорите! Страхотни са!

Горкият Ийт между двете крещящи женки, щеше да го отнесе, а онази Фикрет се опитва да ги омиротворява уж. Наистина, Еми, предстоят много тежки епизоди.Но пък ще се радваме на прекрасен финал, за разлика от един друг сериал, дето ми го занулиха момчето:disappointed_relieved:

# 416

Започнало е
Скрит текст:

Миши, а нашето момче дали е там? Не можем да разберем, нищо не публикува! Яде ме любопитството, еййй!
Горкият Ийт между двете крещящи женки, щеше да го отнесе, а онази Фикрет се опитва да ги омиротворява уж. Наистина, Еми, предстоят много тежки епизоди.Но пък ще се радваме на прекрасен финал, за разлика от един друг сериал, дето ми го занулиха момчето:disappointed_relieved:
     Нади, аз затова и не гледах другия сериал.
За теб:
https://www.instagram.com/p/BgowNc4gPbM/?taken-by=burakozcivit
И за всички нас:

# 417

Започнало е
Скрит текст:

Миши, а нашето момче дали е там? Не можем да разберем, нищо не публикува! Яде ме любопитството, еййй!
     Нади, аз затова и не гледах другия сериал.
За теб:
https://www.instagram.com/p/BgowNc4gPbM/?taken-by=burakozcivit
И за всички нас:
Cok tassekur, Еми

# 418
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Толгахан със сигурност не е с Алмеда в Тирана. Съвсем наскоро го казаха двамата пред камери, че тя има ангажимент в Албания и ще са далеч един от друг известно време.  Peace

Елмас й го усеща фалша и постоянно се опитва да отвори очите на Нур, но няма кой да я чуе. Може би защото интуицията на Елмас си е интуиция, а не е подплатена с конкретни доказателства и факти.

И защо така я нападнахте Нур?! Тя не прие поканата безрезервно, напротив веднага се опита да се свърже с Иит. Каква вина има, че злата вещица Фикрет беше сменила номера на телефона и вместо на Иит, Нур звънеше на Фикрет?!
Освен това те в хубавата къща си бяха говорили, че постепенно ще приближават Мерт към Нур. Може да се помисли, че рождения ден е една не лоша стъпка към това.
Като прибавим и копнежа на Нур наистина да сподели този празник на обичания от нея Мерт, не е толкова странно и укоримо, това че тя отиде. Peace

При цялата кавга, възникнала при нахлуването на Иджлял в къщата на Нур, най-точно беше истината казана от Нур в очите на Иит. Каквото и да направи Иджлял, Иит винаги и за всичко държи сметка и наказва Нур, и никога нищо не прави на истинската виновница за нещата. В крайна сметка макар Фикрет да беше машата, Иджлял бе тази, която поиска от нея да докаже възможностите си. Crossing Arms

# 419
Ами аз вече го написах - липса на чувство за такт у Нур. Рожденият ден на Мерт е организиран от родителите му. Нур коя е в случая? Любовницата на татко, защото в момента са разведени. Освен това детето достатъчно ясно показваше преди това отношението си към Нур. С един подарък ли ще го поправи? И не е виновна Иджлял, а Фикрет, която използва и нея.

Общи условия

Активация на акаунт