"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 161
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Velvet, в този сериал според мен само Ийт е добре облечен- всичко друго е боза. От време на време Иджлял има някоя друга рокличка или бижу хващащи окото-. Нур като цяло е зле облечена, според мен, да не ме захапят Нурките сега.
Nadibuchi и аз съм Нурка ама не мога да си затворя очите, много съм наблюдателна от към стайлинг, полата на Назан днес ми беше като карта за игра, само дето беше на горлеми точки, а ни на спатийки 😆 и на тази нейна структура хич не и подхождаше, докато червената рокля на Ярен ме впечатли, а колкото до Нур се старая да я гледам повече в лицето, там дори и без грим си е красота

Аз пък Нур си я харесвам облечена ето така

и в прегръдките на този неустоим красавец!

# 136
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Според мен днес беше с такава по “селска” рокля, защото се върна в родният край - а там всички така се обличат, няма я суетата и модерното, а Нур е точна такава - чиста, свежа, обикновена и без грам суета. Затова беше е семпло облечена

# 137
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 138
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хубаво клипче  Heart Eyes   
Мише   bouquet

Аз харесвам как я обличат Нур - като нормален човек. Винаги са ми изглеждали странни наконтените богаташки, които ако не са на 12 см тънък ток и с маркова рокля, не могат да слязат на закуска. Mr. Green
Единствено роклята на Нур от епизода тази вечер е малко селска, но по този въпрос съм напълно съгласна с Мишето  Hug, че е заради посещаването на консервативен район. Peace

Гнусарщината сътворена от Назан е само една от крачките, които тази гадина прави. И докато нейното поне е ясно защо го прави, без да я оправдава, то за кухотата на Джахид няма обяснение. Имаше по едно време един лаф - "тъп, тъп, та чак объл", е все едно за тоя муньо е измислен! Една съфорумка в такива случаи казва, че мозъкът в главата е колкото да пази равновесие с него. Жал ми е за Елмас. На нейно място не бих стояла при такъв, но тя все още гони мечтата да е господарка точно в този дом. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 03:20 от profi_1

# 139

Миши, много хубаво клипче! Благодаря ти, че го сподели с нас!

Много ми хареса тази мисъл на Толга:

"I never dreamed about success, I worked for it!"
                                          Tolgahan Sayışman

Профи, помагай!!! В клипчето какво казва Толгахан, че така заразително се засмя.

Спокойна нощ, момичета!

# 140
Еми, след като го питат кой му е любимия футболист и отговаря Роналдо, следващият въпрос е "Вашето любимо място в тялото Ви?", на който той избухва в смях и пита "Какво искаш да кажеш?". После не чувам добре какво казва, нещо че е странно, че е уверен в себе си, и накрая завършва "Не се пазаря! Много егоистично!" Като това последното естествено е с ирония и се отнася до това, че няма да им отговори на този въпрос. Peace

# 141
  • On the sea
Леле видях си правописните грешки в предишния пост и чак срам ме хвана 😑 аман от този телефон вече.
Миши благодаря за клипчето, голям сладур е Толгахан.
Profi благодаря и за превода, много се радвам, че има кой да ни превежда 😊.
Иначе Амине така си я харесвам, небрежна

А в тези обувки съм влюбена, тази снимка дори ми беше на десктопа

Хубаво е момичето спор няма, особено в прегръдките на Толгахан 😍

# 142
Velvet_ , тия обущлета и на мен много ми лягат на сърцето, но няма да ми отиват на пухкавостта и килограмките. hahaha
Амине е толкова естествено хубава и лъчезарна, че и скъсан чул да надене пак ще грабва окото. Heart Eyes И да, в прегръдките на Толгахан стои много добре. Crazy Heart Eyes

# 143
Здравейте, момичета!

Приятен, спокоен и позитивен ден!
Еми, след като го питат кой му е любимия футболист и отговаря Роналдо, следващият въпрос е "Вашето любимо място в тялото Ви?", на който той избухва в смях и пита "Какво искаш да кажеш?". После не чувам добре какво казва, нещо че е странно, че е уверен в себе си, и накрая завършва "Не се пазаря! Много егоистично!" Като това последното естествено е с ирония и се отнася до това, че няма да им отговори на този въпрос. Peace
Профи, благодаря много за превода. Друго нещо си е, когато разбереш за какво иде реч!

Ето и клипчето от Миши за момичетата, които не са го гледали.
"I never dreamed about success, I worked for it!"
                                          Tolgahan Sayışman

# 144
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Велвет 🤗 много са хубави да и аз бих си ги купила 😊, и аз много харесвам Амине и в сериала ми харесва как я обличат свежа и не натруфена, защото няма нужда - тя сияе от любовта с Ийт , а двамата заедно са приказни

Профи 🤗колко се радвам, че си тук - и това което разбираш е много за нас и колко ценно е мерсииииии ❤ и много ми харесва да чета мнението ти за сериала.

Еми ❤🤗 много хубаво клипче и аз се впечатлих от думите му, много сериозен младеж и много хубав и как се самоиронизира, браво на него - доказва че не е надут.
Много хубаво пак си ни поднесла - снимки и диалози ❤ Мерси многоооо

Хубав ден на всички ☕☕☕🌞🌞🌞

# 145
     Заедно с красивите снимки на Амине, които Velvet е споделила с нас. Благодаря ти, Velvet!

Релакс с Ийт Козан и неговото огромно его, неподправена ирония,  фино чувство за хумор и изгаряща любов към Нур.

"Моята бивша любима, която сега е моя нова любима, а също и бивша жена"
Скрит текст:
"Не си мисли, че си ме заблудила за детското си увлечение по Фатих! Чу ли ме, следя ви отблизо!"
"Откъде да знам? Не знам! Не ме гледай така! Не ми е ясна вашата женска логика, никак ме няма! Не съм в час! Не мога да ви разбера!"
"Когато става дума за Нур, не разчитай на моето търпение и на разума ми, защото откакто Нур влезе в живота ми, в мен не остана капка разум! Разбра ли, в мен има само сърце!"
"Нали видя, нали видя как се надува! Какво ми каза Елмаз - “Нур много страдала, Нур се е сринала“  Видяхме я! Пак се е облякла, нагласила се е, гримирала се е от сутринта – трепач! Със сигурност отива на снимки, със сигурност!"
"Заспалите детски чувства! Просто, когато ме видя забрави за всичко останало, което в действителност не е лошо, да, на мен ми допада, така че може да продължиш!"
"Знаеш ли какво предлагам? Ти влез първа, за да може детската ти история да се зарадва като те види! Аз ще звънна в офиса, че там всички са в паника!"
- Забелязваш ли какъв напредък имаме?
- Това не е напредък, а направо скок! Ако старият Ийт Козан ви беше заварил в стаята ...
- Заварил ли, стига, Ийт!

- Моя единствена и неповторима бивша съпруго, какво направи с мен, красавице?
- Добре, разбрах, знам, че си много надут, бивши мой съпруже!
- Надут съм, ето, вземи!

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 23:53 от Emiliya

# 146
  • Пловдив
Емииии прекрасно събрани моменти! Nature Sun With Face За неговото огромно его, но и огромно очарование Simple Smile Неслучайно си го обичаме колкото и да се ядосваме Simple Smile  Two Hearts

# 147
  • On the sea
Еми, признала съм те в улавянето на най-прекрасните моменти и ти се възхищавам с каква любов правиш всичко това за всички нас, което със сигурност ти отнема много време и усилия. Наистина ме караш да се чувствам приятно в тук, вярвам и другите момичета в темата , която отново се превърна в едно от най уютните кътчета в форума съчетана с най-важното - толерантност. Чак на моменти ми се иска сериала никога да не свършва и така да си се разтоварваме непрестанно с нашите любимци, но уви 😣, и всяко хубаво нещо има своят край 😊.
Тези двамата обаче няма да престана да ги следя и в бъдещи проекти, които надявам се отново да коментираме заедно тук.

Лек и усмихнат ден на всички! 😘

# 148
Нур имаше един страхотен тоалет, докато работеше като секретарка - панталон тип "чарлстон" с бяла риза и елек, панталонът и елекът - в цикламено. Хем елегантно и делово, хем не прекалено строго. Стилистите им не са никак лоши.

Фатих ми е някакъв прекалено положителен, смирен, добър.

# 149
Привет:hibiscus:

Мустафа

Мерт

Ийт и Фатих

Отново заедно

Една от любимите ми снимки

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 16:18 от Zvetanka21

Общи условия

Активация на акаунт