"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 125
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Кажете ми, че тая нагла Назанка ще си го получи! Искам да я изгонят както преди, да я изхвърлят като мръсен парцал и да отиде при брат си да ѝ намества мозъците от време на време. Тя е болен мозък тая жена, то и другите две кобри също. Елмас все пак ги изтърпява. Чудя се как детето не я издава, децата по принцип не могат да лъжат и чак такива тайни да пазят. Как откъсна главите на куклите, разкъса ги, ужасна, ужасна жена. И приписва собствените си чувства и действия на друг, сигурно сама си вярва.  #2gunfire

# 121
Здравейте! От малкото, което успях да гледам тази вечер ми идваше Назан да и оскубя мириносовото оперение косъм по косъм с тъпа пинцета. И като знам, че в реала има такива " майки", които използват децата за да постигнат целите си и да манипулират другия родите се отвращавам.

# 122
  • On the sea
Един от любимите ми финали на епизод, едни различни Нур и Ийт, като влюбени ученици, само, че критикувам стилистите на сериала за роклята на Нур, като селска момиче ми е с нея, дойде ми малко в повече.
Джахид - едно безгръбначно мекотело което тези тричките въртят както си искат, нямам думи.......
Назан с обидите които изрече за Елмаз всъщност описа себе си 😉. Вече с нещо не се различава от Иджлял използвайки детето за да постигне целите си, то всъщност горкото за това го осинови. Имам чувството, че Айтюл я е осиновила нея, а и тя и игае по свирката точно както щерка и го правеше.
Labrex ще си го получи ама накрая и то сама ще си се изкофти.
А за появата на Фикрет не ми се мисли 😣

# 123
Сезон 2
Епизод 73

- Забелязваш ли какъв напредък имаме?
- Това не е напредък, а направо скок! Ако старият Ийт Козан ви беше заварил в стаята ...
- Заварил ли, стига, Ийт!

- Трябваше да се възползваш, че запазих спокойствие и ... да му беше нарязала хляб за супата!
- Супата беше предлог, дойдох, за да говоря с него!
- Личи си, от сутринта има нещо, но да видим какво ще излезе!

- Покрай Фатих и Фикрет не можахме да поговорим за проблема!
- Явно не си искал да говориш!
- Не, Мерт не е готов! Преди да видя лъч светлина, няма да давам надежда на Нур!
- Мислиш ли, че Мерт някога ще е готов?
- Аз съм отгледал и възпитал добро и сърцато дете! Вярвам в Мерт точно толкова, колкото вярвам и на Нур! Знам колко добре се разбираха преди! Знам колко много Нур обича Мерт! Разчитам на любовта, вярвам, че истинската любов ще върне Мерт при нас някой ден!

- Какво, наистина ли намери адреса и телефона за една вечер? Какво?
- Моя единствена и неповторима бивша съпруго, какво направи с мен красавице?
- Добре, разбрах, знам, че си много надут, бивши мой съпруже!
- Надут съм, ето, вземи!
- Адресът е близо до старата ни къща! Това място ми напомня за детството ми, за мама, за татко ... най-хубавите и чисти моменти в живота ми преминаха там. Родната земя ... липсва ми ... Веднага ще се обадя на Фикрет, благодаря ти!

- Няма нужда! Отиваме!
- Как, къде отиваме?
- На родна земя, при твоите корени, в бащината къща!
- Скъпи!

# 124
    От коварството на Назан, от наглите й лъжи и овцедушието на Джахид не можах да се насладя на радостта, която изпитват Ийт и Нур, посещавайки родния край.
     Болно ми е за Елмаз, време е вече да разбере какъв малодушен мижитурко е избрала за свой съпруг. А Джахид - просто си заслужава съпруга като Назан. Да му е честита! Rage
     И колко коварно се присмиваха майка и дъщеря над нещастието на Елмаз, и как ехидно се наслаждаваха на номера, скроен от тях самите!:imp: Да манипулират децата - това май е техния патент! То бива зло, но умножено по три - вече е престъпление!

Я да  пусна усмивката - дано  ми размине целия гняв, който съм насъбрала!

# 125
Скрит текст:
Един от любимите ми финали на епизод, едни различни Нур и Ийт, като влюбени ученици, само, че критикувам стилистите на сериала за роклята на Нур, като селска момиче ми е с нея, дойде ми малко в повече.
Джахид - едно безгръбначно мекотело което тези тричките въртят както си искат, нямам думи.......
Скрит текст:
Назан с обидите които изрече за Елмаз всъщност описа себе си 😉. Вече с нещо не се различава от Иджлял използвайки детето за да постигне целите си, то всъщност горкото за това го осинови. Имам чувството, че Айтюл я е осиновила нея, а и тя и игае по свирката точно както щерка и го правеше.

Да, Джахид мекотело си е и нищо не разбира и не схваща тоя човек, как пък не ги опозна тия трите или поне жена си, дето толкова го лъга и накрая разбра. И пак продължава да се връзва на лъжите ѝ, поне малко съмнение да го беше обзело, ама не. Обаче се прави на мъж пред Ямур. Добре че Ийт не мисли като него. И чак накрая щяла да си го получи Назан значи, ех, ако от мен зависеше, още тая серия да си го беше получила гадинката. Още ще ме нерви, видяло се е. И отивам да се въоръжавам, с тая Фикрет вече страх ме хваща, само плашите! Simple Smile

# 126
  • On the sea
Дааа трябва са се въоръжиш с здрави нерви за Фикрет аз едва издържах да не ги претупам сериите, а и самата актриса е много неприятна.
Забравихме да вметнем появата на Ярен, беше много красива, но за жалост Айтюл и нея започва да привлича на своя страна, доколкото си спомням в началото  си беше мило и добро момиче.

Сладури са тук

# 127
Сега харесвам Йит - любящ, грижовен, внимателен, прави Нур щастлива. И сам отчита промяната в себе си, осъзнато, полага усилие да сдържа разрушителния си гняв.
Номерът, който скроиха трите харпии на Елмаз е направо гнусен.  Престъпление е по такъв начин да промиваш мозъка на дете. И след като порасне какъв човек ще стане то - същото като тях, то това вижда и знае.
Двамата братя с този техен афинитет към любовни триъгълници си докарват такива бели... И докато Йит все пак по някакъв начин се справя, Джахид си е направо жалък. Мята се като топка за пинг понг между двете жени.
Лагерът на злобарките е с ново попълнение. Айтюл нарочно извика сестрата. Усещайки, че нещата се изплъзват от ръцете й търси ново подкрепление.

# 128
Не издържах и загледах филма с руските субтитри. Не знам руски, но започнах да хващам това-онова и с турцизмите в българския... Така, да си кажа и аз мнението за персонажите Simple Smile Тази Нур, милата, цял филм плаче и само търчи нанякъде или след някого - основно след Ийт. Много хубава глава има, ама тия сценаристи защо не и кажат да си изправи малко раменете. А на моменти като има сцени, в които се закача и смее, прави много сладко движение с главата, забелязали ли сте? Моят любим персонаж е Ямур. Все симпатизирам на отхвърлените и угнетените и се надявам да изгрее звездата им.
ПП Не обичам сериали, особено турски, но този ме грабна, не знам защо.

# 129
Този Джахид просто нямам думи с които да го опиша.Как само вярва на тази Назан не е истина,дори не се замисля дали не го лъже,каквото каже тя това е.А Елмаз дори не я чува какво му казва.Надявам се поне Нур и Ийт да не се разделят повече

# 130
Velvet, в този сериал според мен само Ийт е добре облечен- всичко друго е боза. От време на време Иджлял има някоя друга рокличка или бижу хващащи окото-. Нур като цяло е зле облечена, според мен, да не ме захапят Нурките сега.

# 131

Не издържах и загледах филма с руските субтитри. Не знам руски, но започнах да хващам това-онова и с турцизмите в българския... Така, да си кажа и аз мнението за персонажите Simple Smile Тази Нур, милата, цял филм плаче и само търчи нанякъде или след някого - основно след Ийт. Много хубава глава има, ама тия сценаристи защо не и кажат да си изправи малко раменете. А на моменти като има сцени, в които се закача и смее, прави много сладко движение с главата, забелязали ли сте? Моят любим персонаж е Ямур. Все симпатизирам на отхвърлените и угнетените и се надявам да изгрее звездата им.
ПП Не обичам сериали, особено турски, но този ме грабна, не знам защо.
     eur, за теб:

Няма да останеш разочарована от Ямур. Ще изгрее звездата й! Тя е Козан, но щастлива, защото не е отгледана от Айтюл, която с "възпитанието" си е отровила всички около себе си!
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Да, Джахид мекотело си е и нищо не разбира и не схваща тоя човек, как пък не ги опозна тия трите или поне жена си, дето толкова го лъга и накрая разбра. И пак продължава да се връзва на лъжите ѝ, поне малко съмнение да го беше обзело, ама не. Обаче се прави на мъж пред Ямур. Добре че Ийт не мисли като него.
И чак накрая щяла да си го получи Назан значи, ех, ако от мен зависеше, още тая серия да си го беше получила гадинката. Още ще ме нерви, видяло се е. И отивам да се въоръжавам, с тая Фикрет вече страх ме хваща, само плашите! Simple Smile
     labrex, помисли и за нас, на всички ще ни трябва оръжие! Помагай!

# 132
Колко епизода е филма и кога горе-долу се очаква да свърши?

# 133
  • On the sea
Nadibuchi и аз съм Нурка ама не мога да си затворя очите, много съм наблюдателна от към стайлинг, полата на Назан днес ми беше като карта за игра, само дето беше на горлеми точки, а ни на спатийки 😆 и на тази нейна структура хич не и подхождаше, докато червената рокля на Ярен ме впечатли, а колкото до Нур се старая да я гледам повече в лицето, там дори и без грим си е красота

# 134
Колко епизода е филма и кога горе-долу се очаква да свърши?
59 оригинални серии, в момента сме на 51-ва. Остават около 24 бг. серии.

Общи условия

Активация на акаунт