"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Много хубави снимчици  Heart Eyes от гримьорните на сета си ни споделила, Мише  Hug.

Тези две сценаристки не за първи път слагат в устата на своя героиня такъв въпрос, но в един предишен сериал героинята беше безумно обичана, за разлика от Иджлял, и изяде много як шамар, който вкара отношенията с полуделия от ревност главен в съвсем друго измерение. Ама не искам да проливам сълзи в край като онзи.

Сериите с Фикрет, май вече съм го писала, но направо усещах физическа болка, докато ги гледам.   ooooh! Sick
Не е за вярване, че може да съществува такова зло същество! Но е още рано да я обсъждаме, затова спирам дотук.  smile3505

# 106

Отново тази сцена - баща и син, един откровен разговор, отлаган във времето, премислян, изстрадан, преживян, но изказан със сърце, в което има място само за двама.
     "Обичам те повече от всичко на този свят! Виж, Мерт, любовта ми към теб е за цял живот и няма да се промени, докато съм жив! Но, да, аз обичам Нур, защото тя не е лоша вещица и ти се разбираше добре с нея, беше ти най-добрата приятелка!
     Но има нещо важно, което трябва да знаеш и то е по-важно от всичко останало! Мерт, ти си най-скъпото нещо в живота ми! Ти си моя плът и кръв, не бих те оставил!
     Където и да бъда, твоето място е до мен! Това ще бъде така цял живот! Мястото ти е до мен! Но няма да те лъжа и Нур ще бъде с нас! Аз ще бъда с нея! Мерт, Нур не е пречка с теб да се разбираме добре! Тя просто иска да те спечели! Иска отново да бъде най-добрата ти приятелка!
    Няма да те карам насила, насила не става! Няма да те карам да я обичаш, но ако някой ден я обикнеш отново, това ще стане с времето и благодарение на твоето голямо сърце!
    Винаги ще бъда до теб! Обещавам ти, Мерт!"

Емоционално, искрено, истинско и просто - баща, обичащ до болка сина си! Затова и молбата му към Иджлял беше толкова чистосърдечна, но убедителна: "Мерт е допирната ни точка, нашата слабост и каквото и да се случи между нас, щом става въпрос за детето ни, не бива да сме врагове, а приятели, винаги ще бъдем приятели!" Това е животът, какъвто и път да поемат детето винаги ще ги обединява, детето ще бъде в центъра на техните взаимоотношения.

С удоволствие ще ви припомня и момента, в който Нур и Ийт отново заявиха на глас чувствата си.
"По който и път да поемеш, аз ще бъда там и ще те подкрепям! Винаги ще те подкрепям! Вече ще бъда до теб! Винаги до теб! Обещавам ти! Винаги съм до теб и винаги ще бъда! Нур, много те обичам!
- И аз много те обичам!"

Да се насладим на тези моменти!

Профи, Миши,

# 107

Да простиш, защото обичаш! Да забравиш себе си, защото си обичан! Да загърбиш миналото в името на любовта! Да преодолееш всички пречки заради любовта! Истинска, красива, болезнена, но и щастлива – невероятна любовна история!

Ийт и Нур Козан – заедно и в болката, и в радостта, рамо до рамо и в страданието, и в опрощението. Еднакво чувствени и ревниви, добронамерени и придирчиви! Родени един за друг!

# 108
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Чудно клипче  Heart Eyes Heart Eyes

# 109
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ах колко хубав клип - досега не бях го срещала - ех колко хубави са ни Ийт и Нур ❤❤❤

# 110
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Дали няма да ходят на почивка в Италия и затова да поства такива инста сторита 🧐

# 111
Дали Айтюл ще разбере,че Иджлял се е срещала с Фарат

# 112

Дали няма да ходят на почивка в Италия и затова да поства такива инста сторита 🧐

Скрит текст:
Толгахан беше изненадал своята любима с романтично пътуване до Рим за Св. Валентин. Сега може пак да е измислил нещо.
http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/02/blog-post_989.html

Ехх, влюбено е момчето в своята съпруга! Дано да бъдат щастливи!

# 113

Дали Айтюл ще разбере,че Иджлял се е срещала с Фарат
zuzi

Скрит текст:
Да, ще разбере и ще създава много проблеми и на дъщеря си, и на Фърат!

# 114
  • On the sea
Здравейте и от мен. Горе долу схванах какво са давали снощи. Тази Назан за пореден път се доказва какво долнопробно същество е, няма нито една битка спечелена по честен начин, а Джахид, глупав, та глупав, чак до мозъка на костите си. Появата на Фикрет не ми се коментира, дори си мисля на моменти да не гледам, предпочитам да си догледам първите епизоди, че да ми е спокойно на душата.

# 115

Зад кадър от епизод 73 и 74

# 116
Опа, радактирам се - таман се чудех дали Саишман лично е великия фотограф, за който става дума по-долу
и отварям GongBG и какво виждам - снимка на Йозил и Амине  и много красива е излязла. Link
https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/gallery/yellow/ … ka-aktrisa-475998

Здравейте, МарМиши, и всички, които по-отдавна следите актьорите и сериала.  Случайно минах тук и погледнах страницата, която сте цитирали втората.  tolgahansobjective.  Знаете ли тази страница дали е на самия актьор и това snapchat: tolgahan.s.  Питам това, защото снимките са чудесни, а аз нямам регистрация в снапчат.
 Twisted Evil

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 19:18 от Prinx

# 117

Кадри от предстоящия сериал

Приятно гледане!

# 118
  • On the sea
Момимета вие имате ли проблеми с форума днес? Известията ми излизат от зад напред, когато има ново такова в темата ме връща назад в предишната страница при пост, който вече съм прочела, откривам си поста в една тема в съвсем друга, странна работа 🙄
И да не поствам просто така 😊

# 119
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравей Prinx, не съм сигурна дали е негова, но мисля да и Алмеда следва страницата и харесва всички снимки

Общи условия

Активация на акаунт