"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 044
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
Нещо от Амине ми попадна, незнам нова ли е стара ли е, а епизодът не можах да го гледам днес, няма да коментирам, но тази снимка сън нямаше да ме хване ако не я бях споделила с вас 😊
Много ми е сладка 😍

Velvet,
нова е, преди 2 часа е качена в инстаграма на Месут с коментар
"Кратко спиране @ 39stepscoffeehaus за бързо хранене в добра компания 😉👍🏼🍽 #BestPlace #London #Soho @ gulseamine"

и преди 50 минути и Гюлше я публикува с коментар(превод от гугъл)

"Красив ден заедно с моята любов ❤️ отиде до @ 39stepscoffeehaus бяха храната & кафе ☕️ беше вкусно 👍🏼"

# 91
Избеснях заради тая Назан, как може такъв фалшив човек, всичко преиначава, как само използва детето. А Джахид е живял с нея и не е схванал номерата, дето му ги играе. Нетърпима ми е, и в живота не ги понасям такива фалшификати, от километър ги познавам. Peace

Чудни снимчици, благодаря, момичета! Simple Smile bouquet

# 92
Превключих канала в момента на сцената с Назан. Такива екземпляри съм срещала и като видя и на екран ми става лошо.

# 93

Откъде да започна - не зная! Айтюл и Назан отново взеха да ме изнервят максимално. От тях не мога да се порадвам на Ийт и Нур! Но като зная, че идва още по-голямо зло направо ще "заобичам" Назан. Но Айтюл - като нея няма втора. Да мислиш само и единствено за себе си, да пренебрегваш чувствата на родното си дете, да не искаш да го разбереш и да продължаваш да манипулираш - не, това  за мен си е престъпление!
     Иджлял започва да ми харесва! Бавно и полека проглежда и ако не беше мама щеше вече да е щастлива с Фърат.
    Момичета, много искам да споделите как разбирате думите на Иджлял: "Така и мислех!" 

Но пък глътка въздух за мен и светъл лъч е тази сладурана

Много умело успява да извади от равновесие Айтюл, а любовта й към Емин е толкова чиста, невинна. Харесват ми двамата.

# 94
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Нещо от Амине ми попадна, незнам нова ли е стара ли е, а епизодът не можах да го гледам днес, няма да коментирам, но тази снимка сън нямаше да ме хване ако не я бях споделила с вас 😊
Много ми е сладка 😍

Нова е ето и текста под нея

# 95
  • On the sea
Много ми е сладка 😍

Velvet,
нова е, преди 2 часа е качена в инстаграма на Месут с коментар
"Кратко спиране @ 39stepscoffeehaus за бързо хранене в добра компания 😉👍🏼🍽 #BestPlace #London #Soho @ gulseamine"

и преди 50 минути и Гюлше я публикува с коментар(превод от гугъл)

"Красив ден заедно с моята любов ❤️ отиде до @ 39stepscoffeehaus бяха храната & кафе ☕️ беше вкусно 👍🏼"

Значи съм случила 😊, аз ги следя в ФБ, така и не ми стана навик тоя Инстаграм 🙄.
И още нещо от мен за лека нощ

# 96

Превключих канала в момента на сцената с Назан. Такива екземпляри съм срещала и като видя и на екран ми става лошо.
Newly, напълно съм съгласна с теб. Аз поради тази причина и избягвам да ги коментирам. Но за съжаление с такива зли и манипулативни личности се сблъскваме и в живота.

# 97
Да, някоя от сценаристките ще да е имала сблъсък с такова нещо - иначе не си обяснявам реалистичността в сериала.

# 98

Newly, напълно съм съгласна с теб. Аз поради тази причина и избягвам да ги коментирам. Но за съжаление с такива зли и манипулативни личности се сблъскваме и в живота.

Много е красива Нур в тази фотосесия.Пък и настроението й вече се върна, но като гледам снимките от епизодите, които публикуваш, Еми, понеже не следя сериите виждам,че момента на повявата на нова порция вещица наближава.

# 99
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Назан, че е ужасна, ужасна е, но пък и Джахид е такъв тъпанар! ooooh! Изобщо не обърна внимание на думите и изражението на Елмас и тутаткси повярва на гнусните лъжи на Назан. Така ми се иска да и драсна една клечка кибрит на тая. #Cussing out

Еми, аз не разбрах какво искаше да каже Иджлял. Не усетих онзи гняв и ярост, които би трябвало да обземат Иит, ако отново се появяваше предишното отношение към Фърат. Може би това да е трябвало да се подразбере, но на мен ми навя малко на безразличие. Не беше ясно.

Да, някоя от сценаристките ще да е имала сблъсък с такова нещо - иначе не си обяснявам реалистичността в сериала.
Признала съм ги турските сценаристи/сценаристки. Едни и същи са създали поне няколко различни сериали, и не биха могли да изживеят всичко разказано в тях. Умеят добре да наблюдават живота наоколо и да вадят най-ценното от всяка дочута история. А още по-добре умеят да го вплетат в поднасяния сериал. Не случайно в момента в Латинска Америка са луднали по турски сериали.  Peace

# 100
Назан, че е ужасна, ужасна е, но пък и Джахид е такъв тъпанар! ooooh! Изобщо не обърна внимание на думите и изражението на Елмас и тутаткси повярва на гнусните лъжи на Назан. Така ми се иска да и драсна една клечка кибрит на тая. #Cussing out

Еми, аз не разбрах какво искаше да каже Иджлял. Не усетих онзи гняв и ярост, които би трябвало да обземат Иит, ако отново се появяваше предишното отношение към Фърат. Може би това да е трябвало да се подразбере, но на мен ми навя малко на безразличие. Не беше ясно.

Признала съм ги турските сценаристи/сценаристки. Едни и същи са създали поне няколко различни сериали, и не биха могли да изживеят всичко разказано в тях. Умеят добре да наблюдават живота наоколо и да вадят най-ценното от всяка дочута история. А още по-добре умеят да го вплетат в поднасяния сериал. Не случайно в момента в Латинска Америка са луднали по турски сериали.  Peace
Профи, аз също усетих безразличието у Ийт, но понеже съм "пристрастена" към него Heart Eyes този път разсъждавах върху думите на Иджлял, но от нейната позиция. Стори ми се, че тя вече осъзна, че с Ийт няма никакво бъдеще, че животът й трябва да се промени, че е време да скъса оковите и наистина да се насочи към Фърат, мъжът, който я обича. Тук според мен много силно пролича желанието й да бъде обичана. Думите на Фърат също много ме впечатлиха.
     Обаче тая -  лудата Айтюл - давай кибрита насам, Joy аз с Айтюл ще се боря.
     За сценаристите също съм съгласна. Добре е направен сериалът ни. Държи в напрежение, но въвеждането на Фикрет ми дойде в повече. Направо съм изцедена емоционално!  Това е единственият турски сериал, който гледам за не знам кой път, (но много упорито прескачам последните серии, от тях си гледам само отделни моменти).
      "Не случайно в момента в Латинска Америка са луднали по турски сериали" Завършвам отново с твоите думи.

Спокойна нощ!

# 101
Здравейте! В този епизод Йит ми хареса. Преди го критикувах как се държи с Мерт сякаш е виновен. Сега в разговора си с него се опита да каже на детето истината и то макар и да не му харесаха думите за "вещицата Нур" реагира по-спокойно. Говореше му спокойно, с много любов, но категорично.Така трябваше да бъде от началото.
И с Нур е съвсем друг. Ревнува от Фатих, но не я тормози, шегува се  с детската й любов. Много го промени тази катастрофа с хеликоптера.
И в предишни постове съм споделяла, че ако не беше проклетата и егоистична майка, Иджлял отдавна да се беше отърсила от манията си по Йит. Хареса ми въпроса й към Йит за разменените места. Но не можах да разгадая неговата реакция. Сякаш замръзна като чу въпроса й, овладя се и не отговори, но ми се струва, че никак не му хареса такъв вариант.

# 102
Привет! И на мен ми направи впечатление въпросът на Иджлял към Ийт за разменените места и реакцията му. Според мен не му харесва варианта Иджлял да е с друг и Мерт да има втори баща. Думите на Иджлял "така си и мислех" според мен са в този смисъл. Отново двойния стандарт - за мъжа може, той иска детето му да приеме новата му жена, но за жената не може. Дали Ийт би помогнал на Иджлял Мерт да приеме евентуално неин нов съпруг? Думите на Фърат също ми направиха впечатление, но Иджлял ги прие според мен едва ли не като унижение,  очакваше по-различна реакция от него и си тръгна. И аз мисля, че ако не беше Айтюл, Иджлял досега щеше да е приключила с Ийт и да се преориентира към Фърат или друг подходящ мъж. Интересно ми е Ийт как ще приеме присъствието на Нур в дома на Фатих.

# 103
Здравейте, момичета!

Усмихнат, позитивен и ползотворен ден!

Vali, atanasova,

# 104
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте момичета ☕🤗🌞 днес е моят избран ден от месеца, да видим какъв ще е 😊

Според мен думите на Иджлял бяха много показателни и затова ни обърнаха внимание - пълно безразличие от страна на Ийт, дори и няма нужда от коментар все му е тая има си по голям проблем (Мерт). А пък Иджлял по скоро усети, че Ийт не я ревнува, не му пука и му е безразлично какво точно я вълнува, затова каза Така си и мислех - т.е думите на майка и и Назан не са верни, че той я ревнува. И много точно каза на майка си,че само Фарат я обича и мисли за нея като човек. Усети че за Ийт е все едно и дори не и отговори, а подмина като ехо чутото. Ийт се осъзна и сега отношенията му с Мерт са по искрени, с Нур също - както и преди съм казвала тайните са нещото, което им пречи и уж помощта на всички околни .....

Така ме дразнят Назан и Айтюл, Еле пък Джахид с тази постъпка - без коментар!!!! Много грозно - жалко, че Елмаз му повярва - не заслужаваше.

А новият персонаж - толкова ме натоварва, толкова да ме е яд на нея, че не съм гледала 76 и 77, само защото тя вече се появи ☹☹☹ Колко злоба и колко омраза, не обичам такива хора ...

Тези не ги бях виждала, споделям ги и с вас

Последна редакция: вт, 13 мар 2018, 09:43 от МарМиши

Общи условия

Активация на акаунт