"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 176
  • 741
  •   2
Отговори
# 165
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Точно  Peace
Фикрет няма добри чувства към никого. От онези хора е, които се наслаждават и живеят от страданията на другите.

Ийт пък се облещи като я видя.
Тук мисля, че Иит мислеше, че Фикрет е мъж, т.е. брат на Фатих. Името е както мъжко, така и женско, освен това думата и за брат и за сестра в турския е една - кардеш. Поне аз останах с впечатление за такова недоразумение. Не знам дали Нур уточни за момче или момиче става въпрос. Peace

Еми, при толкова много снимки страниците и при мен се отварят трудно, както при Мама Ан. Ще те затрудня ли, ако те помоля след първата, останалите снимки да са в спойлер?

Последна редакция: ср, 14 мар 2018, 21:42 от profi_1

# 166

Еми, при толкова много снимки страниците и при мен се отварят трудно, както при Мама Ан. Ще те затрудня ли, ако те помоля след първата, останалите снимки да са в спойлер?
    Профи, оправих нещата! Аз преди време попитах за снимките, никой не се оплака и си продължих в същия дух! А за спойлер не съм се и сетила! Благодаря ти много! Хората добре са го казали: "Човек се учи, докато е жив".

# 167
  • On the sea
Айде появи се дългоочакваната Фикрет или по точно Нур ни я натресе, ах тази нейна доброта, сега до къде ще я доведе.
Много се дразня на Ярен, коренно различен човек, имам чувството, че Айтюл и е предавала online уроци за да бъде достойна змия като тях, а преди я харесвах. За Назан и Джахид не искам да се хабя, споменато е вече за гърнето и похлупака.

# 168
     Но пък за Елмаз ми стана много болно. С какво нетърпение чакаше горката да се върне Джахид, да я зарадва с вестта за развода. И колко нагло Джахид я излъга. Този мухльо не заслужава да бъде баща.
Адмирации за Тууче Кумрал /Елмаз Челеби справя се много добре!

# 169

И един момент от епизода тази вечер,  който силно ме развълнува.

"Аз обичам дъщеря ви! Искам да ви целуна ръка и да ви благодаря цял живот! За това, че сте създали прекрасно създание с чисто сърце! Благодаря на съдбата, че ме срещна именно с нея! Татко Хасан, майко Нуртен, много обичам дъщеря ви, повече от себе си! Почивайте в мир! Ще се грижа за нея, ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ!"

Спокойна нощ!

# 170
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Еми,  Peace със спойлерите е по-добре.  Grinning

Раздаде се Иит за Нур в тази серия.  Heart Eyes

А Джахид е голям глупак. Изобщо не се усеща колко го лъже Назан. И как се съгласява да отнеме пеленаче от майка?! Shocked Да се чудиш какъв пилешки мозък трябва да има, за да реши, че надутата фръцла, лъгала го години наред, не родила и не отгледала нищо, ще е по-добра майка от тази, която носи детето под сърцето си и му дава живот. Горката Елмас! ooooh!

Мише, явно Толгахан в момента е в Рим. Нали наскоро беше казал, че докато Алмеда работи, той ще си почива някъде, но не беше решил още къде.

# 171
Когато са само двамата и около тях няма змии, скорпиони и подобни са страхотни, толкова истински, добри, спокойни, любовта им блика и е заразителна. На двата полюса са братята и жените с които са. Peace

# 172
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро ☕☕☕

Профи 😍, Ей може наистина да е отишъл на почивка - ще видим 😊. Тези са от Алмеда днес

Последна редакция: чт, 15 мар 2018, 09:10 от МарМиши

# 173
  • в кукувиче гнездо
Честно казано Елмаз намери това, което търсеше. Колко пъти Джахид я моли да се махне от тази къща и да заживеят сами?

# 174
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Честно казано Елмаз намери това, което търсеше. Колко пъти Джахид я моли да се махне от тази къща и да заживеят сами?

Не съм съгласна, това е такова безобразие на Джахид, дори не попита Елмаз - за нейната версия, толкова сляпо повярва и толкова пъклен план измисли - нямам думи, как може толкова да не вярва и да не уважава Елмаз, отвратително. Ще му дойде ъкъла, ама .... много късно

# 175
  • в кукувиче гнездо

Не съм съгласна, това е такова безобразие на Джахид, дори не попита Елмаз - за нейната версия, толкова сляпо повярва и толкова пъклен план измисли - нямам думи, как може толкова да не вярва и да не уважава Елмаз, отвратително. Ще му дойде ъкъла, ама .... много късно
Ами няма как да й вярва и да я уважава, като и тя толкова гадости е правила с него. Джахит е едно мекотело, но и Елмаз не е стока.

# 176
  • Пловдив

Ами няма как да й вярва и да я уважава, като и тя толкова гадости е правила с него. Джахит е едно мекотело, но и Елмаз не е стока.

Еее, не така за Елмас! Тя отдавна се осъзна и промени. Личи си, че тази промяна при нея е истинска, а не просто поза. Така че сравнението е безкрайно неуместно, всеки в някой момент от живота си греши, важното е какво прави след това.
Искрено казано, на мен Елмас ми е най-симпатичния образ, защото е някак най-реална. Само ме е яд, че не се съгласи да се изнесат от къщата и да си живеят сами. Какво и на кого доказва, не мога да разбера...

# 177
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

А Назан, да не би да е Ангел и не го е лъгала?

# 178
  • в кукувиче гнездо

Еее, не така за Елмас! Тя отдавна се осъзна и промени. Личи си, че тази промяна при нея е истинска, а не просто поза. Така че сравнението е безкрайно неуместно, всеки в някой момент от живота си греши, важното е какво прави след това.
Искрено казано, на мен Елмас ми е най-симпатичния образ, защото е някак най-реална. Само ме е яд, че не се съгласи да се изнесат от къщата и да си живеят сами. Какво и на кого доказва, не мога да разбера...
ако се беше променила щеше да напусне тази къща, а не да продължава да ламти да е господарка, да се показва..

# 179
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Според мен не искаше да се изнесе, защото не беше убедена че Джахид е узрял за тази стъпка и че иска да е с нея. Тя искаше да изпита него, в средата на всички усойници, за да разбере дали наистина я обича и държи да е с нея, заради нея. Тя допусна грешки -да - не го отрича и затова даде шанс на Джахид, да види че тя е променена - но той не разбра за жалост

Общи условия

Активация на акаунт