"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 326
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Ох колко противна и подмолна Фикрет ...

# 241
    Не мога да я понасям тази Фикрет, ама по се дразня на Нур и Ийт, колко чистосърдечно я посрещат, пък и как разкриват душите си, разказват всичко за любовта си и изпитанията, през които са преминали. А Фикрет слушайки  ги провокира и започва да чертае пъклените си планове. Цел № 1 - Ийт Козан. Колко бързо и умело успя да го заведе на закуска! Да го предразположи, та дори и първа видя къщата - изненада за Нур.

# 242
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Еми 🤗🤗🤗
Много хубав с това синьо

# 243
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
   Не мога да я понасям тази Фикрет, ама по се дразня на Нур и Ийт, колко чистосърдечно я посрещат, пък и как разкриват душите си, разказват всичко за любовта си и изпитанията, през които са преминали. А Фикрет слушайки  ги провокира и започва да чертае пъклените си планове. Цел № 1 - Ийт Козан. Колко бързо и умело успя да го заведе на закуска! Да го предразположи, та дори и първа видя къщата - изненада за Нур.

И нахална иска и вътре да разгледа и как подмята думи, които Нур дори не е помислили камо ли казала -  ох тежки серии ни предстоят ☹
Ей така се чувствам и аз гледайки сериите с нея и се питам Защо вкараха толкова злобна и противна персона ( вярно е че с Бг превод не се чува и усеща тона и, толкова противен)
https://instagram.com/p/BgW-Oh5FvVx/

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 22:30 от МарМиши

# 244
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Нови от хубавата Амине 😍 в Лондон е
https://instagram.com/p/BgY3EYVhzBj/

# 245
И нахална иска и вътре да разгледа и как подмята думи, които Нур дори не е помислили камо ли казала -  ох тежки серии ни предстоят ☹
Ей така се чувствам и аз гледайки сериите с нея и се питам Защо вкараха толкова злобна и противна персона ( вярно е че с Бг превод не се чува и усеща тона и, толкова противен)
https://instagram.com/p/BgW-Oh5FvVx/
     Сценаристите се оляха, опитват се да ни скъсат нервите ... и успяват. А аз в момента гледам рождения ден на Мерт и не само, че крещя, а вия от гняв и болка.  И тези пози не ме спасяват!

но тази усмивка .... кара ме да забравя всичко и да простя за всичко.

# 246
Я, колко сте наблюдателни!  Ами той, човекът в реала си носи синьо.  Явно това е любимия му цвят.  Как се е разбрал с режисьора да го обличат най-вече в синьо, не знам.  Но то и ролята му е такава, че не върви да го правят на к"во да е.
Виж Джахид - то електриков анцуг ли не беше, че розови ризи, че жълти ризи, че някаква шаренейка, че имаше и нещо сигнално зелено - като светлоотразителните желетки,.

Последна редакция: пт, 16 мар 2018, 23:43 от Prinx

# 247
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
По памет - Толгахан договорно има пръст в целия гардероб на Иит Козан.  Peace
Добре дошла, Prinx  Hug
Трябва да призная, че изобщо не бях обръщала внимание на дрехите на Джахит.  hahaha

Фикрет почна да излива отровата си и да отваря рани. ooooh! Sick

А Толгахан сигурно вече се е прибрал, че снимката с чая не е от Рим  Laughing. Едва ли трети ден виси на онзи мост. Peace

# 248

Спокойна нощ!

# 249
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Да може да се е върнал, че снимката със синята жилетка от мача - волейбол май ( не съм сигурна) е най последната. Явно със снимката с чая показва, че си е у дома 😊

# 250
  • On the sea
Добро утро! Най после се прибрах у дома, най после се добрах до компютъра, незаменимо!
Едно ми е такова пролетно и как ми се пие кафе на брега на Босфора........... ех, мечти, мечти.

Разбира се успях да ви изчета без пропуски и аз съм на мнение, че точно синьото е цветът на Толгахан/Ийт Козан, невероятен, и на мен това е любимият ми цвят Smile, дори имам един син пуловер, който много прилича на този на Толгахан Smiley
Снощната серия я гледах от тук от там и най силно впечатление ми направи лъжата на Джахид, не събра смелост дори и на брат си да признае каква глупост е извършил, плужек да го нарека, малко ще му е.
Много ми е мъчно за Елмаз и според мен тя не заслужава всичко, което и кроят, да беше лоша, използваше го, но се промени към по добро, всеки има право на втори шанс, всеки прави грешки. Мъчно ми е и за Ямур, каква вина има тя за действията за баща си?Върви ги разправяй на Айтюл или Ярен обаче. С Фикрет вече започва да ми се вдига кръвното, зад тази невинна физиономия какво чудовище се крие само, нямам думи, не искам дори  и да се сещам.
И аз да съм в тон с синьото

А този колаж си го откраднах

# 251
Хубав колаж  Heart Eyes Heart Eyes
Не е честно така да ме изкушаваш и със сутрешно кафе на Босфора  Heart Eyes, и с разкошен Толгахан  Crazy Heart Eyes.
Него ще го повторя, че  ...  smile3544 smile3544 smile3544
Цитат

# 252
Здравейте, момичета!
Усмихнат, позитивен и приятен почивен ден!

И много настроение с кафето край Босфора и .... Толгахан

# 253

"Моят съвет към начинаещите актьори - работа, работа много. Правете всичко, защото то е  във вашите ръце. Трябва да обичате тази работа. Преди всичко  много, много, много работа. Актьор не трябва да бъдеш заради пари, заради хоби, бъдете уверени, ако си  актьор заради такива цели, това няма да ви направи успешни."

Липсват ли ти  годините, когато си бил модел?
    Понякога - да, но не и на работа. Сега правя това, което винаги съм искал да направя. Сега мога да кажа, че живея като мечта, която винаги съм обичал. Доволен съм от моята позиция, но ми липсват приятелите от онези времена.

Има много имена в киноиндустрията, които бързо изчезнаха, каква е тайната на вашия успех?
     Много е важно да познавате аудиторията си. Работя много и внимавам за работата си. Възприемам и приемам зрителя. И, разбира се - добър късмет.

Важно ли е да сте добър човек във вашата област?
     За мен е важно, добрите хора да получат признание, но, разбира се, не казвам, че лошите губят. Важно е да бъдем пример за другите. Това е моята цел. Не се стремя към прекалено успешни проекти. Аз просто искам да работя в любимата сфера, да уважават работата ми и да живея в мир със семейството и приятелите си.

Научихте ли много от живота си?
     Имах много уроци, много удари, научих много. И все още се уча. Войната между добро и зло не свършва. И няма да свърши.

Най-големият успех досега?
     Успехът е много красива дума. Но за съжаление днес сте успешен, но утре вече не сте. И думата "успех" е относителна, за мен това не означава нищо, но за други това може да означава много. Човек трябва да се развива, вярвам. Най-големият успех е моят конкурс "Top Model", който спечелих през 2005 година. Благодарение на постоянството и мотивацията, днес съм пред вас.

Има ли неща, които пропускате, защото станахте известен, неща, които сте спрели да правите?
     Не, за мен славата не се превърна в проблем. Аз правя това, което искам до ден днешен.

Как запазвате физическите си данни, защото винаги сте във форма?
     Почти всички ми казват, че винаги съм в добра физическа форма. Надявам се, че наистина е така. Аз се грижа за моето душевно състояние и физическа форма. Аз наистина се интересувам от това, което използвам. Ще добавя, че в живота ми няма място за цигари и алкохол. Също така не съм любител на нощния живот.

Вие сте много спокоен и балансиран човек ...
     Успехът идва с търпение, усърдие и хладнокръвие.

# 254
Благодаря, Еми  Hug newsm51

Общи условия

Активация на акаунт