"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Еми, благодаря - какви хубави думи, много стойностен човек ще се окаже и открит с феновете си

# 256
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Само за инфо, Сори че не е скрита

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 14:49 от МарМиши

# 257
Еми, качвам обещаното клипче - от 26 серия, след развода, страхотната песен на Yara Bende (Sıla)

# 258
Eeee, синьо, синьо, ама на мен ми е любим в черно! (Съжалявам, че не са в скрит текст)

Ето и споразумение между сините и черните! Joy

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 15:44 от magdalenatar

# 259
Еми, качвам обещаното клипче - от 26 серия, след развода, страхотната песен на Yara Bende (Sıla)

Zvetanka, страхотно клипче, песента също е много хубава!
Eeee, синьо, синьо, ама на мен ми е любим в черно! (Съжалявам, че не са в скрит текст)

magdalenatar, благодаря за чудесните снимки! Защо трябва да ги слагаш в скрит текст?
Този хубавец трябва да се вижда!

# 260

Скрит текст:

Както казват - на хубав човек всичко му ходи! Та и Толга, в оранДжОво да го декорират, пак ще е красавец! Simple Smile Peace

Слагам го нашарен в скрит текст, че май се О/Улях! Simple Smile Peace

Скрит текст:

О, и кученца обича, още хиляди точки си заработи! Simple Smile

Само с едно бозаво пуловерче не можах да открия снимката, ама и с него е хубав! Heart Eyes

Ама в синьо е трепач, направо свети! Simple Smile

# 261
Скрит текст:

Скрит текст:

Както казват - на хубав човек всичко му ходи! Та и Толга, в оранДжОво да го декорират, пак ще е красавец! Simple Smile Peace

Слагам го нашарен в скрит текст, че май се О/Улях! Simple Smile Peace

Скрит текст:

О, и кученца обича, още хиляди точки си заработи! Simple Smile

Само с едно бозаво пуловерче не можах да открия снимката, ама и с него е хубав! Heart Eyes

Ама в синьо е трепач, направо свети! Simple Smile

Скрит текст:

labrex, много вярно! Красавец!

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 17:34 от Emiliya

# 262
  • Варна
Кога свършва сериала по нашата телевизия? Колко серии остават още?

# 263
И нахална иска и вътре да разгледа и как подмята думи, които Нур дори не е помислили камо ли казала -  ох тежки серии ни предстоят ☹
Ей така се чувствам и аз гледайки сериите с нея и се питам Защо вкараха толкова злобна и противна персона ( вярно е че с Бг превод не се чува и усеща тона и, толкова противен)
https://instagram.com/p/BgW-Oh5FvVx/
     Сценаристите се оляха, опитват се да ни скъсат нервите ... и успяват. А аз в момента гледам рождения ден на Мерт и не само, че крещя, а вия от гняв и болка.  И тези пози не ме спасяват!

но тази усмивка .... кара ме да забравя всичко и да простя за всичко.

Напълно съм съгласна с теб Еми, епизода с рождения ден е меко казано отвратителен, да не си кривим душата нищо, че сме пристрастни, ама си бяха прави козанови да фучат и да бълват срещу Нур. Тая Фикрет удари десятката с този номер

# 264
Кога свършва сериала по нашата телевизия? Колко серии остават още?
Остават около 20 епизода!

# 265
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Днес е бил със сестра си 😊

Последна редакция: сб, 17 мар 2018, 19:51 от МарМиши

# 266

Напълно съм съгласна с теб Еми, епизода с рождения ден е меко казано отвратителен, да не си кривим душата нищо, че сме пристрастни, ама си бяха прави козанови да фучат и да бълват срещу Нур. Тая Фикрет удари десятката с този номер
     Нади, следват наистина неприятни епизоди, трудни за гледане, още по-трудни за коментар! Добре, че тук, в темата, подържаме закачлив тон, та някак си успявам да преглътна видяното. Но пък се наслаждавам на невероятната игра на актьорите! Единствено Айтюл ме дразни понякога - много преиграва,(пък и не се научи за тази една година да припада по-естествено), а за походката й момичетата вече писаха. 
    А Толгахан в ролята на Ийт Козан просто е невероятен! Аплодисменти!
И нали малко снимки пуснахме, хайде още няколко

# 267

Днес е бил със сестра си 😊

Скрит текст:

Миши, значи нашичкия си е в Истанбул и то без Алмеда?
Да пусна и сестра му. Много земно момиче!

# 268
  • On the sea
Еми, благодаря за инфото, не знаех, че Тоглахан има сестра, мислех, че има брат, Миши и на теб  bouquet
Надявам се да се задържи в Истанбул за по дълго време, че другият месец се готвя за преследване  Mr. Green. Иначе сестра му няма нищо общо с него, съвсем обикновено момиче.

# 269
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Даааа сам е в Истанбул 😊
Алмеда е в Тирана и Толгахан е коментирал затова ги слагам - извинявам се

Общи условия

Активация на акаунт