"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 179
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Мен ми беше тежка седмица и нямам сили да коментирам тази Фикрет и епизода...
Ийт се опита да успокои Нур и и каза да не пуска ръцете му, но тя е обидена и си тръгна (ама Фикрет я навива), ох толкова злобен човек - защо я вкараха не ми е ясно. Как подмолно манипулира Ийт и Нур,  те толкова си патят от добрината, че ....

Няма инфо от Толгахан. Явно е водеща

# 451
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да, тази вечер в 20:45 е започнал поредният сезон на Денсинг старс Албания, като Алмеда е водеща заедно с някой си Руди Хизмо.  Peace
Мише, и аз мисля, че Толгахан не е при нея. Иначе досега щеше да е пуснала някое общо фото в инста.

# 452
     Тази вечер отново се ядосах на Нур. Разбирам я, съчувствам й, но не ми хареса как безотговорно отиде на рождения ден на Мерт. Наистина получи съобщение от Ийт,  опита се да му звънне и .... тръгна. Личното ми мнение е, че постъпи много наивно, да не кажа глупаво. Да, зная, че обича Мерт, че иска да спечели сърцето му, но изобщо не се замисли за случилото се преди време. След катастрофата с вертолета Нур беше свидетел на реакцията на Мерт. Детето е сърдито дори на баща си, как ще реагира, когато види нея. Наистина Нур беше много емоционална - споменът за загубата на бебето сякаш замъгли съзнанието й. Сбърка с появата си на рождения ден на Мерт!
     Развали празника на всички! Шокиран беше дори Ийт. И вместо да помисли трезво за постъпката си и реакцията на околните, тя, подтикната от Фикрет се нахвърли на Иджлял, обвинявайки Ийт за всичко!  И това не й беше достатъчно. На другия ден продължи да сипе обвинения (разбира се, заслужени) срещу Иджлял, но не пожела да изслуша Ийт, нямаше време и дъх да си поеме, стоварвайки вината единствено върху Ийт. Не чу аргументите му, не го разбра и отиде да успокои нервите си при Фатих.
     Вечерта също не откликна на молбата на Ийт: "Нур, нямаше да ти звъня, но изчаквах да се успокоиш! Искаш ли да излезеш да поговорим?" Отказа под претекст, че е изморена, а в същото време се чувства неразбрана и предадена. И точно тези неизяснени взаимоотношения между тях са причина за следващите им страдания. И от тяхната гордост, отново недоизказани истини, нежелание за проява на разбиране ще се възползва максимално Фикрет. Фатих също ще налее масло в огъня. Него  пък ще коментирам другата седмица. 

Еми, тук си напълно права. Дойде ред да се ядосвам на Нур и нейната наивност до глупост. Толкова глупава и необмислена постъпка не и приляга. Колкото до обвиненията  спрямо Йит , това се дължи на насъбраното от преди. Сега ескалира с помощта на Фикрет  и Фатих. Аз само за едно им се сърдя и на двамата. Защо позволяват на хората да им се месят в отношенията ? Защо Нур не послуша Елмаз? Тежки епизоди се очертават.
Пожелавам ви хубав снежен уикенд Simple Smile Благодаря ви за пожеланията, момичета ! Благодаря и на теб Еми ! Днес да си учител е доста тежичко, но удовлетворението и обичта на децата са незаменими !

# 453
Здравейте! Някой сваля ли епизодите от data? Имам проблем с някои серии. И от къде другаде мога да ги сваля?

# 454
Нур вече не мога да я опиша-наивна до глупост е.Елмаз ми харесва много,винаги преценя хората правилно и не се предоверява,но няма кой да я чуе.Интересно ми е какво ще направо Фатих и дали ще разбере какви ги е надробила сестра му

# 455
Чудя се защо Нур слуша Фикрет, но Елмаз не. Каква е тази способност да се доверяваш все на неправилните хора и да си навличаш неприятности! Фикрет така ще "оправдае" доверието й, че тотално ще обърка живота на Йит и Нур, ще им причини толкова болка и страдание. Трите харпии взети заедно не могат да достигнат злобата и лошотията на Фикрет.

# 456
Здравейте, момичета!

Лек, приятен и емоционален почивен ден!

# 457
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Върнала се е - 😊
Сестра и, майка й и братчето и са били с нея в Албания, за първата вечер

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 11:25 от МарМиши

# 458
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте, момичета!

Лек, приятен и емоционален почивен ден!

Добро утро Еми 🤗😍☕ - страхотно клипче

# 459
     Момичета, благодаря ви за коментарите! Много ми е приятно в това снежно време (поне при нас зимата се върна с пълна сила) да разглеждам снимките и да чета всичко, което сте публикували. Темата ни е изпълнена с толкова положителни емоции!
     Миши, благодаря ти, че ни информираш за всичко, което се случва с нашите любими актьори!
Чудя се защо Нур слуша Фикрет, но Елмаз не. Каква е тази способност да се доверяваш все на неправилните хора и да си навличаш неприятности! Фикрет така ще "оправдае" доверието й, че тотално ще обърка живота на Йит и Нур, ще им причини толкова болка и страдание. Трите харпии взети заедно не могат да достигнат злобата и лошотията на Фикрет.
Нур вече не мога да я опиша-наивна до глупост е.Елмаз ми харесва много,винаги преценя хората правилно и не се предоверява,но няма кой да я чуе.Интересно ми е какво ще направо Фатих и дали ще разбере какви ги е надробила сестра му
Дойде ред да се ядосвам на Нур и нейната наивност до глупост. Толкова глупава и необмислена постъпка не и приляга. Колкото до обвиненията  спрямо Йит, това се дължи на насъбраното от преди. Сега ескалира с помощта на Фикрет  и Фатих. Аз само за едно им се сърдя и на двамата. Защо позволяват на хората да им се месят в отношенията ? Защо Нур не послуша Елмаз? Тежки епизоди се очертават.
Пожелавам ви хубав снежен уикенд
     Добрите хора винаги си патят! Ийт и Нур – чистосърдечни, добронамерени, отворени за болката на другите, отзивчиви, загърбват собственото си страдание в името на щастието на близки и приятели. Вярват безприкословно, защото не са си служили с лъжа, защото са открити и честни във взаимоотношенията с околните.  Ядосвам се, но не мога да ги виня! Това е характер, това е това е позиция, това е позитивизъм!
Хиляда пъти предпочитам наивен и добросърдечен човек пред зла кучка-тарикатка.
А Мерт отдавна няма лично отношение към Нур, а изразява отношението на майка си към нея.
     Профи, напълно съм съгласна с теб!

# 460
Привет, дами!

Виждам, че темата е стигнала до 31 страница през моето отсъствие.Супер!
Красива тема и благодарности на Еми, че я поддържа активно и стойностно. newsm51
А тази е прекрасна в зелените окраски, въпреки белоснежната зима навън.

Прочетох при руснаците, че Толгахан е бил приет в болница с висока температура за една нощ, след което е изписан. Причината е била алергия. Сигурно за това не е бил в Албания, за да подкрепи Алмеда в начинанието й на водеща при стартиране на шоуто "Денсинг старс".

Попадна ми и това:

Сериалите, в които е участвал Толга.

Редактирам се

-Dicle2006
 -Maçolar2006
 -Esirkalpler2006
 -Elvedarumeli2007
 -Laledevri2010
 -Aslavazgeçmem2015-2016
 -Siyahinci2017

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 12:09 от Dimana-nova1

# 461
Привет, дами!
Виждам, че темата е стигнала до 31 страница през моето отсъствие.Супер!
Красива тема и благодарности на Еми, че я поддържа активно и стойностно. newsm51
А тази е прекрасна в зелените окраски, въпреки белоснежната зима навън.
Прочетох при руснаците, че Толгахан е бил приет в болница с висока температура за една нощ, след което е изписан. Причината е била алергия. Сигурно за това не е бил в Албания, за да подкрепи Алмеда в начинанието й на водеща при стартиране на шоуто "Денсинг старс".
Попадна ми и това:
Сериалите, в които е участвал Толга.
     Димана, здравей! Приятно ми е, че отново си сред нас!
Към сериалите, в които е участвал пускам и този колаж:

# 462
Аз пък не се ядосвам на Нур, а на сценаристите. Добри, добри, ама.......на моменти не са толкова добри. Една истинска Нур би се доверила на Ийт, на Елмаз, би усетила фалша и злонамереността на Фикрет, и във Фатих би се вгледала, не е нормално, колкото и добра и наивна да е Нур, да бъде и толкова глупава. Не може да обичаш някого, да ти е близък и да не му се доверяваш, а да вярваш на някакви странични и почти непознати, визирам Фикрет, онзи козметичния бос, че му забравих името и др. Обаче и сценаристите си имат свое оправдание, сериал е, няма как да опраскат лошите в една серия и да останат само добрите, пак ще недоволстват зрителите, важното е интрига да има. Ама можеше да се постараят и да я доизкусурят по-така, по-реалистично някак. Peace Simple Smile

# 463
Задавам си непрекъснато следният въпрос:

Щяха ли да имат успех "магариите" на Фикрет, ако нямаше почва за тях?
Дали Фикрет би успяла , ако Нур и Ийт живееха заедно и детето им беше родено ?
Според мен - НЕ!

Фикрет е уникална манипулаторка и вредителка, в това всички сме уверени и го виждаме в нейните действия. Тя много бързо успя да налучка болните, слабите места във връзката на Ийт и Нур, не без тяхна помощ, разбира се. Те и двамата й поднесоха информация за връзката си. Защо го направиха?
Защото им трябваше душеприказчик, който да ги разбере, да разбере техните проблеми, но по единично, а не като двойка. И Ийт и Нур  разговаряха  за връзката си с Фикрет поотделно. За да търсиш някой да те разбира, значи имаш някакъв проблем и търсиш някъде разбирателство, отклик, потвърждение,
одобрение, подсказване на позиция за вземането й.
С тези си действия Нур и Ийт показаха на Фикрет, че има проблем между тях и той е това, което се вижда  извън тях, а именно:
- разведени са, ама са някак заедно, но пък в отделни къщи;
- обичат се, но има пречка да са отново заедно, защото Мерт не е готов да приеме това;
- ревнуват се;
- нараняват се, следствие ревността;
- недоизказват проблемите;
- противоречат си по повод работата на Нур;
- приеха да имат къща, като тяхно гнездо, което отново ги прави в очите на околните любовници
- споделят недоизказаните си проблеми с трети лица;
- и още много други характеристики, които не ми се сеща да напиша сега.

Естествено, че всичко това е много благоприятна среда за манипулативната факирка Фикрет.
Нея не искам да я обсъждам с какви цели го прави, естествено е, че има такива. Просто е болно същество.
Нейното паявяване катализира точно тези характеристики да излезат наяве, видяни от страни и пречупени през обществените нагласи. Поведението на Фикрет бе точно такова. Всяко противочерие, което виждаше в двойката, винаги го атакуваше през призмата на общественото мнение и така им насаждаше съмнение един в друг. Нарече къщата, която купи Ийт тяхно  "любовно гнездо", а те го разбираха по друг начин, но въпреки това Нур се замисли върху тези думи. Това са пропукванията у нея.
У Ийт пропукването беше свързано с подмятанията на Фикрет за възприемането на Мерт от Нур с насаждане на съмнение, че тя въпреки, показване на любов към детето чувства, че то е пречка да са заедно.
Самата Фикрет ги действаше много систематично, чрез техните слабости и предполагаше, че имат подобни мисли. А те, за да се пропукат, явно са имали такива мисли, които им изкара Фикрет.
Така е,  Нур повече не можеше да търпи положението, в което се намира - да я изкарва Ийт вечно виновна, заради грешките на Иджлял, които остават безнаказани.
Ийт не показваше разбиране  към нейната нервност във връзка с Иджлял, въпреки, че знаеше каква е майката на детето му.
Фикрет знаеше това положение и диктуваше индиректно у тях действия, които при други обстоятелства не биха съществували - тоест, ако Ийт беше определил точно и ясно всяка от двете му бивши  жени къде трябва да бъде. За него е пределно ясно всяка от тях къде е, но за тях ясно ли е? Не е! И Фикрет се появи, за да стане ясно.
Мисля си, че ако Фикрет не се беше появила и нагнетила така жестоко  обстоятелствата в този любовен триъгълник, той не би се развалил никога. Това си го мисля от думите на Ийт, когато говореше на спящия Мерт, че го чака да порастне, за да му обасни всичко. Нима Нур трябваше да чака дотогава? Ако беше родила тяхното дете какво щеше да стане?
И оттук другата ми мисъл от предходните две серии и най-вече от отиването  на Нур на тържеството за РД на  Мерт. Не го приемам като наивност или глупост.Беше единствено желанието да я приеме Мерт отново и то с помощта на баща му. И то, според нея стана така - получи съобщение от Ийт, усъмни се, потърси го и реши да отиде, защото ако не беше отишла, Ийт щеше да й се разсърди. Тя не знаеше, че съобщението не е от него, а напротив. Тоест, тя търсеше подкрепата на Ийт за сдобряване с детето, но не я получаваше .Да, Ийт знаейки негативните чувства на Мерт не ги споделяше с Нур, за да не я наранява. И тук отново се появиха в тях действия, пречупени през собствените им призми.
Колко по-леко би било, ако Ийт, показвайки своя подарък за Мерт на Нур в тяхната къща, би казал на Нур да вземе подарък за Мерт, който той ще му даде. Тя почти го предложи, изказвайки болката си, че много би искала да му направи подарък, обаче Ийт беше ангажиран със собствените си чувства, за забравянето на  РД на детето, които споделяше с Нур и не обърна внимание на нейните чувства, че
иска да направи подарък на Мерт. Отново той постави нещата отделно и това Нур да бъде в друга позиция, а не в тази, в която иска тя и не само тя, а и той. После Нур получи въпросното съобщение и направи необходимото, купи подарък и отиде на тържеството. Дълбоко я разбирам, защото тя заради това дете, загуби своето. Това може да ми говори само за пълно себеотричане в името на любовта към детето на любимия мъж.
Ийт много добре го знае това, но животът е жесток към светлата душа на Нур.

Последна редакция: сб, 24 мар 2018, 14:42 от Dimana-nova1

# 464
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР

Общи условия

Активация на акаунт