"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 171
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Честито за професионалния успех!  Grinning newsm10

Спокойно, този сериал за разлика от повечето други турски сериали има щастлив край. Grinning Peace

# 436

Само за да сме запознати с новините, затова го поствам
Хубаво е, че си подкрепя жената, ама да вземе да пусне и някоя фотка от своето местоположение.  Laughing
Миши, Профи, аз продължавам тайно да се надявам, че Толга е в Албания и ще ни изненада с някоя и друга снимчица.

# 437

Здравейте, момичета ! Истината е, че ми липсвате и оставам без капка време тези дни . Не знам дали тук е мястото да се похваля, но ще го сторя. Просто съм много развълнувана. Учител съм по биология, имам само 2 години стаж и въпреки това успях да класирам дете на националната олимпиада , която ще е другата седмица.
     Лолита, честито! Успех и на Националната олимпиада!
     Желая ти здраве, дълголетие, любов и признание от ученици и родители. Да си учител не е просто професия. Да си учител е призвание, орис, съдба. Бъди щастлива!

# 438
]Лолита, поздравления и от мен за успеха!

# 439

Какво ще видим тази вечер

Скрит текст:

Приятно гледане!

# 440
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Лолита поздравления 🤗 браво!!!

Ми не поства нищо, според мен не е в Тирана, защото Алмеда веднага щеше да постне нещо с него ....

# 441
 Емиии Hug  Hug Не се ли радваш че Толга почива  без Алмеда  ?

ся е момента да сбараме Толга и Ча ама Не сме  Сганбула Crossing Arms  

След като свърши Сега и Завинаги ще продължат Кьосема  .
  на сета на фентъзито
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 мар 2018, 20:00 от femmi2

# 442
Емиии Hug  Hug Не се ли радваш че Толга почива  без Алмеда  ?
   ся е момента да сбараме Толга и Ча ама Не сме  Сганбула Crossing Arms  
Феми, глозга ме някакво маймунско любопитство къде е заминал Толга.
Той не е в Истанбул, но къде е ....

# 443
  • On the sea
Днес четох, че финалът ще бъде излъчен на 16-ти април Disappointed Relieved

# 444
Сезон 2
Епизод 81

- Виж, тук има само един жалък човек и това съм аз! Искам да разбера какво се е случило и как точно се е случило! Аз от сутрин до вечер слушам и двете как се оплаквате една от друга! Не издържам вече! Изморих се вече, а ти не ме разбираш! Наистина, уморих се, Нур!
- Ийт, ти не разбираш! Иджлял ни изморява, нейните интриги и капани и ти го знаеш!
- Знам, да, знам наизуст интригите на Иджлял! Знам на какво е способна! Но този път!
- Този път е различно, а?
- Моля те не пускай ръцете ми, недей! Нур, не ме разбираш правилно!

- Когато сърцето ти бие заради друго сърце не може да си свободен!
- Любов и наказание!
- Любовта връзва ръцете! Споделяш любовта на две сърца и това ти харесва!

Скрит текст:

- Ние не сме скарани! Различно е! Налага се заедно да го превъзмогнем! Досега сме успели с много по-сериозни проблеми!
- Еее, в любовното гнездо ли се срещнахте?
- Ние искаме да се оженим не заради преживяването, а за да се  будим заедно всяка сутрин! Фикрет, говори по-открито с мен! Имаш да кажеш нещо, но аз се изморих да разшифровам думите ти!

- Хайде, момчето ми! Порасни, порасни и стигни ръста на баща си! Тогава ще говоря с теб! Ще ти обясня, ще разбереш какво се случи, как се случи, какво преживяхме, всичко ще ти обясня! Тогава ще ме разбереш! Ядосвай ми се, нервирай ми се, но не ми се обиждай!

- Да, Ийт!
- Нур, нямаше да ти звъня, но изчаквах да се успокоиш! Искаш ли да излезеш да поговорим?
- Не, изморена съм, а и утре рано имам снимки, ще си лягам!
- Още се правиш на сърдита!
- Не, не се правя на сърдита, просто съм изморена! Да се чуем утре!
- Добре!

# 445
     Тази вечер отново се ядосах на Нур. Разбирам я, съчувствам й, но не ми хареса как безотговорно отиде на рождения ден на Мерт. Наистина получи съобщение от Ийт,  опита се да му звънне и .... тръгна. Личното ми мнение е, че постъпи много наивно, да не кажа глупаво. Да, зная, че обича Мерт, че иска да спечели сърцето му, но изобщо не се замисли за случилото се преди време. След катастрофата с вертолета Нур беше свидетел на реакцията на Мерт. Детето е сърдито дори на баща си, как ще реагира, когато види нея. Наистина Нур беше много емоционална - споменът за загубата на бебето сякаш замъгли съзнанието й. Сбърка с появата си на рождения ден на Мерт!
     Развали празника на всички! Шокиран беше дори Ийт. И вместо да помисли трезво за постъпката си и реакцията на околните, тя, подтикната от Фикрет се нахвърли на Иджлял, обвинявайки Ийт за всичко!  И това не й беше достатъчно. На другия ден продължи да сипе обвинения (разбира се, заслужени) срещу Иджлял, но не пожела да изслуша Ийт, нямаше време и дъх да си поеме, стоварвайки вината единствено върху Ийт. Не чу аргументите му, не го разбра и отиде да успокои нервите си при Фатих.
     Вечерта също не откликна на молбата на Ийт: "Нур, нямаше да ти звъня, но изчаквах да се успокоиш! Искаш ли да излезеш да поговорим?" Отказа под претекст, че е изморена, а в същото време се чувства неразбрана и предадена. И точно тези неизяснени взаимоотношения между тях са причина за следващите им страдания. И от тяхната гордост, отново недоизказани истини, нежелание за проява на разбиране ще се възползва максимално Фикрет. Фатих също ще налее масло в огъня. Него  пък ще коментирам другата седмица. 

# 446
Еми, за да разсея малко тягостните чувства от лошотиите на вещиците-с Ваше позволение ще споделя с вас малко звезден прах- знам, че и тук има почитателки на хубавите мъже
Специално за вас

# 447

Еми, за да разсея малко тягостните чувства от лошотиите на вещиците-с Ваше позволение ще споделя с вас малко звезден прах- знам, че и тук има почитателки на хубавите мъже
Специално за вас

Нади, благодаря ти! Имахме нужда от малко красота след напрежението в сериала!
Ето и още едно оръжие за Фикрет, не трябва да и се даваме толкова лесно
И още малко усмихнати лица (специално ги откраднах:satisfied:)
     velvet, благодаря и на теб за тези красиви усмивки!

# 448
Чудесно за информацията кога ще е финалът, чакам го с нетърпение, предвид колко тегави ще са дотогава нещата.

# 449
  • On the sea
Чудесно за информацията кога ще е финалът, чакам го с нетърпение, предвид колко тегави ще са дотогава нещата.
И аз искам вече всичко да минава, но в същото време ми е много мъчно, че ще свърши. Рядко дават такива стойностни сериали по ТВ.

Общи условия

Активация на акаунт