"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 75 147
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • в кукувиче гнездо
Привет! Доста напрегната серия. Нур излезе наивна глупачка, с извинение. Този път няма защо да обвинява Иджлял. Но дори и Ийт да я беше поканил наистина, според мен поне от малко такт Нур не трябваше да ходи. Оказа се, че и Нур не е тактична. Фикрет цели да ги скара тримата и после вероятно да се докопа до Ийт, утешавайки го. В момента просто изпитва силата на чувствата им и се наслаждава. Доста е изобретателна.
Нур си е точно такава от началото на сериала. Толков да ми е противно държанието й..

# 421
Добро утро, момичета!

Спокоен, ползотворен и емоционален ден!

# 422
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Добро утро ☕

# 423
И един младеж в началото на кариерата си като модел

Скрит текст:

# 424
  • On the sea
Добро утро и от мен!

Миши страхотни клипчета, като цяло днес много приятно се разсъних в форума, благодарение и на nadibuchi, и на Еми за красивия Толгахан. Май вече по - често трябва да си припомняме красивите моменти, че шока от случващото се е голям. За Нур съм съгласна с последните постове, много необмислено постъпи. Въпреки, че опита да се свърже с Ийт неуспешно аз лично не бих хукнала към рождения ден, че и с усмивка и никакви задни мисли. Държанието на Ийт беше напълно оправдано, все пак най - милото му се разстрои до безкрайност.
Ето и още едно оръжие за Фикрет, не трябва да и се даваме толкова лесно

И още малко усмихнати лица (специално ги откраднах:satisfied:)

# 425
Здравейте! Целта на Фикрет от момента, в който видя "човекът с най-високи данъци в страната" е да се докопа до Йит. Според мен не й е за първи път. Доста обиграна и изкусна в интригите, стигаща до жестокост за да постигне целта си. Без всякакви скрупули.
Нур наистина постъпи глупаво, но тя си е наивна и добросърдечна. Точно затова я обича Йит - различна от жените в неговото обкръжение. Може би беше подтикната от общото им решение и желание да спечелят Мерт

# 426
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Здравейте! Целта на Фикрет от момента, в който видя "човекът с най-високи данъци в страната" е да се докопа до Йит. Според мен не й е за първи път. Доста обиграна и изкусна в интригите, стигаща до жестокост за да постигне целта си. Без всякакви скрупули.
Нур наистина постъпи глупаво, но тя си е наивна и добросърдечна. Точно затова я обича Йит - различна от жените в неговото обкръжение. Може би беше подтикната от общото им решение и желание да спечелят Мерт

И аз така мисля

# 427
Добро утро и от мен!

Миши страхотни клипчета, като цяло днес много приятно се разсъних в форума, благодарение и на nadibuchi, и на Еми за красивия Толгахан. Май вече по - често трябва да си припомняме красивите моменти, че шока от случващото се е голям. За Нур съм съгласна с последните постове, много необмислено постъпи. Въпреки, че опита да се свърже с Ийт неуспешно аз лично не бих хукнала към рождения ден, че и с усмивка и никакви задни мисли. Държанието на Ийт беше напълно оправдано, все пак най - милото му се разстрои до безкрайност.
Ето и още едно оръжие за Фикрет, не трябва да и се даваме толкова лесно

И още малко усмихнати лица (специално ги откраднах:satisfied:)

Бравo, Velvet, страхотни снимки, зареждащи с добро настроение

# 428
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Именно, точно на това акцентирах снощи. Peace

Хиляда пъти предпочитам наивен и добросърдечен човек пред зла кучка-тарикатка.
А Мерт отдавна няма лично отношение към Нур, а изразява отношението на майка си към нея.

# 429
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Профи 🤗

Абсолютно - дори Иджлял вчера пак каЗа, че така ще настрои сина Си срещу Нур и Ийт, това малко и се видя - така че Мерт отразява майка си и това което тя нон стоп му внушава

# 430
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Само за да сме запознати с новините, затова го поствам

# 431
Баща и син

"Мерт, ти си най-скъпото нещо в живота ми! Ти си моя плът и кръв, не бих те оставил!"

"Където и да бъда, твоето място е до мен! Това ще бъде така цял живот! Мястото ти е до мен! Но няма да те лъжа и Нур ще бъде с нас!"

"Аз винаги ще съм до теб! Ще бъда до теб до сетния си дъх и никога няма да те изоставя! Ясно! Винаги ще бъда до теб! Обещавам ти, Мерт!"

Скрит текст:

# 432
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
И той писа ...

# 433
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хубаво е, че си подкрепя жената, ама да вземе да пусне и някоя фотка от своето местоположение.  Laughing

# 434
Здравейте, момичета ! Истината е, че ми липсвате и оставам без капка време тези дни . Не знам дали тук е мястото да се похваля , но ще го сторя. Просто съм много развълнувана. Учител съм по биология, имам само 2 години стаж и въпреки това успях да класирам дете на националната олимпиада , която ще е другата седмица.
Сега за филма. Много злоба и грозота ми се събра покрай Нур и Йит. Направо се отвращавам от Фикрет. Толкова мръсна и мазна физиономия ! А сестра им от Америка е толкова лигава, че ми иде да да я нашамаря .Само гадости тези дни. Дано има поне малко светлина в тунела, успокойте ме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт