"Сега и Завинаги" Asla Vazgecmem Тема 6

• 74 586
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • On the sea
Добро утро момичета! Снощи попаднах на пикантна новина
http://www.kliuki.net/%D1%8F%D1%80%D0%B5%D0%BD-%D0%BE%D1%82-%D1% … 0%B0%D0%BF%D0%BE/
Не знам до колко е вярна. Еми, страхотен колаж на Толгахан с мацките.

# 511
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Значи, това клюкарските сайтове стигане нямат. ooooh!
В събота sportal.bg публикуваха страхотна партенка как Амине и Месут си харесали шведски замък за сватбата, която щели да вдигнат след световното в Русия тази година. Даже знаеха  Mr. Green колко гости ще има на сватбата и т.н., като се позовават на публикация в Takvim. Само дето в самия Takvim няма такава публикация  Mr. Green, както и нито в една друга турска медия.  Wink

В последното видео в инстаграма си Амине казва: "Здравейте, аз съм Амине Гюлше. Ще дам своя дан (ще участвам) в проекта Onların Gözünden (В очите им)."
Това е социален проект в подкрепа на деца с аутизъм и техните семейства. В рамките на проекта се създават произведения на изкуството и популярни личности се снимат с аутисти, с идеята за информираност на обществото за аутизма и интеграция. Накрая ще се направи фотографска изложба. Ето тука може да видите и други участващи https://www.instagram.com/onlaringozunden/ . Peace

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 11:07 от profi_1

# 512
  • ФЕМИР ФОРЕВЪР
Привет ☕☕☕🤗🤗🤗

Аз гледах вчера до 86ти и след това попаднах на този клип, ама сега е друг човек - и да е по слаба, няма как така да стане с друго лице ....
Преди
https://youtu.be/up41ELq8A2A

Сега
https://youtu.be/xFA_H5BGC80

# 513
Най-добре се вижда преди тук - https://youtu.be/Zd_DSb_W9fo?t=69

Нос, устни, скули ....

# 514

velvet, Профи, Prinx, Миши, благодаря ви за информацията, която споделяте с нас!

velvet, колажа го открих в един турски сайт. Коментираха коя ще бъде следващата партньорка на Толгахан.

# 515
Момичета хубава нова седмица!

Амине

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 14:02 от Zvetanka21

# 516
 ooooh! Значи за вчера аз не съм разбрала по коя точно ТV ще излъчват интервюто с Толгахан. Не било по ТV8, а по ТV8,5. doh
Намерих видеото, но не мога да го изтегля за да го прослушвам довечера у нас спокойно през плейър на компа. У дома в интернет видео файлове мога да гледам само в Тубата, и някои в Контакта. Във всички останали сайтове нямам видеовъзпроизвеждане. На работата нямам такива проблеми, но и нямам време да прослушвам и превеждам. А за беля в момента не мога да изтегля нищо, че ми иска инсталиране на допълнително приложение, пък нямам администраторски права.
След като си разменят любезности за добре дошли в студиото, водещата първо го пита за пълното му име - Тургут Толгахан Сайъшман. Защо Тургут, откъде идва това?
И нататъка се изгубвам в превода  Joy
Говорят си за пътя му, за шансовете, които е получил като работа - реклами, сериали, филми. За това какво изисква работата днес и как младото поколение няма търпение и бърза, а всъщност се изисква много работа и дисциплина. После нещо за семейството по принцип, за ролята на баща, която е изиграл. А след това го разпитва за неговите родители. После обсъждат много обстойно дизи сектора и филмовия сектор. "Въпреки, че киното ни много се подобри, не е много отворено към чужбина."
Интервюто е много дълго за възможностите ми, момичета /до тук над 20 минути, цялото сигурно отива към час/. Не съм в състояние да го преведа. Embarassed Embarassed Embarassed
Хващам само повърхностно, а те водят доста сериозен и задълбочен разговор. Ако не се преведе всичко и то точно, ще загубим истинското усещане и възприемане.  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 13:27 от profi_1

# 517

ooooh! Значи за вчера аз не съм разбрала по коя точно ТV ще излъчват интервюто с Толгахан. Не било по ТV8, а по ТV8,5. doh
Намерих видеото, но не мога да го изтегля за да го прослушвам довечера у нас спокойно през плейър на компа. У дома в интернет видео файлове мога да гледам само в Тубата, и някои в Контакта. Във всички останали сайтове нямам видеовъзпроизвеждане. На работата нямам такива проблеми, но и нямам време да прослушвам и превеждам. А за беля в момента не мога да изтегля нищо, че ми иска инсталиране на допълнително приложение, пък нямам администраторски права.
След като си разменят любезности за добре дошли в студиото, водещата първо го пита за пълното му име - Тургут Толгахан Сайъшман. Защо Тургут, откъде идва това?
И нататъка се изгубвам в превода  Joy
Говорят си за пътя му, за шансовете, които е получил като работа - реклами, сериали, филми. За това какво изисква работата днес и как младото поколение няма търпение и бърза, а всъщност се изисква много работа и дисциплина. После нещо за семейството по принцип, за ролята на баща, която е изиграл. А след това го разпитва за неговите родители. После обсъждат много обстойно дизи сектора и филмовия сектор.
Интервюто е много дълго за възможностите ми, момичета /до тук над 20 минути, цялото сигурно отива към час/. Не съм в състояние да го преведа. Embarassed Embarassed Embarassed
Хващам само повърхностно, а те водят доста сериозен и задълбочен разговор. Ако не се преведе всичко и то точно, ще загубим истинското усещане и възприемане.  Rolling Eyes
Профи, благодаря ти много за всичко, което правиш за нас. Не се притеснявай, достатъчно е и това, което си ни превела. Поне разбрахме каква е темата на разговора, а за подробности ще си припомним интервютата, в които говори за родителите си, за пътя му до сцената и за филмовия сектор. Когато намерим видеото ще го пуснем и в темата, за да се насладим и на гласа на Толгахан.

Момичета хубава нова седмица!
Амине
     Zvetanka, хубави снимки на Амине. Благодаря!

Последна редакция: пн, 26 мар 2018, 13:44 от Emiliya

# 518
Момичета, извинете ме, но ще пусна епизода сега.

Сезон 2
Епизод 82

- Да е спорна сутринта ви, г-н Фатих!
- Благодаря и на Вас, г-н Ийт! Какво искаш рано сутринта?
- Новия ти адрес.
- Питай Нур.
- Виж ти!
- Вчера беше цял ден с мен, не ти ли каза!
- Не съм я питал.
- Виж ти!
- Какво, опитваш се да ме нервираш ли?
- Не трябваше ли преди това да положа специални усилия?
- Май в ранни зори полагаш тези специални усилия! Не си играй с търпението ми!

- Помоли ме за помощ, казвам ти го за твое сведение. Поиска помощ по повод Иджлял. Дойде на правилното място! Помисли, без да знае истинската ми професия, без да знае възможностите ми дойде при мен, а ако знаеше .... Нур въпреки, че не знае нищо дотича при мен! Кой ли иска повече истината да излезе наяве?
- Мери си приказките, това не е номер, който да използваш, за да влияеш на Нур!
- Да видим! Нур ще се повлияе ли! Да оставим тя да вземе решението!
- Това е много деликатна тема, която засяга детето ми, ясно ли ти е! Ако я използваш ...
- И Фикрет за мен е много деликатна тема ...
- И аз може би ще се зарадвам ако спреш да кръжиш около Нур!
- Благодарение на теб нямам нужда от това! Нур е все около мен! Всеки път, когато я нараниш тя е до мен!
- Внимавай какво правиш, настъпваш червената линия!
- От първия ден, в който влезе във фирмата си върху тази линия!

Скрит текст:

# 519
Здравейте! Тази вечер кой епизод ще се излъчва, че напоследък нямам време да ги следя по тв.?

# 520
От първата половина на интервюто само най-важното казано от Толгахан за индустрията.
Цитат
Серийната индустрия трябва да направи напредък към бъдещето.

Говори за начина на правене на филми в Холивуд, в Германия, Франция ... и прави паралел с кинопроизводството в Турция и как няма хора готови да вложат пари в проект, който не се знае кога и каква възвращаемост на средствата ще има.
Въпреки че нашата кинематография се е подобрила, тя не може да се отваря много в чужбина.
Секторът на киното е малко ограничен.
Тъй като инвеститорите са съсредоточени върху постигането на резултати в краткосрочен план, водещият сектор се затваря поради тази причина.

Ние сме напред в сериалната индустрия. Ние сме втората страна, която продаваме по целия свят след американската сериална индустрия.
С уговорката, че дължината на поредиците е толкова дълга, че е добра в смисъл на продажба в чужбина, но създава буксувания в смисъл на сценарий.

Коментира кратките срокове на заснемане на сериите и голямата им дължина, които не са в плюс за никого - нито за актьора, нито за екипа, нито за зрителите. На моменти всички се ошашавят. Затова преценява предложените проекти много внимателно.
От техническа гледна точка, когато заснемането се извършва в кратко време, качеството на произведението пада малко.
Голямата дължина на серията е отрицателна по много начини.
Когато се появява предварителен сценарий, оценявам го от всяка посока.

Казва, че в днешно време сериалите трудно се задържат.
Малко има шанс за два сезона.
Серията не бива да е 140 минути. При такава дължина аудиторията е отегчена, сценаристът се запушва ... Никой не може да започне и да си върши работата правилно.

Утре ще се опитам нещичко от първите минути, когато говореше за семейството си да изкопча, а дали ще имам време за вторите 30 минути от интервюто не знам. Надявам се рускините да проявят интерес и да го преведат, че да не се мъча.
Имате предвид, че той говори много, изразява се доста смислено и гладко, но аз повече от най-главното не мога да преведа, съжалявам.

# 521
Здравейте! Тази вечер кой епизод ще се излъчва, че напоследък нямам време да ги следя по тв.?

Днес ще излъчат 82 епизод, Емили е качила снимки  и част от диалога от серията на тази страница, поста преди твоя.

# 522
Профи, много ти благодаря за превода на видеото с Амине!  Днес тази сладурка е пуснала ново видео.   Любовно признание с песен - и превод ""Влюбена съм в теб", изпратена на вниманието на Месут.

Много въодушевена Амине!  
https://www.instagram.com/p/BgyqHyGj0p9/?taken-by=gulseamine

Еми, Мише, много мерси за информацията, която публикувате.  Всъщност, Алмеда се оказа, че е в Истанбул ли?  От снимките в нейните истории имаше кратко видео, в което припява на песен и рапира.  Е, там пък не прилича на никоя от снимките

Мише, Профи, наистина много голяма трансформация при Алмеда, от снимките, които сте пуснали.  

Профи, има нещо вярно в това, което е говорил Толгахан за сравнението с Холивудските продукции и европейското кино.  Ами, вижте, тук това дават по телевизията, това явно нашите успяват да купят или това дават без пари - но , сега бях с турци през уикенда - ами те тези филми тук, които дават въобще не ги гледат.  
НО, Толгахан е в бизнеса и е много по-наясно от мен за проблемите на турската филмова индустрия и щом го говори,  сигурно нещата са така,  както ги казва.  На мен той ми се струва, че е професионалист и би искал работата му да е на ниво.  

# 523

Днес ще излъчат 82 епизод, Емили е качила снимки  и част от диалога от серията на тази страница, поста преди твоя.

Благодаря! От утре вече сигурно ще мога да ги гледам.

# 524
Не знам защо изобщо не ви се коментира  newsm78, но мен си ме дърпа към клавиатурката.  hahaha

Тази Ярен пили нерви отвсякъде. #2gunfire Типична представителка на змиярника. Лепна се за Емин като гербова марка, само и само да нарани Ямур. Ама и той един баламурник  ooooh! , все едно години наред не е забелязал, че не е забелязван. Като втори Джахид се държи и се оставя да го манипулират.

А гадината Фикрет тази вечер беше права за едно - Иит преди това се беше оженил за Нур нищо, че го има Мерт. Беше решил, че ще намери начин да му каже, но първо се бяха венчали. А сега!?
Сега чака Мерт да порасне за да разбере баща си. Rolling Eyes Колко?
Не харесвам това отлагане от страна на Иит. Разбирам го, но не го харесвам.  Crossing Arms
Като достатъчно зрял човек мога да кажа, че колкото и като родители да правим всичко за децата си, е напълно погрешно покрай това да зачеркваме собствения си живот. Няма как да ни бъде върнат. А децата бързо отлитат и често изобщо не разбират от какво си се отказал заради тях.  Peace

Момичета, слагам линк към видеото с интервюто на Толгахан от неделя, с молба някой, ако може да  свали втората част и да я качи в докса, + линк, за да мога да го изтегля. После мога да го сложа в Ютюб. Ако линкът ви дава грешка, да знаете, че се отваря в поверителен прозорец. Peace
https://www.tv8bucuk.com/ana-sayfa/ayca-yilmaz-la-zirvedekiler-2 … 018-413-video.htm

П.П. newsm47 newsm47 Преборих змея!
Намерих начин и се докопах до двата видео файла, но вторият излезе бъгав и ми е до половината, затова редактирах текста горе. Утре ще видя дали мога нещо повече да направя.
"За мен животът не е само бяло. Животът има различни цветове." - това от втората част.  Wink + говори за спортните си пристрастия; към Фенербахче; че дори е бил шампион по тенис.

Последна редакция: вт, 27 мар 2018, 02:28 от profi_1

Общи условия

Активация на акаунт