"София - Ден и Нощ" - 26

• 96 855
  • 858
  •   1
Отговори
# 165
.                                             

нечистоплътна не в буквалния смисъл, а като усещане като я видя.
Сериозно ли?! По голяма глупост не бях чела скоро. Joy

Галя с тази мазна коса, тонове грим и ужасни нокти изгледжа мръсна. Това си е мое мнение и не смятам, че е глупаво. Така я виждам и така го пиша. А и не съм единствената тук, чела съм и други с такова мнение. Така, че моля Ви не така рязко...

# 166
Като двойка на мен най ми допадат Стела и Лазар. Отиват си, а и като персонажи също добре са ги паснали. И преди съм казвала - дано не ги бутат тях сценаристите. Най-неподходящи са ми и на мен Боби и Миленита. А и на Оги чисто визуално друго момиче би му отивало понеже не е от едрите мъжаги. Wink

# 167
Като двойка на мен най ми допадат Стела и Лазар. Отиват си, а и като персонажи също добре са ги паснали. И преди съм казвала - дано не ги бутат тях сценаристите. Най-неподходящи са ми и на мен Боби и Миленита. А и на Оги чисто визуално друго момиче би му отивало понеже не е от едрите мъжаги. Wink
Подкрепям това за Стела и Лазар!
Имаш ли някоя в предвид за Оги? No Mouth

# 168

Като двойка на мен най ми допадат Стела и Лазар. Отиват си, а и като персонажи също добре са ги паснали. И преди съм

казвала - дано не ги бутат тях сценаристите. Най-неподходящи са ми и на мен Боби и Миленита. А и на Оги чисто
визуално друго момиче би му отивало
понеже не е от едрите мъжаги. Wink
Подкрепям това за Стела и Лазар!

Стела и Лазар да! Сладки са, а и си влиаят положително в момента, за разлика от преди. Оги? Така и никога не забравих, за разлика от сценаристите, че беше гей. И с никоя няма да ми е ок. Цвети да, Оги не Simple Smile За нея по-скоро друг.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 23:19 от SilviPv

# 169
За мен Галя също има нечистоплътно излъчване... Не мога да го обясня, така го усещам. Всичко ѝ е супер изкуствено. Ноктите ѝ са с кошмарна форма. Косата напоследък по-бива, ама по едно време беше ужас. А я харесвах ужасно много в началото и като визия, и като образ.

# 170

Не, нямам. Grinning Просто на него визуално ще му подхожда някое мноого дребничко момиче, а в сериала няма такава. Grinning

# 171
# 172
Явно поредната детинщина на Симона, с амнезията на Марио ще си позапълнят още няколко епизода, а за Стефи ми се струва, че сценаристите пак са се сетили, че има син.

# 173
  • Варна/Филаделфия
Стефи ще види Митко с онази мацка и ще изтрещи.
До Симона ще застане Кети. Много неочаквано! Grinning

Искам да попитам какво означава 'ще си запълнят няколко епизода'? Joy Мислиш си, че имат бройки епизоди и се чудят как да ги запълнят или .. ? Нали е сюжетна линия, не може днес да има амнезия, утре да си бачка в бара и все едно не е било.
Joy

# 174
Наистина, в някои серии сценария толкова куца, все едно наистина се чудят какво да разтягат.

# 175
  • В сърцето на живота!
.                                              

нечистоплътна не в буквалния смисъл, а като усещане като я видя.
Сериозно ли?! По голяма глупост не бях чела скоро. Joy

Галя с тази мазна коса, тонове грим и ужасни нокти изгледжа мръсна. Това си е мое мнение и не смятам, че е глупаво. Така я виждам и така го пиша. А и не съм единствената тук, чела съм и други с такова мнение. Така, че моля Ви не така рязко...

Коса, грим, НОКТИ правят една жена мръсна? Не само, че е глупаво но и смешно е.
Преди време аз самата имах проблем с косата, омазняваше се буквално за ден. Имах здравословен
проблем и от там идваше и омазняването в косата, продължи месеци. Гадно беше. Та значи и аз
щях да ти се сторя "мръсна" тъй ли? Thinking
Това, че носи по тежък грим също не я прави "мръсна"!
А ноктите, е тук вече ме разсмя с глас.  Joy
Аз като маникюристка, не виждам ужасни нокти. Моя колежка е на същото мнение.
Ей това жените сме страшно нещо, като видим по красива жена и се почва едно злорадстване, едно чудо....  hahaha
Сори ако съм била рязка. Такава съм си.  bouquet

# 176
Момичето има право на мнение. Както и вие, Ясмина, имате право да не сте съгласна с нея. Но не виждам причина да я обиждате - то не беше глупава, то не беше завистлива....Айде спрете се малко a? Тя не е казала, че Галя е мръсна, а че и създава такова усещане. И има право. А Вие с какво право ѝ скачате така вече с втори пост, остава само да гадаем.

# 177
  • В сърцето на живота!
Просто съм изумена как поддържането на външния вид може да даде усещане за мръсно.
Явно не трябва да се поддържаме. Или моето мислене за чисто и мръсно е сбъркано.
Стела най редовно е с мазна коса, София беше същата работа.
Оф, абе масово жените сме мръсни, разбрах.
Мега, айде да не ми казваш какво да спирам и какво не, а? Уж всеки може да изказва мнение, а в следващия момент не може. То затова и много хора спряха да пишат във форума.
Спирам до тук и въпреки, че държа на мнението си за косата, грима и ноктите,се извинявам на SilviPv ако се е почувствала по някакъв начин обидена. Може би ако бяха използвани други думи вместо "мръсна" и "нечистоплътна", нямаше да реагирам така.

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 02:16 от •◊ Ясмина ◊•

# 178
Ама то се чете, не се говори на посоки. Аз писах абсолютно същото - усещане за такова, а не реална физическа нечистоплътност. Ние не сме там до нея, за да я помиришем буквално. Не ми се рови за снимки, иначе ще намеря показателни по отношение на маникюра ѝ.  За мен също е абсурдно да станеш сутринта и да си с толкова много грим, че да изглеждаш като току-що прибрал се от дискотека, както беше тя в предния епизод мисля.

Просто съм изумена как поддържането на външния вид може да даде усещане за мръсно.

От поддържане до поддържане има голяма разлика. Някои дами в стремежа си да бъдат "поддържани" създават комичен външен вид и си мислят, че всички им завиждат едва ли не... Не говоря за Галя тук вече, а по принцип. Галя съм я виждала наживо и изглежда много по-добре от на екран, затова и не обсъждам самата актриса. 
Същото е и с Миленита. Тук един младеж обясняваше как всички мъже въздишали по нея. Е, драги господа, много са ви ниски критериите, ако е така. Да, тялото ѝ е добре поддържано, но с чувал на главата ѝ ли ще си лягате с нея?! Thinking Но... разни хора, разни идеали.

# 179
  • В сърцето на живота!
Наясно съм, че става дума за усещане, последните ми два поста го доказва. Та кой сега не чете?
Снощи аз си направих труда да потръся снимки с ужасния маникюр на Галя и не открих такива.
Явно съм пропуснала, покажете ги моля.

Скрит текст:
Пример за ужасни нокти

Последна редакция: вт, 20 мар 2018, 10:06 от •◊ Ясмина ◊•

Общи условия

Активация на акаунт