"София - Ден и Нощ" - 26

• 97 201
  • 858
  •   1
Отговори
# 585
А като съм проспала това със Зара и Стела да попитам дали Зара е влюбена в Жоро или беше някаква шега?

Кети, май не живее с баща си,защото той живее в неподходящи условия. Каза че като си стъпи на краката ще я вземе.

# 586
А като съм проспала това със Зара и Стела да попитам дали Зара е влюбена в Жоро или беше някаква шега?
Еми Зара каза, че била го сънувала как правили се*с .. Също, че май се влюбвала, търсела си поводи да го вижда.. Като разбра, че той е заминал за известно време се нацупи..

https://nova.bg/accents/view/2018/05/03/214889/%D1%81%D1%82%D0%B … 0%BD%D0%BE%D1%89/

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 17:35 от DebSs

# 587
Европроект за заведението на Симона и Асен???? ЖДНБ.

# 588
Сериозно ли готина мацка ще остави бакшиш на паркинги и гаражи, само защото е пленена от чара на Марио?😂😂😂

# 589
Софка ще вземе наистина да се махне от сериала или пък ще иде и след някоя седмица ще се върне пак  Thinking Марио и Филип големи далавери завъртяха.Парите направо им падат  nuts  Утре идва собственичката на апртамента на Бранко и ще има скандалче с Галя  smile3508

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 22:57 от elpi

# 590
Май наистина напусна сериала..  Ще ми липсват някои от забавните караници с Митко..

Някой тук беше написал че ще дойде жената на Бранко.. еми, Да!.. ще каже, че апартамента е нейн. Grinning

# 591
Най-накрая Стефания напусна сериала. Много се радвам. И да, ще дойде да си го вземе. То да си кифла е много лесно, хоп подаряват ти апартамент Grinning

# 592
Интересно ми е сега какво момиче ще вкарат за Митко..

# 593
Зара?? Ще има леля Мария да квичи на умряло. "Ма, Митьее, ко'й туй мумичи, китайчи ли й, ко й?? Аз сия ко ши убиснявам на леля ти Мичи у Свилинград?!?!? Божьеее, Божьеее!! Ох, лошу ми стана!" Joy

# 594
Зара?? Ще има леля Мария да квичи на умряло. "Ма, Митьее, ко'й туй мумичи, китайчи ли й, ко й?? Аз сия ко ши убиснявам на леля ти Мичи у Свилинград?!?!? Божьеее, Божьеее!! Ох, лошу ми стана!" Joy

1:1 JoyJoyJoy

# 595
  • somewhere near the sea
Изречението "Ако ме обичаш, ще ме последваш" може да се обърне на "Ако ме обичаш, ще останеш". Така че Стефка няма право да създава чувство за вина у Митко. Добре, че тръгна. Стига викове, Теодора е достатъчна с неадекватните си пискливи включвания.

Даваха ли какво е мнението на родителите на детето за това последване от страна на Стефи. Трябваше да узнаят и може вече да са се махнали.

# 596

Хахахаха. Не могаааа хаха!!! Ще бъде уникално.

Аз все пак малко съжалявам за Стефануция, ако не беше драмата с детето, бяха готини.

# 597
А възможно ли е да завъртят пак любовната сага - Митко и Кети?

# 598
Умирааам Grinning Grinning Grinning .. И на мен би ми било интересно да видя Зара и Митко заедно, но някак си не си ги представям.

# 599
Много готини коментари прочетох в последните страници!

Ох, добре, че се разкара Стефания, че не се издържаше да каканиже и намила с дразнещия глас едно и също.
Никола- питам за стотен път защо не го освидетелстват най-накрая и без това не иска да хване работа?  Crossing Arms
Всъщност детето на Стефка от кого беше-италЯнеца нещо ми се върти в главата, ама той ли беше? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт