"София - Ден и Нощ" - 26

• 97 178
  • 858
  •   1
Отговори
# 630
Ани каза, че в случая няма проблем, защото пробата вече е била изследвана. Не че не бих изгони.а и двамата, ако бях на мястото на шефката.

# 631
Аз мислех че нещо ще направи с пробите на децата от детската градина и Ани ще излети от новото работно място, но този път не познах.

# 632
Ани каза, че в случая няма проблем, защото пробата вече е била изследвана.
Да, ама можеше пробата и да не е изследвана.В такива лаборатории е строго забранен достъпа на външни лица, а Никола върша из нея като диво прасе. А факта, че човек с диплома по химия работи като микробиологичен и паразитологичен лаборант все още ми е смехотворен.

# 633
Е, то само това да беше нереално в сериала. 😉😁

# 634
  • Варна/Филаделфия
Аз си мисля, че Ани учеше химия и биология, но може и да греша. И не знам дали само като предмети или просто учителска специалност си е завършила. Grinning

Аз се чудя защо само Коко отиде с нея на работа. Защо не се събраха групичка, да е забавно? Другия път 10 човека минимум! Ем така де, като се наложи Ана да иде някъде да си пишкат в колби групово..

Ау, не, не, супер много ме дразнят Joy

Последна редакция: сб, 05 май 2018, 23:12 от Mery D Eve

# 635
Един по страничен въпрос от последните епизоди.. някой спомня ли си в кой епизод Дани и Марио се сбиха в хостела?

# 636
# 637
Урината на Коко - идеааална тема на масата за закуска JoyGrinning

# 638
Калина нали живее с гаджето си, защо е в квартирата ?

# 639
Тя се махна от квартирата на Ясен

# 640
Тя се махна от квартирата на Ясен

Аа изпуснала съм значи

# 641
Джулия: Каква е тая изненада? Слон ли ще ми докарва.😁😁

# 642
Аз ли съм малоумна, или тази бивша жена на Бранко няма право да се нанася така в апартамента?
Нари уж имат договар за наем? Ако Бранко не е собственик, това се решава със съответните документи в съда. Какви са тези малоумни изпълнения?

# 643
Джулия наистина ли хвърли мишлето, така?! .. Ужас.

# 644
  • ВАРНА
Аз ли съм малоумна, или тази бивша жена на Бранко няма право да се нанася така в апартамента?
Нари уж имат договар за наем? Ако Бранко не е собственик, това се решава със съответните документи в съда. Какви са тези малоумни изпълнения?

Поделили са 50 на 50 имуществото си от времето на семейството.

- Какво се прави с един апартамент в такъв случай?  

За Бранко - Галя  тоалетната и терасата и хола за бившата му жена?

Общи условия

Активация на акаунт