На пазар в Лозенград и Одрин - 13

• 155 371
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
ЗлаВещица, впечатленията ни от 2016-та бяха подобни на твоите, както описах. Споделих и огромна разликата между 2016-та и 2017-та година.

Аз затова и написах годината, да не останат останалите с погрешно впечатление, че хваля от по-скорошно време.

# 301
Здравейте,момичета,
От доста време следя и чета темите за Одрин и Лозенград,но досега не бях писала..
Някоя от вас случайно да се сеща как вървяха цените на ядките(шам-фъстък,бадеми,леблебия и т.н) на борсите ?Някоя може ли да сподели какви видове ядки е срещала по магазинчетата,аз лично нямам ярък спомен,предният път си взех шам-фъстък от 500 гр,който ММ омете за отрицателно време...
 За съжаление,не помня дали си бяха много на сметка,тъй като всички знаете какво лудо препускане е по тези магазини,ако си с организиран транспорт.
Предстои ми посещение на Одрин сега на 31.03 и ми се иска да си направя някаква калкулация колко приблизително да отделя за ядки Simple Smile
Благодаря предварително Simple Smile
Моите впечатления са, че на борсата в Първенец, до Пловдив ядките са една идея по-евтини от колкото в Турция. За качеството не мога да дам оценка, но тук ми се е случвало да купувам още топли-току що изпечени и съвсем пресни.

# 302
  • Varna
Моите впечатления за ядките са също като на Беличката.
Първо мъжът ми още преди две или три години му направи впечатление и ми показа цените.
Аз, до тогава не бях обръщала внимание на това. А мъжът ми хич не е от стиснатите, а и обича ядки.

# 303
  • до най-прекрасния мъж
Ядките са евтини, ако са на промоция. Последно гледахме шам-фъстък и кашу на цена от 22 лв/кг. в Кипа. Тогава не взехме, но после ме беше яд, защото тук вървяха на цена около и над 30 лв/кг. за съжаление не мога да споделя какво е качеството.

# 304
  • ВАРНА
Печикамъков, май нещо не ти се ходи до южната ни съседка Stuck Out Tongue Winking Eye Този път, който си онагледил със снимка е само за тези, които живеят по селата там. Той от години е много зле, а и има много завои. Той е и по-обиколен. Момичетата са ти писали кой път да използваш. Повече кураж. То по- скоро мъжете се дърпат не защото не знаят пътя, а защото знаят какво е жената на пазар/шопинг JoyGrinning

Ходи ми се и ще ходя - но се очертава май месец - по Гергьовден.

Аз нямам проблем с жена на пазар.  Нямам половинка.

# 305
Здравейте,момичета,
От доста време следя и чета темите за Одрин и Лозенград,но досега не бях писала..
Някоя от вас случайно да се сеща как вървяха цените на ядките(шам-фъстък,бадеми,леблебия и т.н) на борсите ?Някоя може ли да сподели какви видове ядки е срещала по магазинчетата,аз лично нямам ярък спомен,предният път си взех шам-фъстък от 500 гр,който ММ омете за отрицателно време...
 За съжаление,не помня дали си бяха много на сметка,тъй като всички знаете какво лудо препускане е по тези магазини,ако си с организиран транспорт.
Предстои ми посещение на Одрин сега на 31.03 и ми се иска да си направя някаква калкулация колко приблизително да отделя за ядки Simple Smile
Преди няколко седмици си купих суров лешник за 30 лири кг, бадемите бяха май 40, печен солен фъстък 10 лири, на главната улица, като слизаш от Селимие се пада отляво, там продават и сушени плодове.

И пак да попитам как са цените на златните бижута, има ли сметка да се купуват от там?

# 306
  • у нас
Печикамъков, май нещо не ти се ходи до южната ни съседка Stuck Out Tongue Winking Eye Този път, който си онагледил със снимка е само за тези, които живеят по селата там. Той от години е много зле, а и има много завои. Той е и по-обиколен. Момичетата са ти писали кой път да използваш. Повече кураж. То по- скоро мъжете се дърпат не защото не знаят пътя, а защото знаят какво е жената на пазар/шопинг JoyGrinning

Ходи ми се и ще ходя - но се очертава май месец - по Гергьовден.

Аз нямам проблем с жена на пазар.  Нямам половинка.
Тамън няма кой да ти мрънка.Stuck Out Tongue Winking Eye Ако ходиш на връх празника, се въоръжи с много търпение по границата. Ти откъде си?
П.С. Видях - от Варна. Най - прекият път ти го описала Златна, за да не влизаш в Бургас, а директно по новия път през ВХТИ, кръговото на КАТ и по надлеза и излизаш от града.

# 307
  • Пловдив
Някой има ли идея как се прекарва малко куче през границата. През Гърция е минавало с печат че е прегледано и обезпаразитено, но извън ЕС сигурно е по-сложно

# 308
  • Varna
Печикамъков,
Виждам, че си градски. Моят съпруг, предпочита да минаваме през Лесово.
Преди все през Малко Търново, но сега само през Лесово когато пътуваме за Едирне-то. Само като пътуваме към Истанбул
сме през Малко Търново.

# 309
  • Бургас
Beljata, може ли да кажеш имената на хотелите, че от линковете не се отварят, а излизат всички хотели.

# 310
Beljata, може ли да кажеш имената на хотелите, че от линковете не се отварят, а излизат всички хотели.
При мен първият резултат е от дадения  линк. Kalevera и Karaagac Green Apart са хотелите.

# 311
  • Варна
При мен първият резултат е от дадения  линк. Kalevera и Karaagac Green Apart са хотелите.
Да!

# 312
  • Бургас
Да, и на мен ми излязоха така. Очаквах, че ще ми се отвори направо страницата с хотела. Благодаря, но май ще пасувам. Не ми се дават 100 лв за стая в Одрин. По-скоро бих ги дала по индиримите 😁

# 313
Здравейте,момичета,
Ядките на борсата в Първенец са дори по-евтини. Иначе в Одрин из града има магазини за ядки,  но само който познава добре града, може да знае.

# 314
Да, и на мен ми излязоха така. Очаквах, че ще ми се отвори направо страницата с хотела. Благодаря, но май ще пасувам. Не ми се дават 100 лв за стая в Одрин. По-скоро бих ги дала по индиримите 😁
То по-добре да спиш в Любимец или Свиленград.Blush

Общи условия

Активация на акаунт