На пазар в Лозенград и Одрин - 13

• 154 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • ...живея на последния етаж...
Гледайте на етикета на зехтина да пише SIZMA. Ако го няма, не е точно зехтин, а олио някакво маслиново. В Кипа мисля още има промоция 2 литра за 21 лири. Хубав е.

# 646
  • ...живея на последния етаж...
Грешка- 21 лири е литъра. Обаче е зехтин.Няма как за 50 лири 5 литра да е чист зехтин.

# 647
Здравейте, а някоя от вас да си е купувала от там козметика? Крем за лице, но не турска фирма, а някоя известна или продукти за гримиране от всякакъв вид?

# 648
Здравейте. Скоро ми предстои пътуване до Одрин и искам да ви попитам от къде мога да си взема куфар ? Дали около петъчния пазар или центъра има такъв магазин за куфари ?

# 649
Здравейте. Колко стека цигари могат да се купят от безмитната зона при влизане в България? До колкото си спомням е само 1 стек на човек, но не съм сигурна

# 650
  • до най-прекрасния мъж
Може да се купи 1 СТЕК, но да се пренесат само 2 КУТИИ.

# 651
Другите 8 кутии трябва да се скрият ли?

# 652
Разрешено е по 2 кутии на Човек. Така че ако сте пълна кола може да си купите 1 стек спокойно.

# 653
  • до най-прекрасния мъж
Другите 8 кутии трябва да се скрият ли?
Ако няма на кого да ги разхвърляш да ти ги пренесе, не купувай. За някоя и друга кутия цигари, ще ви направят на нищо. Ние хич и не спираме на безмитния. Чувала съм, че коли, които спират там, ги гледат по-щателно после. Колко е градска легенда или истина, не знам.

# 654
Не е точно така, защото преди седмица на връщане от одрин купих 1 стек и бяхме само 2 човека в колата но минахме много бързо на границата и без да ни ровят в багажа. Но като цяло цените в безмитния са вдигнати май. По спомени преди си купувах 1 стек карелия за 12 евро а сега е 17. Но това беше и преди доста време.

# 655
  • до най-прекрасния мъж
Така съм чела, даже и в тази тема, затова си позволих да коментирам. Лично съм виждала хора с по 10-тина пакета памперси и по 10-тина праха за пране /различни коли в различни дни бяха/ да ги пращат на скенер, където дано нямаш нещастието да те пратят, че ако се съмняват нещо, ще ти разкостят колата. Явно си зависи на какви митничари ще попаднеш. Нас са ни питали за цигари, но ние не купуваме турски. А и ММ си казва колко точно български има в себе си и не е имало проблеми.

# 656
  • Бургас
Чудя се дали на 5 май да не се разходим до Лозенград за съботния пазар и в този ред на мисли да питам- има ли интересни неща на него? Някой ходил ли е да сподели мнение. Малко се притеснявам и по почивните дни какво ще е положението на КПП Малко Търново 🤔

Относно зехтина- не мисля, че зехтинът в Турция е по-евтин. Говоря за истинския, екстра върджин зехтин

# 657
Дъщеря ми ще ходят на екскурзия. Бихте ли казали какви долу горе са цените на сладоледи, дюнери, вода...такива неща. Как са цените на дрехите в моловете спрямо нашите?

# 658
  • Пловдив
Дъщеря ми ще ходят на екскурзия. Бихте ли казали какви долу горе са цените на сладоледи, дюнери, вода...такива неща. Как са цените на дрехите в моловете спрямо нашите?
Дюнер, хубав норм. размер - Паша лаваш-4,90 тл.
Вода, айрян - 1 т.л.Сладолед не сме купували тази година още.
Дрехи
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR
Уайкики
Избираш си МОЛ, виждаш кои марки продават и влизаш в сайта им....

http://erastaedirne.com/magazalar/

Последна редакция: пн, 23 апр 2018, 18:53 от makak

# 659
О, не се бях сещала, на пръв поглед ми се струва по- евтино от тук

Общи условия

Активация на акаунт