Приятелството между мъж и жена

• 44 826
  • 685
  •   1
Отговори
# 510
  • Агент под прикритие
Е да, винаги може да си го слагате по приятелски. Ама обикновено неминуемо идват усложненията. Дали сватба като в твоя случай или разтурия, вече според зависи.
Вече зависи според човека.
Не бих нарекла приятелство превърнало се в любов "усложнение".
Така е, всичко зависи от човека.
Някои имат резервна скамейка, на която слагат "приятелите", с които опита за нещо повече не се е получил (обикновено според тях, а не според другия), други просто нямат такава скамейка, защото знаят, че всичко това са глупости.
Само къде тия същите най-често забравят, че едностранно приятелство НЕ съществува.
Но... хора всякакви. Grinning

# 511
Не бих нарекла приятелство превърнало се в любов "усложнение".
Един познат казваше - "Жена ми не ми е приятел, аз правя секс с нея... Кой нормален мъж опъва приятелите си?".

# 512
Жена му не му е приятел?? Горката жена 😃

# 513
  • Агент под прикритие
Един познат казваше - "Жена ми не ми е приятел, аз правя секс с нея... Кой нормален мъж опъва приятелите си?".
Почти съм сигурен, че докато жена му продължава да си получава редовната доза, вълнения дали и е приятел или не, ще бъдат в списъка с приоритети някъде в началото, но отзад напред. Grinning

# 514
Аз нямам проблем да бъда само приятел с мъж, който не ме привлича, но харесвам като човек,ако и той го разбира по същия начин обаче. Но такъв не съм срещала до момента. Смисъл, че тези, за които съм смятала, че са ми само приятели, все се е оказвало накрая, че искат нещо повече. Та, затова според мен, не е възможно такова приятелство.
Иначе вярвам, че любовта е комбинация от приятелство и страст, но трябва да се случат едновременно и взаимно.

# 515
  • София
Да се повторя, попетя, но имам двама.
Вчера жената на единия ми звъня да ми каже, че в Метро има две бутилки просеко за 18 лв и ми е взела 4.
С него през деня говорих за съботната ни организация с нощувка, на която жена му няма да присъства.

# 516
Е, то и аз имам семейни приятели мъже, ама не са ми лични, само мои. Жената, дори и придатък е вписана в обкръжението ти, тоест - не се брои.
😂

# 517
  • София
Тоест, жената виждам веднъж месечно при добри условия, иначе оптимално веднъж на 3, мъжа два пъти седмично.
Познанството ни е преди общото им бъдеще.
С другият също.

# 518
Покрай темата днес се сетих за тази реклама, точно от моето време Simple Smile

# 519
  • София
Това след пубертета е жалко, освен смешно.

# 520
Абе за пубери ли е, не е ли, ама когато друга моя приятелка ме награби на леко пияна глава, нещо взех да се замислям по тоя въпрос. И не бяхме пубери по онова време.

# 521
  • Столичанин ама не в повече :D
...

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 11:27 от jerami

# 522
  • София
Ти и сега си. Не се ласкай.

# 523
Имам един приятел от студентските години, който откак го познавам, е обвързан. Е, не спря жена му да се притеснява от мен. А аз въобще никога не съм имала никаква идея да й го вземам. Той не е мой тип изобщо, иначе като човек е забавен и надежден приятел. Това между нас беше точно приятелство без никакъв нюанс на нещо друго, все едно сме двама мъже.
Обаче вече отдавна гледам да не общувам с този човек. Защо да притеснявам жена му! Не искам да му докарвам проблеми. Ако има нужда от помощ ще се отзова, но да ходим да пием кафета - не, не. Само да ме подозира жена му, че целя нещо. Няма нужда.

# 524
Имах приятел мъж. Животът ни срещна аз на работа, той клиент. Доста по-възрастен от мен. Застана пред мен с една морена... Разреших проблема бързо. И как тръгна всичко, не знам. Уточнявам, омъжена, с две деца. Обръщах се към него с "Мъдрецо". Мъжът ми знаеше за всяко наше виждане. Човекът беше ерудит, галантен, съветник. Дали намерих в него баща ми, който загубих рано?
Наложи се да замине при близките  си в чужбина. Чувахме се, накрая вече усещах, че не е добре. Спряхме контактите, но и до сега знам телефона му наизуст. Може би вече е в онзи друг свят с рано починалата му съпруга.
Благодарна съм на съдбата, че го имах в живота си!

Общи условия

Активация на акаунт