Приятелството между мъж и жена

• 44 807
  • 685
  •   1
Отговори
# 570
Ми да кажем аз съм красива (хипотетично, разбира се Wink).
Да се притеснявам, че ще ми изневери с грозна приятелка?
Ако попитате десет мъже, които са преспали с няколко жени - сигурно девет от тях ще ви кажат, че най-добрия секс не е бил с няй-хубавата.
Така, че има 90% вероятност, ако ситуацията предразполага да се стигне до "изплющаване".
Направете си един въображаем тест - ако сте жена сте със "само приятел мъж" някъде за две седмици. Тръгнали сте за някъде, но сте закъсали в планината да речем. Паднал три метра сняг, няма ток, няма телефони, онея се бият в парламента, никой не чисти пътищата, а вие сте в някаква вила с камина, десет кубика дърва и два кашона русенско варено. Две седмици. Но си представете точно конкретен човек. И съвсем откровенно пред себе си преценете има ли вероятност да съгрешите.

# 571
Мен ми е интересно дали грозните се раздават повече? Така съм чувал, ама не съм го проверявал. Иначе е доста често срещано, мъже женени за много красиви жени да им изневеряват с далеч по обикновени или направо грозни, даже и при известни двойки.

Тя обвивката може да е красива, но вътре да е гнило.

За съжаление е доста често срещано явление.. особено в случаите, когато връзката е по сметка.

# 572
Далеч по проста ситуация- морска почивка само двамата за няколко дни, слънце, пясък, поразголен материал на плажа бол. И с този приятел, почти в 90% от случаите заварката е станала, особено след малко алкохол вечерта на бара.

# 573
Далеч по проста ситуация- морска почивка само двамата за няколко дни, слънце, пясък, поразголен материал на плажа бол. И с този приятел, почти в 90% от случаите заварката е станала, особено след малко алкохол вечерта на бара.
Точно в алкохола е ключа към заварката.

# 574
Аз не пия.
Ако обичам партньора си, и шест месеца, и година да стоим с друг мъж на самотен остров или в хижата, нищо няма да се случи.

# 575
Сега да питаме и жените дали най-прекрасният секс им е бил с най-красивите партньор, мисля, че 90% ще отговорят с не.
И според мен, всички по някакъв начин застопорявате някакви граници на приятелството, всичко слагате в рамки и черно бяло. Ако по някакъв начин стигнат или са стигали някога до някакви волности - край! това вече не е приятелство. Ами какво е, като си останал сдобри чувства към човека и общуваш нормално с него, закачките са останали в миналото?

# 576
Не е възможно, точка! Особено ако жената е привлекателна, приятелството е до момента, в който мъжът може се пробва за нещо повече!

Искаш да кажеш - така нареченото приятелство.

# 577
Обаче разбирам, че само аз явно не съм била с мъж, чиито приятелства да мога да менажирам. Т. е. да кажа: "Няма да си приятел с Х.!" и той да ми каже "Да, мило! Слушам, мило!" Trollface
Наскоро се опитах да обясня на дъщеря си, че не искам да дружи с едно момченце, според мен не е добре възпитано. И там не ми се получи, приятелството си процъфтява. Grinning
Методите ми явно не са достатъчно диктаторски. Wink А на щерката дори не мога да кажа: "Няма да съм ти майка, ако другаруваш с Х. - избирай!!!"

# 578
Абе има разлика между приятелка/ приятел и ....приятелка.

# 579
  • Sofia
Обаче разбирам, че само аз явно не съм била с мъж, чиито приятелства да мога да менажирам. Т. е. да кажа: "Няма да си приятел с Х.!" и той да ми каже "Да, мило! Слушам, мило!" Trollface

От много неща зависи – дори от това, доколко социален е мъжът, т.е. в каква степен държи на тези приятелства.

# 580
  • София
Сега, моят екс е много социален. Никога не бих му забранила приятелство, но знаех как да го манипулирам лекинко да не се вижда често с някои хора, които не ми бяха особено приятни.
Сега така или иначе вече разделяме приятелските кръгове.

# 581
  • София
Най-добрите  и стойностни приятелства са именно такива. Поне при мен е така- Smiley

# 582
  • Sofia
Какво ти дава приятелството с жени, приятелю? С какво е по-стойностно от дружбата с представители на мъжкия пол? Simple Smile

# 583
  • София
Няма как да е общивалидно правилото, че грозничките се раздават повече. Даже ако трябваше да търся корелация, бих я търсила със самочувствието, което не винаги е адекватно на външния вид. Но и там при някои избива в комплесарщина, вместо в старание. Та може би някои хора така се рекламират, а други успокояват за изборите си Joy

# 584
Това и аз го знам, за грозните и дебелите, че се раздавали.. ама какво означава да се раздават.. ей това не знам Joy

Общи условия

Активация на акаунт