Лежащи мами - 40

• 58 184
  • 795
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Макмирор 12 дена  и пробиотик през устата. Имах само в секрета без в урината.
АГ ми е във Варна, д-р Красимира Желязкова ме следи.
Беше казала, ако не стане след това антибиотик, но слава богу всичко свърши за 12 дена.

# 136
Е. колите във влагалищен секрет при мен и с антибиотик не се излекуваха . Още по- лошо появиха се гъби4ки .

# 137
  • Варна
Тея е.коли знам , че са много упорити !
Аз и преди да забременея съм имала и тогава пак без антибиотик се справихме. Може би зависи колко рано се хванат и какво е количеството им. За мен и пробиотика помогна сигурна съм.

# 138
Препоръ4аха ми да направя изследване на 4ревна флора , за да видим какъв вид са .

# 139
  • Варна
Щом са толкова упорити... има логика да .

# 140
Момичета, аз от няколко дена направо не мога да се позная- един задух имам, болки в раменете, все едно съм астматик, от малко движения сърцето ми се товари... а съм 30 седмица Sad. Кръвното ми в петък го мериха 90/60. Явно  електронният апарат вкъщи дава отклонения. В четвъртък съм на изследвания, знам, че в трети триместър има задух и т.н, но ми е много трудно- е, оплаках се 😁

# 141
В 30та пак си добре. Аз съм си така от сега, а съм 21ва.

# 142
Горката Sad. Да ти кажа имах си ги тези усещания, но някак не ми тежеше така, колкото сега в последните няколко дни. Но поне знаем, че си заслужава накрая Simple Smile

# 143
Възможно ли е да се получи калциране на плацента от голяма доза магнерот? Че на последния преглед са се появили характерните точици по плацентата, а преди това си беше Ок...сега стм на 3х1 магнерот и диаспорал, (бях на 3х2) но ме преболява и май пак ще го увелича. Почвам и доплери, следене на води и тонове, но съм озадачена и ми е криво Sad

# 144
Не съм чувала...  аз го пия 3х2 от доста време.Лекарят от магнезия ли твърди че е?
За тонове не е ли рано?
Възможно ли е да се получи калциране на плацента от голяма доза магнерот? Че на последния преглед са се появили характерните точици по плацентата, а преди това си беше Ок...сега стм на 3х1 магнерот и диаспорал, (бях на 3х2) но ме преболява и май пак ще го увелича. Почвам и доплери, следене на води и тонове, но съм озадачена и ми е криво Sad

# 145
Док не каза от какво е, но каза, че е малко рано 30, 31 седмица, каза и, че няма какво да се направи освен следенето на показателите Sad за тонове ме викаха от 32 седмица нататък, но предвид състоянието на плацентата ще е по-рано. Иначе има жени, които ходят след 36та Simple Smile

Понякога си мисля, че 90% от възможните усложнения на една бременност идват при мен едно след друго- знам, че звучи егоистично и кофти, но... така се чувствам Sad почти нямам преглед без възникнал нов проблем. А свекървата ми само ми опява как е садила пипер до последно и как имала леки бременности и какво било това моето и ми идва да й изсшия един през муцуната 😡😡😡 наоплаках се 😂

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 14:01 от Iva G

# 146
Аз ако съм ще я изгоня 😂😂😂
Това е като да й кажеш, аз съм млада а ти не,пфу.
Ще речеш, че ти нарочно искаш така да се получава.
Да ходи да си съди пиперааа.
Не съм запозната с този проблем.
Шийката държи ли се?

Док не каза от какво е, но каза, че е малко рано 30, 31 седмица, каза и, че няма какво да се направи освен следенето на показателите Sad за тонове ме викаха от 32 седмица нататък, но предвид състоянието на плацентата ще е по-рано. Иначе има жени, които ходят след 36та Simple Smile

Понякога си мисля, че 90% от възможните усложнения на една бременност идват при мен едно след друго- знам, че звучи егоистично и кофти, но... така се чувствам Sad почти нямам преглед без възникнал нов проблем. А свекървата ми само ми опява как е садила пипер до последно и как имала леки бременности и какво било това моето и ми идва да й изсшия един през муцуната 😡😡😡 наоплаках се 😂

# 147
Шийката е там 😁 Но сега на дневен ред е тая плацента.
А съкровището не мога да изгоня, че ние сме У тях Sad Ей голям ад е понякога. Понякога е минимум веднъж на два дена, хахаха. А ако тръгна да разказвам, ехеее, до термина ми няма да успея да разкажа всичките й изпълнения 😂 Онзи ден щеше да се беси.... та така при мен 😁
При теб как са нещата?

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 14:27 от Iva G

# 148
Ама верно я изгони. Имаш оправдание -бременна си и не си в час. Егати чалнатите бабички. И без тва си имаш достатъчно притеснения.
Плацентата щом ти я следят всичко ще е наред, според мен. На финала си, скоро ще свършат всичките проблеми и ще ги забравиш бързо - бързо.

# 149
Дано всички си забравим притесненията, когато трябва Simple Smile)
Вече не си правя труда да чета в нета, казала стм си каквото е писано.
А за бабката в предния си пост дописах изпълненията й. Хем смешно, хем трагично. Вчера на имения ми ден пак цирк 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт