Лежащи мами - 40

• 58 218
  • 795
  •   1
Отговори
# 150
Аз пиех 4х2 магнерот.По спомен май ми казаха,че е е втора степен по някое време.Иначе ходих на тонове от 34 седмица -всяка седмица....след 36та ходих по 2 или три пъти.Аз бях трагичен случай и не мисля,че съм пример Grinning Случвало се е да изляза от тонове....да седна в колата и да се.разрева,че сигурно нещо не е наред и съм се връщала пак Grinning Joy

# 151
И аз последният път се върнах... 😁

# 152
Аз съм в 21 седмица и по цял
ден се ослушвам за мърдания на бебето, ама нещо не ги улавям и се шашкам постоянно.

# 153
21 седмица е рано за отчетливи движения.В началото се молех да я усещам поне по веднъж на ден за да ви е спокойно.После като не я усетя половин ден и айдее...рев...страдане,отчаяние.Недейте вярвайте на писаниците,че по веднъж на час ала бала и такива глупости.Понякога я усещах по 2 пъти...веднъж по 10.Бъдете спокойни колкото можете.Знам колко е трудно,но поне се опитайте.Дразнех се като ми казваха да лежа и да се наслаждавам на почивката-филми..книги..спане.Но се оказаха адскиии прави.После ще ви липсва.

# 154
Цвете, много си права за почивката, но с пустите проблеми все се ослушваме за болки, води, течения и т.н - знаеш какви сме в тази тема 😁😁 аз от месеци се опитвам да чета, да се занимавам с гоблени и не знам още какво, но акълът ми е другаде.
Относно движенията на мен ми е най най най-противно и досадно като те питат ребром ама рита ли, футболист ли е- ми, не. 😒😒😒Всяко бебче си има режим малко или много още в коремчето. Важното е средата да е добра- води, плацента, кръвоток, а не дали е ритнало 10 или 11 пъти.

# 155
Като че ли моето бебе е активно през нощта. Тази, а и предни нощи съм усещала движения през нощта. Явно има различен ритъм от моя - спи, когато съм будна и е в движения, когато спя. Да, много се шашкам, защото го очакваме от много, много години. Опитвам се да съм спокойна, но ми е изключително трудно.

# 156
Като че ли моето бебе е активно през нощта. Тази, а и предни нощи съм усещала движения през нощта. Явно има различен ритъм от моя - спи, когато съм будна и е в движения, когато спя. Да, много се шашкам, защото го очакваме от много, много години. Опитвам се да съм спокойна, но ми е изключително трудно.
Не се тревожи, като мине килограмчето вече ще е по-отчетливо и ще си по-спокойна. И аз изпадам ежедневно в паники, пия студени води, сладко и какво ли още не.

# 157
  • Варна
Аз започнах в края на 20-та седмица да я усещам моята госпожица.
Дотогава паниката беше голяма дали всичко е наред.
Моето АГ ме предупреди, че може и към 22седмица да усетя първи движения... важното, че при прегледи беше добре. Никви пърхания , къркорения и тн не усетих, директно се събудих една сутрин от ясни, отчетливи ритания, които и мм с ръката на корема ми усети.
Аз съм много слаба, само коремче имам като за 6-ти месец и това сигурно е от значение, че няма много бариери и лесно се усеща.
Всеки ден я усещам, като вчера беше активна, но с леки движения, но пък тази сутрин в 9 ме събуди с такива ританици... След 2 дена съм на ЖК, в 24гс+1 и се надявам да е станала около 600 грама.
Преди се шашках, като ме рита ниско долу, но лекарите казаха, че колкото и да рита нищо не може да направи на конеца и на шийката , та сега ми е все тая къде рита Grinning

# 158
Helinor,мисля,че те разбирам.И ние я чакахме-два много ранни аборта имах преди нея и доста страдах.За това и лежах-от страх,а то всичко ми било наред.Сигурно от страх ме стягаше много корема и все лежах в болница-там се чувствах спокойна само Flushed И шийката наред....нямах болки....ама тея стягания Confused Всичко ще мине....сега времето ви тече бавно-после ще лети.Всичко ще е наред,бъдете спокойни и вярвайте в успеха.

# 159
Аз съм в 21 седмица и по цял
ден се ослушвам за мърдания на бебето, ама нещо не ги улавям и се шашкам постоянно.
И аз бях като теб изпадах в паника и почвах да се тъпча с шоколад да пия вода да ям това онова само само за да се размърда бебето.
Знам че се притесняваш ,но недей в тази седмица и да мърда може да не усетиш някои движения. С порастване на бебето ще усещаш почти всички движения на бебето включително и най малкото помръдване. Понякога ще се молиш да заспи, за да може да заспиш и ти 😊

# 160
Здравейте момичета,

За жалост моята шийка продължава да се скъсява.
Днес беше 2,3.Утре ще ме гледа моят доктор и вероятно пак ще ме хоспитализират.
Доста се отчайвам вече, днес лекарят спомена и за инжекции за дробчетата на бебето.
Доста се отчаях вече Sad

# 161
  • Варна
Здравейте момичета,

Доста се отчайвам вече, днес лекарят спомена и за инжекции за дробчетата на бебето.
Доста се отчаях вече Sad

Спокойно !
Не стана ли 33гс вече ? Терапията за дробчетата не се ли прави преди 33гс ?
Контракции имаш ли още, от тях ли се скъсява ? Ти беше без серклаж, нали ?

# 162
FilleFrancaise коя седмица си дано устискаш до 9 месец.

# 163
Здравейте момичета,
В 33 г.с съм, да.Утре моят доктор ще каже за тези инжекции, аз не съм наясно.
Имам си контракции, вероятно от това се скъсява, нямам серклаж, защото тогава нямаше нужда, то положението стана напечено след 28, когато според мен бебето започна да натежава Sad Sad Sad
Аз не мога да преценя 2,3 толкова ли е критично.
Ще видим утре.

Здравейте момичета,

Доста се отчаях вече Sad

Спокойно !
Не стана ли 33гс вече ? Терапията за дробчетата не се ли прави преди 33гс ?
Контракции имаш ли още, от тях ли се скъсява ? Ти беше без серклаж, нали ?

# 164
  • Варна
Аз съм с 28мм... , а едва в 24 гс почвам утре.
Не мисля, че 23мм за 33гс са малко. Да верно, че може да не родиш в 40гс, но според мен стига да се овладеят контракциите можеш да и да си влезеш в 9-ти месец !
Успех и пиши какво се случва !

Общи условия

Активация на акаунт