Лежащи мами - 40

• 58 691
  • 795
  •   1
Отговори
# 300
Наистина съжалявам, Gabriela83.
Много ми е мъчно.
Надявам се, процедурата да мине леко.
Ако можем да помогнем с нещо, сме насреща.
Знаят ли се причините, как да се процедира по-нататък?
Много кураж и стискаме палци.

# 301
Не знаят - може да е инфекция, може да е заради ниско разположената плацента... Ако утре мине всичко успешно, след 5-6 месеца можело пак да опитаме. Сега просто искам да се върна вкъщи и да се събера.

# 302
Не ми се вярва да е от ниското разположение. Не сте ли пускали урина, микробиология и т.н.

# 303
Габи, съжалавам. Знам, че е много тежко, но настоявай за изследвания и установяване на причината, за да може да я имате предвид по-нататък. Това може да предотврати следващ фатален край, наистина е важно! Кураж и много сили ти пожелавам!

# 304
Съжалявам Габи!Бъди силна и се постарайте да откриете причината.

# 305
Съжалявам Габриелче Cry
Дано се възстановиш бързо и да се изправите "на крака" с мъжа ти. Задължително разпитвайте за причини!

Последна редакция: чт, 12 апр 2018, 19:52 от Silveto_i_Yasen

# 306
Благодаря ви, момичета за съчуствието. Ще лежа до събота на антибиотици и после ще ми назначат изследвания. Беше тръгнало още сутринта, дадоха ми хапчета и първо го изхвърлих преди да ме изчистят. Обясниха ми, че така е най-щадящо, въпреки кошмара, който преживях. Иска ми се да вярвям, че следащия път ще успеем и всичко ще е наред.
Благодаря за подкрепата!

# 307
А няма ли да се търси причината? Изследвания след антибиотици ми звучи като след дъжд качулка.

# 308
  • Варна
Ако искам да си пусна сама урина - седимент или урокултура трябва да пусна за евентуална инфекция ?

# 309
Урокултура- аз Ше пускам утре, че ново двайсет отгоре на всичко имам май уроинфекция според брат ми доктор- утре и АГ ще потвърди вероятно... толкова съм вече отчаяна, че само рева и нямам сили вече

# 310
Но защо плачеш?
Ти си със серклаж и прилична дължина на шийката, няма основателна причина за притеснение 😊😊😊
Стискам палци за утре, но не се безпикой много жени имат подобен проблем, щом вземаш мерки, мисля че не е толкова лошо 🤔
Урокултура- аз Ше пускам утре, че ново двайсет отгоре на всичко имам май уроинфекция според брат ми доктор- утре и АГ ще потвърди вероятно... толкова съм вече отчаяна, че само рева и нямам сили вече

# 311
Нямам серклаж Sad а съм едва 32 седмица.... шийката беше Ок, Що годе, но сега от ядове вкъщи ми се стяга по цял ден корема и утре ще е някакъв ад сигурно на прегледа...благодаря за подкрепата, но... толкова обезболяващи пия и чудесии, че само АБ липсва, горкото бебче Sad...

# 312
Ах, мислих че имаш Sad
На мен от обезболяващите ми и омекна шийката.
Моля те, попитай доктора кога и как да ги пиеш, за да не дадат друг отрицателен ефект.
За контракции магнезий по колко вземаш?Аз 4x2, но признавам системите в болницата също ми помогнаха.
Стискаме палци утре!
Аз също съм на преглед, така че после ще се отчитаме дай Боже с хубави новини...
Нямам серклаж Sad а съм едва 32 седмица.... шийката беше Ок, Що годе, но сега от ядове вкъщи ми се стяга по цял ден корема и утре ще е някакъв ад сигурно на прегледа...благодаря за подкрепата, но... толкова обезболяващи пия и чудесии, че само АБ липсва, горкото бебче Sad...

# 313
  • Варна
Ей сега Ви забих с един странен въпрос 😀
Откакто лежа имам странни усещания около вагината, ануса . Все едно ги усещам по -отпуснати , отворени не знам как точно да се изразя. От време на време ги стягам тип Кегел упражненията и ми е по -добре, но май не е хубаво да правя такива упражнения с къса шийка и серклаж ..
Като ходя нямам такова усещане, ама то рядко ходя и все съм легнала и се появи това чувство ? Някой друг със странни отпуснати полови органи от лежане 😂😂😂

# 314
Iva G, за уроинфекцията са ми препоръчали Монурал. Пие се само едно прахче, секретира се само в урината и изобщо не стига до бебето. Обаче трепе всичко в уринарния тракт

Общи условия

Активация на акаунт