Лежащи мами - 40

• 57 742
  • 795
  •   1
Отговори
# 570
Уж има малко отлепване, незнам. Пия си лекарствата и лежа.

# 571
Ако е отлепване на това се дължи кръвоизлива и зацапването след това.Лежи си ще мине.Аз при предишна бременност имах отлепване и кръвоизлив във 8 г.с. 40 дни ми отне докато минат всички зацапвания първо кървави после розови накрая кафеникави.

# 572
Надявам се да отмине. Благодаря ви. То от самото начало на бременноста съм така....

# 573
Пази леглото и си пий лекарствата-това е единствения лек🤗При мен ми зацапа розово в 5г.с. От тогава започнах утрогестан и всичко уж отмина докато в 13г.с. не получих ужасен кръвоизлив. Дължеше се на леко отлепяне, лежах в болница, пиех 3×2 утрогестан, 3х2 но шпа и 3х1 магнерот. Зацапванията ми минаха след около месец. Пазих се до края и накрая се стигна до там че дори преносих и ми предизвикаха раждането. А сега в количката до мен спи прекрасната ми беба❤❤❤ Изпращам ти много положителна енергия и вярвам че и при теб всичко ще е наред!

# 574
Тук съм 2в1.
Забравих да ви кажа, че и водите са ми понамаляли, но прегледът ми е чак в петък вечерта, а за тонове ме викат чаааак на 11-ти. Според мен не е нормално с намаляли води толкова рядко тонове и мисля в понеделник да ида в болницата да ми ги чуят...?
почвам да се разочаровам от следящия и то точно накрая...

# 575
Тук съм 2в1.
Забравих да ви кажа, че и водите са ми понамаляли, но прегледът ми е чак в петък вечерта, а за тонове ме викат чаааак на 11-ти. Според мен не е нормално с намаляли води толкова рядко тонове и мисля в понеделник да ида в болницата да ми ги чуят...?
почвам да се разочаровам от следящия и то точно накрая...

Щом са намялил водите е важно да се следи по-често и да се слушат и тоновете.Аз си бях втълпила ,че съм с намалели води(имах течение и въпреки уверението от доктор,че не е вода,пак не вярвах Joy ) .Ходих два пъти седмично на ехограф и тонове.Въобще не ме интересуваше кой и защо ми обясняваше,че е излишно.Така че ако не се чувстваш спокойна отивай самичка на частно и си плащай,щом се налага.Успех Heart

# 576
Благодаря за отговора, миличка 💋😘 ще отида, защото само така ми е спокойно, паричките изобщо не са от значение щом се касае Здравето на беб. АЗ цяла бременност ми втълпявах за водите и накрая хоп намалели води Sad . Дано устискам поне седмичка да вляза в 36-та Simple Smile)

# 577
Важното е ти да се чувстваш спокойна ,доколкото е възможно.Малко остава.По -нагоре съм обяснявала как ходих всеки ден на тонове.....гледаха ме едно такова с насмешка,но не ми дремеше.Важно е и сами да се грижим за себе си,освен докторите.Така и не се наумчих да им вярвам на 100%.Всичко ще е наред...стискай зъби още мъничко...после идва зора Grinning

# 578
Ах, и мен акушерката ме гледа с насмешка, че искам по някоя друга системка магнезий за всеки случай, но не ме интересува. Така и за тонове ще си ходя само ме е страх за шийката от пътуване и ходене, но ще стискам Simple Smile. После зорът сигурно е най-сладкият зор и недоспиване на света за всяка жена Simple Smile)) аз съм обещала, че живот и здраве всичко е наред после ще гледам да не мрънкам излишно, Хихи😊😘

# 579
Сигурна съм ,че няма да мрънкаш.Забелязала съм,че жените ,които ги чакаме и изстрадваме,така да се каже,не сме от мрънкащите.Напротив....и това да не спиш те зарежда.Всичко ще бъде наред.Сигурна съм

# 580
Благодаря ти за милите думи, и аз съм забелязала това!
чета темичката още от самото начало и всички сте мами герои! Simple Smile

# 581
  • Варна
Момичета мисля да пусна един влагалищен секрет, ей така въпреки, че нямам оплаквания или промяна в течението.
Голямото чудене е на кой да се доверя за бъркането при взимане на секрета ?
Моето аг не е на работа дълго време, този който ми прави серклажа според него няма смисъл от чести секкрети. Ходих веднъж при аг , при което смятам да раждам и да ме следи до края,  а се разбрахме чак след 2 седмици да се чуем за преглед... да звъня за един секрет се чудя... ама много ме е страх кой ще бръкне да го вземе  !

# 582
А защо си решила да го пускаш все пак?
Ако нямаш оплаквания, наистина няма нужда.
Важно е кой ще го вземе наистина, ако си твърдо решила си се обади според мен на този при когото мислиш да раждаш, вижда ми се най-логично.
Не се безпокой за се обадиш, те там и по луди са виждали 😂
Момичета мисля да пусна един влагалищен секрет, ей така въпреки, че нямам оплаквания или промяна в течението.
Голямото чудене е на кой да се доверя за бъркането при взимане на секрета ?
Моето аг не е на работа дълго време, този който ми прави серклажа според него няма смисъл от чести секкрети. Ходих веднъж при аг , при което смятам да раждам и да ме следи до края,  а се разбрахме чак след 2 седмици да се чуем за преглед... да звъня за един секрет се чудя... ама много ме е страх кой ще бръкне да го вземе  !

# 583
  • Варна
Амиии, честно казано от време на време чета разни стари неща и все се пише как трябва да се следи микробиология.
В същия момент сестра ми преди време като беше със серклаж от 14гс, не пуска до края нито един секрет именно щото е нямала оплаквания и не е искала да я бъркат...и дори преноси..
Аз всъщност се чудя... каква инфекция може да доведе до пукане на околоплодния мехур ?
 Дали , ако пусна микробиология ще е достатъчно или само урина да пусна ?
На мен винаги до сега са ми били чисти урините и микробиологиите и преди и след серклажа, като изключим едни еш. коли в 12-13гс, но за 10 дена ги изтребихме и от тогава всичко е точно.
И сега се чудя има ли от къде ей така да се заъвди нещо опасно там ? Гъбите чета, че не са опасни толкова..

# 584
Мисс, трябва да е някой наистина мноооооого внимателен! Виж при мен какво стана- едно изкървяване е много стресиращо...но те за МБ не бъркат много обстойно, така че не е такъв проблем..помисли си. И аз заради инфекции и т.н ходя все да ме бъркат, че нямам и серклаж...за гъбите и аз знам, че не са опасни за мехура, но дали е така само док. Ще каже. Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт