Лежащи мами - 40

• 57 745
  • 795
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, за какво се взема този секрет?
Иве, отивай в болница, тази система магнезий не виждам с какво може да ти помогне, ако е нещо с плацента.
Нека те види на екограф, разбира се!
Не вярвам да е бебо, но и да е 34 г.с не е рискова вече, не се безпокой.
Отивам и аз на лекар, за тонове и болки имам.

# 556
  • София
Луд ли е този лекар????Кааак ще взима цервикален секрет на жена в 34 седмица с рискова бременност???
Рядко си позволявам такива изказвания,но за мен това е лудост.
 Прокървяването е сигурно от това,че шийката е добре кръвоснабдена.На мен ми се е случвало да кръвна и без да съм бременна след цитонамазка.
 Не се тревожи,няма да родиш толкова лесно от едно драсване,но си е излишен стрес това,което ти се случва.

# 557
На мен ми го взеха защото Црп-то при норма 5 беше 5,76, което не е кой знае какво, но да видел дали няма инфекция на шийката...и при самото отваряне с човката много ме заболя, той каза не може да ре боли...после колкото и да се забърсвам все има по някоя капка по-голяма, по-малка, но нямало как да е от вземането на секрета....сестрата каза, че сигурно ме е стегнал корема и затова съм прокървяла, но щом ме и боли като пишкам няма как да не е от прегледа Simple Smile))

Бъбълче, и аз се озадачих за този секрет, като ме знае, че лежа по болници от още 14 седмица за задържане....какви ли не глобули слагах и пих хапчета, а и като ще съм секцио не мисля, че трябваше, но аз съм си виновна, че се съгласих.

# 558
Кървяла съм така при вземането на секрет за цитомна маска.
Дали е възможно да те е одрал просто?
Понякога да страшни грубияни.
На мен ми го взеха защото Црп-то при норма 5 беше 5,76, което не е кой знае какво, но да видел дали няма инфекция на шийката...и при самото отваряне с човката много ме заболя, той каза не може да ре боли...после колкото и да се забърсвам все има по някоя капка по-голяма, по-малка, но нямало как да е от вземането на секрета....сестрата каза, че сигурно ме е стегнал корема и затова съм прокървяла, но щом ме и боли като пишкам няма как да не е от прегледа Simple Smile))

# 559
Пак съм аз- док ме погледна шийката-35мм каза супер е...обясни, че няма как да ме одере с памук, има логика. Сега уж каза, че ще спре кървенето- по-скоро то е розово. А за тапа се замислих, но това не беше слузесто и гъсто, а капки. Все пак мисля от петък до пон да влеза в АГ-то!

# 560
Ооо я се прибирай... Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Аз розово имам поне по веднъж седмично.
3,5 е дори прекалено много, добре че не раждаш естествено.
Аз карам  седмица с 2, а вече е и по-малко сигурно.
Спокойно се прибери според мен.
Пак съм аз- док ме погледна шийката-35мм каза супер е...обясни, че няма как да ме одере с памук, има логика. Сега уж каза, че ще спре кървенето- по-скоро то е розово. А за тапа се замислих, но това не беше слузесто и гъсто, а капки. Все пак мисля от петък до пон да влеза в АГ-то!

# 561
Давам си срок до утре с това течение, мен не ми пречи да лежа по болниците вече. Преди никак не исках... Simple Smile Fil, ти знаеш ли защо ти се случва това розово зацапване? Много съм озадачена, и раничка ми гориха навремето и пак не е имало такова нещо, затова много се чудя.
Много благодаря, че ви има в такива моменти! А беба я вардя от 24 седмица, че искаше да се роди, сега не ми е така притеснено ако тръгне, а и с вашия кураж ми е много по-добре. Успех на прегледа ти между другото 😘Ако не си го минала вече.

# 562
Ива, щом го описваш, като розова кръв, от шийката ще да е, едва ли е от ендометриума и плацентата да е тръгнала да се отлепя. Което пак може да си докара раждане, но ти вече си в безопасна седмица и без това, така че спокойно. Simple Smile

# 563
А като си със серклаж,може ли тапата да падне? 🤔

# 564
Мила, аз нямам серклаж и не знам. Нека някое от момичетата каже.

# 565
Със серклаж ми падна тапата вечерта преди да родя, че и водите ми изтекоха даже. А това стягане с отбелязване на бебето при мен си бяха контракции.

# 566
Какви са признаците на паднала тапа? А какви са причините за падане преждевременно?

# 567
Голямо количество слузесто течение, просто няма как да се обърка с друго. Може да е розово или да има кървави нишки.

# 568
Здравейте. Изключително съм притеснена затова реших да споделя с вас. Миналата година имам аборт по медицински причини в 16 г.с. След 5 месеца пазене забременях отново, като преди това ходих на преглед и казаха че всичко е ок само имам раничка, но след евентуалното раждане ще я обгорят. Забременях и от самото начало започна едно зацапване, но само ходя до тоалетната и се изтрия. Вече съм 15г.с и миналата седмица получих ужасен кръвоизлив, лежах в болницата засега с бебето всичко е наред. Пия Утрогестан 3х3 и но-шпа 3х1. Сутринта отново имах блеедо розово по хартията. Изключително съм притеснена затова реших да потърся съвет от вас. Дали е възможно от раничката да е зацапването. Лежа по цял ден пия и лекарствата, но се притеснявам. Извинявам се за дългия пост.

# 569
Здравей Simple Smile
Какво казват лекарите, на какво според тях се, дължи?
Здравейте. Изключително съм притеснена затова реших да споделя с вас. Миналата година имам аборт по медицински причини в 16 г.с. След 5 месеца пазене забременях отново, като преди това ходих на преглед и казаха че всичко е ок само имам раничка, но след евентуалното раждане ще я обгорят. Забременях и от самото начало започна едно зацапване, но само ходя до тоалетната и се изтрия. Вече съм 15г.с и миналата седмица получих ужасен кръвоизлив, лежах в болницата засега с бебето всичко е наред. Пия Утрогестан 3х3 и но-шпа 3х1. Сутринта отново имах блеедо розово по хартията. Изключително съм притеснена затова реших да потърся съвет от вас. Дали е възможно от раничката да е зацапването. Лежа по цял ден пия и лекарствата, но се притеснявам. Извинявам се за дългия пост.

Общи условия

Активация на акаунт