Лежащи мами - 40

• 57 755
  • 795
  •   1
Отговори
# 540
Ако са контракции, а не поза на бебето, трябва да се спрат-почивка, магнезий.
"В тези седмици вече няма подготвителни, всички са патологични." Това каза около 33 г.с мисля беше.
Но като цяло и на по-ранен етап не е много ок, защото скъсяват шийката (ако имаш такъв проблем).
Все пак по няколко на ден биха могли да се пренебрегнат, но не и повече.
А АГ-то за тези втвърдявания какво ти е казвало? Simple Smile
Здравейте момичета Simple Smile
Аз много често съм имала втвърдяване.
Според мен вариантите са два или контракции или бебето е в опреденела поза и опира я дупе, я нещо друго.
Не знам обаче как да се различат.
Що се отнася до болките аз имам от самото начало, менструални.
За мен е нещо обичайно и не се впрягам изобщо.
Но знам,че има жени като ги заболи тръгват към болницата, така че не мога да дам съвет.

# 541
  • Варна
След серклажа лекарите казаха, че трябва след 26гс да започна да имам по около 10тина контракции на ден подготвителни, без болка.
Както и моето аг след това също каза, че ще започнат подготвителните контракции в 7ми месец.

# 542
След като бях в болницата на системи, контракциите спряха или поне не ги усещам по същия начин. Продължавам с магнезия вече месец в доза 3х2. Не знам докага, но съм още в 24 седмица. Понякога имам силни болки, чак въздух не мога да си поема в корема, точно под бюста. В болницата ме преглежда лекар вътрешни болести и каза, че бебето притиска. Болката сама минава и се появява пак. По същия начин имам и болки ниско в корема и долу към пикочния мехур, но урината е чиста. Вероятно и там се появява натиск. Дори и да пия папаверин не минава от него, отзвучава си от самосебе си.

# 543
Може би ако няма установен проблем с шийката не са притеснителни Simple Smile
След серклажа лекарите казаха, че трябва след 26гс да започна да имам по около 10тина контракции на ден подготвителни, без болка.
Както и моето аг след това също каза, че ще започнат подготвителните контракции в 7ми месец.

# 544
https:// Хелинор и мойте менструални болки не се повлияват от нош па-то минават си от самосебе си.

# 545
Аз си имам редки стягания в долната част на корема без болка,но сега като ми е твърд целия корем,не знам това какво е,лежа и си пия магнезия.Със шийката имам проблем,но правих серклаж,и сега другата седмица ще видим какво е станало с нея....
Ако са контракции, а не поза на бебето, трябва да се спрат-почивка, магнезий.
"В тези седмици вече няма подготвителни, всички са патологични." Това каза около 33 г.с мисля беше.
Но като цяло и на по-ранен етап не е много ок, защото скъсяват шийката (ако имаш такъв проблем).
Все пак по няколко на ден биха могли да се пренебрегнат, но не и повече.
А АГ-то за тези втвърдявания какво ти е казвало? Simple Smile
Здравейте момичета Simple Smile
Аз много често съм имала втвърдяване.
Според мен вариантите са два или контракции или бебето е в опреденела поза и опира я дупе, я нещо друго.
Не знам обаче как да се различат.
Що се отнася до болките аз имам от самото начало, менструални.
За мен е нещо обичайно и не се впрягам изобщо.
Но знам,че има жени като ги заболи тръгват към болницата, така че не мога да дам съвет.

# 546
Долина коя седмица си?

# 547
# 548
https://еее супер си браво.

# 549
Аз прокървих след вземане на цервикален секрет- докторът каза че не може да е заради това, но е точно от това нямах преди него кръв. Сега в цяла кърпичка и следобед ще ходя в болница не ме интересува....ще ви кажа ако днес бебчо се роди Simple Smile) и не си правете това изследване!

# 550
  • Варна
Аз винаги съм прокървявала от взимане на цервикален секрет,  но се вижда кръв само на тампончето,  не съм имала по бельо или хартия.
Щом си с кървене те съветвам веднага да тръгваш към болницата,  не чакай,  но и не се притеснявай!  Всичко ще е наред!
Пиши после.  Успех,  ако бебчо е решил да се роди днес Simple Smile

# 551
  • Варна
При взимане на цервикален и аз съм силно казано прокървявала, но съм имала кафеникаво зацапване.
То и за това никой не иска да ми вземе в 30-32 седмица от цервикса материал за генотипиране за HPV. Само АГто при, което се следя на ЖК иска да вземе., ама този който ми прави серклажа, и тази която ще раждам при нея казаха никви такива бъркания в шийката в тея седмици Sad Ще съм си секцио и това е.

Иве, мисля, че ще стискаш още и няма да родиш днес Wink
Ако, ме лъже интуицията пък успех !

# 552
И аз съм си секцио и не биваше да го правя тоя секрет, наистина...
Моята кръв си е по хартията и бикините. Много сте мили всички, чакам да изтече системата при док и ще искам болница, него ако го питаш все нищо не е това все нищо сериозно не е и така една негова пациентка с кървене пометна рано рано щото все нищо й нямаше.... целувки 💋💋💋

# 553
  • Варна
Той на ехограф гледа ли те?  Виж сега,  може да е нищо,  но може и плацентата да е тръгнала да се отлепя,  така че,  за да си спокойна отивай в болницата.
Аз в 35 г. с.  си изкървих уж леко,  а после изведнъж тръгна.  Родих със спешно секцио живо и здраво бебе Simple Smile  В достатъчно голяма седмица си,  изобщо не се притеснявай!

# 554
Гледа ме преди вземането на секрета, така че е било безсмислено това гледане Simple Smile)
Благодаря за съветите, ще ви пиша после какво се е случило Simple Smile)! Кураж на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт