Лежащи мами - 40

• 57 714
  • 795
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Иве на финала си почти и всичко ще е наред !

И аз днес минах преглед. Почнах 28гс, бебка вече е 1120гр. , върви пак малко напред, шийката е добре, но я мери на друг апарат и излезе по-малко от предния път, в който уж се беше удължила и станала над 30мм, а сега е 26мм, като се има предвид, че бях и с пълен мехур. Но пък и АГто , което ми води ЖК преди 4 седмици я мери 25мм, така че явно някъде там си е..
Единственото притеснение е ,че госпожицата ми е много ниско долу... главата й е толкова ниско, че наистина усещам ръчички много под бикини линията в дясно. Аг-то каза, че там се е навряла и за сега не пречи на шийката, защото тя държи фронта със серклажа. Тъй като това АГ ме гледа за втори път изказа предположение, че може матката ми да е с друга форма-седловидна и за това да е така ниско, но само предположение, защото не знае каква е била преди забременяването. Едва ли ще се вдигне нагоре бебка така че си продължавам с лежането.
Взе ми внимателно секрет, като ми обясни, че няма да го взима от шийката, а от влагалището, но възможно най-навътре... че от входа нямало смисъл. Каза, че може да излезе някоя гъба, така като го видя.. Sad

Разбрахме се да ме гледа през 2 седмици, защото определено и психически се чувствам по-добре след срещите с нея !

# 646
Момичета,
Сетих се да ви питам и друго.
Каква е активността на вашите бебета?
Моята по принцип рядко си я усещам и по малко, нямам идея защо.
Но последните няколко дни взех да се безпокоя за това.
С предна плацентата съм, не знам дали това на този етап има значение вече.

# 647
Благодаря за отговорите, милички! В неделя почвам 36-та седмица живот и здраве. По-спокойно ми е но само 3 дена...ще се моля да ме оставят още, защото ме е страх ЗС тоновете на детето, а лошите неща стават бързо... Sad изцедена съм вече психически и само лоши мисли ми се въртят, не издържам. Искам като стане 10-ти че тогава влизам в календарен 9-ти да го вадят май. Няма да издържа да се тревожа постоянно дали има тонове или падат Sad съжалявам, че ви товаря, но край нямат гадостите Sad

# 648
  • Варна
Мис,  може ли да  споделиш коя е лекарката,  може на лични да ми пишеш Simple Smile
Иве,  малко остана,  радвай се,  на финала си!  Стигна тооолкова далече,  предстои ти най-прекрасното нещо,  опитай се да се зарадваш и бъди горда със себе си!

# 649
😘 колкото повече се доближавам, толкова страховете ми дали всичко с беба ще е наред растат. Благодаря ти за милите думи, Арвенче! 😘
Чакам си тонове и визитация, а системата направо ме събори ама няма как Simple Smile)

# 650
Момичета,
Фил ти в коя седмица си?

# 651
37 г.с Simple Smile
Момичета,
Фил ти в коя седмица си?

# 652
Много съм разочарована от болницата...вкараха ме с НАМАЛЯВАЩИ води и следователно Променливи, падащи тонове на беба...а днес нито са ми гледали водите, нито тонове освен с Онова преносимото да ми покажат, че има изобщо тонове 😥😥😥😥😥. Седя на кормагнезин, а тази дето ме насочи дежурната за болница каза Ше вливаме витамини, ще следим нещата, че е опасно...реве ми се. Навън повече си следях тоновете и водите за ден...имам много до неделя 36 седмица и още повече до 10-ти май, за да направя календарен 9 месец. 😥😥😥

# 653
От коя седмица започнаха да ви следят тоновете?

# 654
Момичета, днес не ми бяха добри тоновете, водите също са понамалели и утре сутринта ще ме приемат в болницата.

Последна редакция: чт, 03 май 2018, 17:27 от FilleFrancaise

# 655
Момичета, днес не ми бяха добри тоновете, водите също са понамалели и утре сутринта ще ме приемат в болницата.

Уф, и ти като мен. Но на мен не го следят! И водите също! Много съм крива, Закво изобщо ме приеха?!

# 656
Иве,
По принцип е по веднъж на ден.
Днес тонове е води не гледаха ли?

Уф, и ти като мен. Но на мен не го следят! И водите също! Много съм крива, Закво изобщо ме приеха?!

# 657
Нищичко...знаят, че има вероятност да ми текат води и нищо. А тонове не ми мерят, само с преносимия апарат за около 3 секунди показват, че има тонове и си заминават...толкова се тревожа...

# 658
Това, което пишете е доста притеснително, при падащи тонове, обикновено пристъпват към раждане, не към задържане, не знам какво да кажа чак ...

# 659
Иве в коя болница си?
Я им се стресни малко на визитация че и по рано това си е твоето бебче а ти трябва да си спокойна.За да си спокойна трябва да си постоянно информирана и преглеждане.Разбунтувай се малко!:stuck_out_tongue_winking_eye:

Общи условия

Активация на акаунт