Лежащи мами - 40

• 57 694
  • 795
  •   1
Отговори
# 675
Аз бях в държавна болница и слушахми тоновете 2 пъти на ден-сутрин и вечер.Веднъж се паникьосах ,че не усещам ритане и веднага ме включиха пак.Водите всеки ден гледахме на ехограф.
Иве,това си е твоето дете-давай им зор и им кажи,че настояваш всеки ден поне по веднъж да слушате тонове.Ако трябва повиши глас.Ако беше така,аз щях да вдигна скандал до небето.А впкраен случай уж отивам да някоя лафка и хоп...в частна клиника на тонове.

# 676
Iva, дано всичко е наред. И прилагат двоен стандарт казваш?!

# 677

Ами, и двата пъти като лежа тук го виждам това. На какво се дължи не знам. Пуснаха ми тонове- много равни, не се" буди" въртяха блъскаха ще видим, момичета...Sad

# 678

Ами, и двата пъти като лежа тук го виждам това. На какво се дължи не знам. Пуснаха ми тонове- много равни, не се" буди" въртяха блъскаха ще видим, момичета...Sad

С риск да те уплаша ... веднага звъни на майка си, баща си, мъжа си и който се сетиш, да се свържат с ЛЕКАР от това АГ, ако трябва да му платят под масата и да ти обърнат внимание! Това с тоновете и опитите за събуждане е изключително сериозно и ако не реагират веднага може да загине бебето в тебе. Не отлагай и минута. Тоновете са последното, което се скапва, когато вече са настъпили други неща.

Ставай и искай да минавате към раждане, за да не стане бела! Ще ти стискам палци, но действай, понякога е въпрос на часове и минути даже.

# 679
Иве.....и сама знаеш,че трябва да има амплитуди.Вече си в повече от прекрасна седмица и съм сигурна ,че човечето е здравичко и нормялни килограмчета вече.Опитай се колкото може да си спокойна и говори с някой от по свестните лекари да следите нещата ,защото равните тонове те притесняват много и ако трябва да се пристъпва към раждане.Но говори с някой да следи нещата по редовно....толкова ли няма един нормален бе.Кажи им че нямаш намерение накрая точно да трепериш така.Камо ли вкъщи да те пуснат-абсурд...не си тръгвай в никакъв случай.Настоявай и си търси правата...на теб и мъничкото човече.

# 680
Момичета- мина записа...докторката на визитация, която искаше отпреди да влизам, каза че е добър запис...но ще ме оставят за наблюдение. Не каза колко, но по-добре в болница поне до 10-ти. Иначе брат ми работи в болницата и ако трябва ще му кажа малко да ходатайства да ме наблюдават наистина, а не само да ми сменят системата и да съм в патология, вместо в родилно, както мисля е редно...

# 681
Как усещаш бебето? Рита ли си редовно и нормално?

# 682
Иве, ако на мен брат ми работеше в болницата, досега да съм го изръчкала да ми съдейства. Много деликатен човек си, недей така, че виж какво отношение получаваш като си траеш. За ромките е ясно - ако стане проблем, цялата махала ще се изсипе да пребива лекарите от АГ-то, вдигат шум и се разправят до дупка, затова така ги обгрижват.
Новините звучат добре, щом записите са наред. Не се отчайвай. Ти естествено ли ще раждаш?

# 683
Усещам го, но сутринта хем ядох, хем като ми мърдаха корема нямаше ефект веднага...толкова блъскаше момичето и все вика а още спи :О после помръдва за записа сега нещо пак го няма :/

# 684
Впрягай брат си и лекар намери, лично да те "вземе под крилото си", да не чакаш, който е на смяна, ами да има на кой да звъннеш, когато се наложи да ги изюрка малко.

Аз лично скоро те виждам с бебе, не знам защо си в патология. Simple Smile

Стигне ли се до побутвания и събуждания и до раждане се стига.

# 685
И аз си искам вече беба... че е огромен стрес... а моят наблюдаващ е нямам думи- като е той на смяна и види, че те познава даже не влиза в стаята. Нали си ме следи...Sad иначе можеше той идва да си ме вижда, но с това отношение явно няма как.

# 686
Ива, все си мисля, без да съм кой знае колко компетентна, че кога да се пристъпи към раждане като решение се взема от лекарите, а не от самата бременна. Доколкото ми е известно, всеки ден, който ни доближава до термина, е важен. Ако ситуацията е критична, се пристъпва към раждане по-рано. Важното за теб в случая е да откриеш АГ, на което да се довериш. Дали в Русе има достатъчно добри?!

# 687
Хелинор, много се чудех, като забременях, при кого в Русе да ходя, защото няма някой, който, да речем , иЗпъква с нещо пред другите. Няма да ви казвам като не бях бременна през какви минах- едната с практиката си да вижда ранички и то излизат тип 1 или 2 и ги гори с точно определено нещо от точно определена аптека....други, идващи от маса...простоооо не знам какво да кажа. Ония в Тутракан също не стават, само гледат горките жени в ръцете...

Кажете вие другите как сте? Фил щеше да влиза в болница..? Мирелка, мис?

# 688
Аз съм в Шейново, отново 😁
Тоновете сега слушаха и чакам доктора да се произнесе.

# 689
  • Варна
Аз чета и се взъмущавам на АГ-то Ви в Русе !
Иве, впрягай брат ти и си включвай връзките , защото явно по друг начин няма да стане.
Ясно е, че си наплашена , ама ходи и ги ръчкай !
Каквото и да стане , бебето от тук насетне става все по-готово да живее извън мама Simple Smile
Няма такава тъпня за родените в 8ми месец ! Казвам го като специалист работещ с деца , родени между 25гс-36гс.

Фил, хайде не остана и за теб, скоро ще се гушкате !

Аз си седя кротко у дома и си мисля, аджеба тоз моя секрет докато излезе във вторник колко ли глупости ще ми минат през главата.
Хем си знам, че най-вероятно няма нищо ,защото няма нито сърбеж, нито нищо просто е по-воднисто течението ми, и хем си викам бре, ако излезе някоя гъба да не стане някой гаф до вторник !

Общи условия

Активация на акаунт