Лежащи мами - 40

• 57 641
  • 795
  •   2
Отговори
# 780
Браво бе, не забелязал, че не наддава ... 'бах ти кретените! И какъв е смисълът да те наливат и с глюкоза и инсулин? Че те се неутрализират едно друго и само ти побъркват ендокринната система. Колко тежи бебето?

# 781
Беше 2,600 последно, наддава ама по-малко явно, макар че днес и на другите тази докторка им е казала, че вървят назад 🤔 Едното момиче даже й казали 3,4 седмици, а моят доктор не видял такова нещо. Как е възможно?!

# 782
До колкото знам от др.Велев( Директор на Шейново ), наддаването е и генетичен фактор, т.е 2,600 не е задължително да е малко, по-скоро трябва да се гледа цялостната картина, наддаване през цялата бременост, състояние и големина на плацентата.
Зависи също и от ехографа.
Моето в 34г.с беше около 2 на един екограф и 2,400 на друг.
Ти си в 36, 2,600 не е задължително малко, не се безпокой излишно Simple Smile

Момичета, не знам как се пуска нова тема, може ли някоя от Вас да се заеме?
Беше 2,600 последно, наддава ама по-малко явно, макар че днес и на другите тази докторка им е казала, че вървят назад 🤔 Едното момиче даже й казали 3,4 седмици, а моят доктор не видял такова нещо. Как е възможно?!

# 783
2600 в 36 седмица си е идеално. За износените на термин нормалното е 2500-3500. Обаче има и други фактори, а не в само теглото и си трябва компетентно следене и преценка щом има остаряване на плацентата 4 седмици преди термин. Това обаче само специалист може да го прецени. Аз намирам за странна комбинацията от глюкоза и инсулин - те просто си се неутрализират едно друго ама със страничните ефекти, които се получават при диабет. Вкъщи половината рода са диабетици и се бодат с инсулин и от време на време изяждат по някой бонбон като им падне прекалено захарта ...

# 784
Аз преносих и родих 3дни след термин с индукция, заради лоши тонове 3дни подред. Плацента 2-3 степен (но в никакъв случай не беше презряла), понамалели води и перфектен доплер. Бебето измериха 3350 в понеделник, в четвъртък я родих 2850-напълно доносена и здрава🤗🤗🤗 Така че 2600 за 36 въобще не са малко, добре си наддава човечето. Ако имаш възможност направи доплер при добър специалист! Успех

# 785
Аууу, Далинда, дано никога не ти се случва това, което преживявам аз. По-добре е в такава тема да нямаш житие и битие на Далинда Simple Smile). Извинявам се, че споделих проблеми. Лек ден и успешен финал на всички. И полека с хормоните:)

# 786
Иве, как си? На къде вървят нещата?
Аз отново ще ходя на тонове, както всеки ден ...
Иначе момичета, от една седмица съм с шийка 1 см. и за сега още не е тръгнало.

И друго терзание имам, не знам дали ми текат води или се изпускам по-малко 🤔
Аууу, Далинда, дано никога не ти се случва това, което преживявам аз. По-добре е в такава тема да нямаш житие и битие на Далинда Simple Smile). Извинявам се, че споделих проблеми. Лек ден и успешен финал на всички. И полека с хормоните:)

# 787
Здрасти! Аз съм си в болницата всеки ден тонове... при теб може и да се случат нещата...аз си чакам и нямам никаква яснота за нищо. Дано скоро ни зарадваш с бебче Simple Smile

# 788
Сигурна съм, че ще се развият нещата добре за всички ни!
Реши ли нещо за Плевен,София или смяна на лекар, за да имаш повече спокойствие и яснота?
Здрасти! Аз съм си в болницата всеки ден тонове... при теб може и да се случат нещата...аз си чакам и нямам никаква яснота за нищо. Дано скоро ни зарадваш с бебче Simple Smile

# 789
Реших да сменям лекаря, ако изляза оттук. Иначе ме е страх да пътувам засега, защото имам Стягания дори на система. След визитацията ще видя дали ще ме пускат, или ще ме наблюдават до седмица за рязане Simple Smile)

# 790
Как сте момичета?
Как се справяте с лежането и хубавото време?
Как са бебетата?

# 791
Ами тук при мен времето си е доста мрачно вали гърми гледам филма пустинни цвете страхотен филм.Чувствам се добре днес бебка си ме титла от време не време.Утре съм на преглед стискайте ми палци шийката да не е мръднала.

# 792
Дами, време е за нова тема.
Ако не можете да я пуснете сами, модератор може да го направи вместо вас.

# 793
Молим за съдействие Simple Smile
Дами, време е за нова тема.
Ако не можете да я пуснете сами, модератор може да го направи вместо вас.

# 794
Под заглавието на подфорума има бутон "нова тема".
Използвайте го, а ако имате нужда от нещо допълнително, пишете лс на мен или на АнМари, за да не пълним темата тук с обяснения.
След като пуснете новата тема, публикувайте тук линк към нея и използвайте функция "Информирай модератор", за да бъде заключена текущата.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт