Лежащи мами - 40

• 58 698
  • 795
  •   1
Отговори
# 240
Не ми харесва как се изказват супер компетентно. Но всеки си има мнение, няма да си спираме лечението заради мнения 😀
А ако си изброя всички хапчета ще им стане лошо и ще почнат ужасиите...

# 241
Мариелка...всичко ще е наред Heart Кокетка,на Пещерско се надявам да не ми се наложи да ми стъпи крака.Лошо отношение....никакво обяснение за нищо,забравени конци след операция за извънматочна бременност.Пълен цирк и безброй скандали докато някой даде обяснение за нещата.Първо казаха,че е в лявата тръба....после друга докторко каза дясна,а тези с лявата навели глави.Не искам да си спомням.В Окръжна това го няма.Успех и на теб.

За магнезия даже не ми се говори Grinning От 5 месец 4х2 магнерот....е жива съм Joy Въобще не се впечатлявайте от листовки и мнения....щом имате доверие на лекаря-пиете каквото ви изпише.Стискайте зъби и не съжалявайте ,че времето е хубаво ,а вие сти вкъщи.С удоволствие бих се сменила с някоя за два три дни...аз да полежа вместо вас Grinning  Всичко ще е наред.Сигурна съм.

# 242
Мариелка...всичко ще е наред Heart Кокетка,на Пещерско се надявам да не ми се наложи да ми стъпи крака.Лошо отношение....никакво обяснение за нищо,забравени конци след операция за извънматочна бременност.Пълен цирк и безброй скандали докато някой даде обяснение за нещата.Първо казаха,че е в лявата тръба....после друга докторко каза дясна,а тези с лявата навели глави.Не искам да си спомням.В Окръжна това го няма.Успех и на теб.

За магнезия даже не ми се говори Grinning От 5 месец 4х2 магнерот....е жива съм Joy Въобще не се впечатлявайте от листовки и мнения....щом имате доверие на лекаря-пиете каквото ви изпише.Стискайте зъби и не съжалявайте ,че времето е хубаво ,а вие сти вкъщи.С удоволствие бих се сменила с някоя за два три дни...аз да полежа вместо вас Grinning  Всичко ще е наред.Сигурна съм.

На Пещерско изживях най-големия си кошмар.Лежах 8 дена за серклаж,до който така и не стигнах,защото вечерта преди серклажа ми пролабира мехура.Аз незнаех какво става просто усетих нещо вътре във влагалището и казах на сестрата ,а тя ми се развика защо не съм казала на везитацията.Дойде лекар и ме закараха в пред родилно ,там ми спукаха мехура и ми дадоха едно хапче от което почнаха адски болки. Няма да влизам в подробности,защото е много гадно.Бебето се заклещи и те ме накараха да стана права върху подлога и то се пльосна вътре,а те ритнаха подлогата под леглото.....Нямам думи и се моля на Господ никога да не ми се налага да се връщам там.

# 243
  • София
Стига сте чели и сте се притеснявали за глупости,  моля ви!  Мен 20 седмици ме наливаха с Кормагнезин,  че и Диаспорал пиех,  живи и здрави сме,  и двамата! 

Бедна ви е фантазията колко магнезий се изля в мен и отделно колко Диаспорал изпих.
Диаспорала ми беше лично изписан от най-големия му противник.Да,по-добре магнезий,отколкото аборт,или много преждевременно раждане.
  Цяла бременност бих Фраксипарин,имам една пълна упойка в 21 седмица зареди серклажа,литри магнезий се вляха в мен ,накрая включихме и конски дози Гинепрал,за да успеят да ми бият кортикостероидите и детето ми да диша нормално,като дете родено на термин.
Не на последно място,слагах и свещички Индометацин,пих няколко пъти антибиотик,два от които ми вливаха венозно.

Пак да си кажа,детето ми е абсолютно добре.Жизнен,щур и усмихнат.
Ако не бяха тези лекарства,него нямаше да го има.

# 244
Кокетка,моля се всичко лошо да е останало зад гърба ти и занапред да ни зарадваш със здраво бебче.И ако ти се налага...отиди в Окръжна.И бъди спокойна най-вече.Много стиснати палци от мен

# 245
Благодаря много. Аз също се моля всички мами да се зарадваме накрая със здрави бебчета. Аз напредвам бавно, но славно Simple Smile В неделя влизам в 19 гс. Имам още бая време, но ще изкараме до края:)

# 246
Моите контракции започнаха в 18-19 седмица. То, аз докото разбера, че са контракции си минаха 10 дни стагане. После в болница на магнезии 6 дни и сега си продължавам с него 3х2 вече 18 дни. Днес влизам в 22 седмица, броя и всеки ден е като малка победа, приближаване към целта. Отделно съм на фраксипарин от деня на пункцията. Шепа лекарства пия и всеки ден треперя. Не са ми давали изрични инструкции за лежане. Дължината на шийката казаха, че е в норма.

# 247
Аз съм вече 10 дни на кормагнезин в болницата, като ме изпишат със сигурност ще ми предпишат и висока доза за вкъщи. В нашите ситуации, със сигурност повече помага. Аз съм вече в 26 г.с. , преди няколко дни ми поставиха цервикален песар, заради нарастващо разкритие и сега се моля с мноого лежане да изкарам колкото се може повече. 🌸

# 248
Как измериха разкритието, с ехограф ли?

# 249
Как разбирате че сервикса ви е мек?

# 250

Преглед. Може и с ехограф, но повечето го правят с ръка, специално за размекната шийка. За скъсена - само с ехограф е точно.

# 251
Какво е сервикс? 🤔

# 252
Какво е сервикс? 🤔

Шийката

# 253
Моята докторът ми я опипа с ръка и така разбра.
Според него, ако се знае как да се провери, няма проблем,аз.
Моята стана мека от папаверин.

# 254
Момичета снощи приключи моето щастие. Мехура се спука. Пожелавам ви успех и да се радвате на здрави дечица.

Общи условия

Активация на акаунт