Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението за приема на колаген за шийки по време на бременност?
Как се определя размерът на шийката на матката по време на бременност?
Какво е значението на CRP по време на бременност и защо се прави?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението за приема на колаген за шийки по време на бременност?
-
Как се определя размерът на шийката на матката по време на бременност?
-
Какво е значението на CRP по време на бременност и защо се прави?
-
Как се измерва шийката на матката и какво е значението на вътрешната и външната част?
-
Какво е мнението за приема на магнезий по време на бременност?
Кокетка,на Пещерско се надявам да не ми се наложи да ми стъпи крака.Лошо отношение....никакво обяснение за нищо,забравени конци след операция за извънматочна бременност.Пълен цирк и безброй скандали докато някой даде обяснение за нещата.Първо казаха,че е в лявата тръба....после друга докторко каза дясна,а тези с лявата навели глави.Не искам да си спомням.В Окръжна това го няма.Успех и на теб.
От 5 месец 4х2 магнерот....е жива съм
Въобще не се впечатлявайте от листовки и мнения....щом имате доверие на лекаря-пиете каквото ви изпише.Стискайте зъби и не съжалявайте ,че времето е хубаво ,а вие сти вкъщи.С удоволствие бих се сменила с някоя за два три дни...аз да полежа вместо вас
В неделя влизам в 19 гс. Имам още бая време, но ще изкараме до края:)