Лежащи мами - 40

• 58 712
  • 795
  •   1
Отговори
# 225
Ех, колко позитивни емоции има в отговорите ви, браво, момичета, благодаря, че ни вдъхвате кураж Simple Smile))))

# 226
Добро утро, колко рано сте станали Grinning
Аз броя дните и седмиците отдавна, макар че от скоро по легнах по-сериозно. Много ме е шубе, и времето минава бавно, поне да спях по 12 часа, а то ставам в 7.

# 227
Добро утро, колко рано сте станали Grinning
Аз броя дните и седмиците отдавна, макар че от скоро по легнах по-сериозно. Много ме е шубе, и времето минава бавно, поне да спях по 12 часа, а то ставам в 7.

Добро утро Simple Smile аз също ставам много рано.Всяка нощ когато се събуждам да ида до тоалетна и си мисля дано няма нищо,дано всичко е наред....Направо психиката я няма ....дай боже да изпитаме най-голямата радост накрая.

# 228
Аз нямам избор с ранното ставане - в болницата ни събуждат в 6 за измерване на температура и кръвно Wink

# 229
Мале, сега в една тема в бъдещите майки четох, че магнезият минал в група С лекарства за бременни... и то под формата на цитрат, което е Диаспорала, а аз го пия Sad  ( и под още няколко форми)). Вярвам на доктора си, но такива мнения, че малко наизуст изписват хапчета на бременните ме притесни Sad((

# 230
Iva G и аз пия магне б6. Мисля че всички пием магнезий.

# 231
  • Варна
Стига сте чели и сте се притеснявали за глупости,  моля ви!  Мен 20 седмици ме наливаха с Кормагнезин,  че и Диаспорал пиех,  живи и здрави сме,  и двамата! 

# 232
да, почти всички тук сме на някакъв магнезий за задържане, няма повече да чета в другите теми, че само излишни притеснения.

# 233
  • Варна
Ooooo то в нея тема само "компетентни" мнения !
И аз съм на диаспорал 250, от няколко дена вечер заменям с 300 !
Чувствам се добре дали от него дали от лежането ми е все тая.
Те там половината пият магнезии просто ей така, защото са им казали.
Ние тук си имаме сериозни причини за приема му и няма да ми променя мнението с техните публикации за проучвания ! Кой кво прочел, кой кво разбрал !?! Ама диаспорала си има разхлабително действие, за което аз се радвам, защото ходя по веднъж на ден до wc, ако ли не отида вечер ме е страх да ям, подувам се и почват болезнени крампи ниско долу от газовете !
ВАЖНОТО Е ДИАСПОРАЛА ДА НЕ ПРЕДИЗВИКВА РЕДОВНИ,РЕДКИ ИЗПРАЖНЕНИЯ ! Това означава, че дозата е силна и трябва да се смени с по-лека. То дори в листовката всичко си пише и за проблеми с изхождането как да се приема !
Всичкия друг магнезии се пие както виждате 3х2 и тн, защото по-трудно се усвоява и тн.
Преди време бях писала във въпросната тема пак за магнезия беше спора, че дори в Америка не го предписват по време на Б, защото имало някви си прочувания, че деца с аутизъм са на майки приемали магнезии... А то в Америка повече от децата с аутизъм, може би са децата с наднормено тегло ! Таааа правете си връзката как уж забранен, пък толкоз деца с аутизъм... дрън дрън !
Също за серклажа, остарял остарял метод, ама и в Америката се използва ... почетох и по техните форуми преди да направят моя... същата драма на майки изгубили бебетата между 20гс и 26гс заради цервикална недостатъчност и при следващата Б им препоръчват серклаж !
Извинявам се за дългия пост Simple Smile

# 234
Аз още си лежа в болница,станаха два месеца.Хубавата новина е,че утре влизам в 26 седмица вече.Моля се сега да стигна 28 .Шийката продължава да е напълно отворена,но държа фронта Simple Smile

# 235
Стискам палци всичко да е наред и да успееш до края Simple Smile

# 236
Мариелка, стискам палци, още малко остана! Пиши по-често мила, че аз лично се притеснявам. Така искам всички момичета да излезнат от темата със здрави бебета.

# 237
  • Варна
Ееее, Мариелка чудесно ! Лежи си и ще достигнеш желаните седмици !
Ей го на още 2 седмици и 28, после още 2 и 30гс Wink
В медицината 2 и 2 не е четири както обичам да казвам, така че всичкооо е възможно ! Надявам се да си по-спокойна , бебока колко грама стана ?

# 238
Магнезият в по-големи дози, може и да не е тип предложение, но ние с контракции и т.н как иначе да си износим бебетата?
Като почнат така...  как в девети месец и ски карали и нищо не пиели и колко трябвало задължително да се движиш...

# 239
Аз от 5 месец всеки месец бях на вливане на кормагнезин в наситени количества за по 7-10 дена. Отделно пък пиех по 3*4 магнезий таблетки и гинипрал и другите да не ги изброявам. Оцелях, жива съм , както и бебетата ми.

Общи условия

Активация на акаунт