Лежащи мами - 40

• 58 719
  • 795
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
3 дена отварях страницата на лабораторията със голям страх и тръпнене.
4 лекари ми казаха, че няма смисъл от това CRP и няма смисъл явно да си го следя.
Урина пусках в 20гс, сега съм 24 и тогава всичко беше наред...
Следващата ми е в 28гс и ще видя дали сега след празниците ще пусна предварително.
Досега никога не съм имала проблеми и урината ми е все чиста... дано си остане така.

# 211
3 дена отварях страницата на лабораторията със голям страх и тръпнене.
4 лекари ми казаха, че няма смисъл от това CRP и няма смисъл явно да си го следя.
Урина пусках в 20гс, сега съм 24 и тогава всичко беше наред...
Следващата ми е в 28гс и ще видя дали сега след празниците ще пусна предварително.
Досега никога не съм имала проблеми и урината ми е все чиста... дано си остане така.

Стискам палци всичко да е шест. Ще чакаме резултати и то само хубави Simple Smile аз в неделя влизам в 19 гс и като си помисля още колко много време има лошо ми става...

# 212
Ще успеем! Тази тема е късметлийска. Като стигнах 28 се радвах целият ден, хубаво ми беше. И като гледам приятното време навън ми е по-добре, отколкото зимата, нищо че е само през прозореца 😊
мен днес акушерка та ме пита само лежа ли, няма ли покрай Велик ден малко да стана, ама не, страх си ме е. Догодина има да ставаме Simple Smile)

# 213
  • Варна
Аз съм доста положително настроена !
На мен лекарите, където ми правиха серклажа хич не казаха нищо за преждевременно раждане, само моето АГ говори за евентуално такова. Дори днес ми каза, ако съм искала  след 2 седмици тоест в 26гс да почнем терапия за дробчетата. Отказах твърдо, та аз имам серклаж на затворена шийка 25мм. и лежа в 90%от времето. 2 пъти в седмицата излизам на вън без да имам контракции.
Мисля, че в този момент е важно да бъдем спокойни и да не си разиграваме най-черните сценарии.
Има толкова сериали за гледане в интернет, толкова книжки за четене, приятелки да ни идват на гости !
Събота съм се запътила аз към едно близко село до Варна с приятели ще се събираме, ММ  ще кара бавно... диван за мене има, така че само ще му мисля с преяждането да не сбъркам много Grinning
А на 22 този месец съм и на сватба ! Казала съм на младоженците, че ще ги уважим само в ресторанта за вечеря и от време на време ще се отбивам да полежавам в тяхната сватбена стая Grinning
Абе общо взето мисля положително и лежа, за да мога да си позволя тези две социални събития този месец Grinning 

# 214
Хаха, супер си. Мислех, че съм само аз с диваните- сега ще имам доста гости, ама ще ги гледам от диванчето 😀😀, ще съм седнала само за угояването 😀

# 215
  • Варна
Ами така де, дивани да има мен вече това ме интересува Grinning
Аз покрай тея 2 събития и празниците този месец съм се фокусирала и ей го на ще вляза в 7-ми месец !
За май още нямам план и ми се струва , че ще е тегав месец Grinning

# 216
Хубаво е да има хубави събития, за да минава по-лесно времето.

# 217
Така  е- хубавите емоции са много важни! Макар и на диванчето. Вчера само бях малко изнервена. Аз най- много се тревожа в почивни дни и преди преглед... Иначе като ми дойде музата въртя по цял ден Софията ден и нощ.
Мен също ме боли я плешка, я рамо от лежане, краката като спя, но за мен не е проблем, после ще се раздвижваме

# 218
Няма да се изнервяме и да мислим негативни неща. Само положителни емоции. Изгледах сумати сериали в нета и вече даже нищо не ми се гледа. Изчетох всичко в бг мама Simple Smile Аз съм от Пловдив има ли някой от Пловдив да дадем някое мнение за лекарите,:)

# 219
Момичета, много ме радвате с оптимизма и силата си! Само като ви чета и се зареждам с положителни мисли! Знам, че най- хубавото тепърва предстои! Радвам се, че попаднах в тази тема! Вие сте пример за истински жени, силни и готови на всичко за децата си! Пожелавам на всички лека бременност, кураж и здраве и големи бебоци около термин! Весели празници! Simple Smile

# 220
Здравей и не се безпокой!
Всички сме с теб и стискаме палци, този опит да е успешен.
Предполагам всички необходими мерки са взети, но ако има нещо сме насреща!

Много целувки Simple Smile

Здравейте, мили момичета. Когато ви чета ми вдъхвате кураж и надежди, че и аз ще успея да стигна безопасни седмици. Моята история на кратко е че съм бременна за 5 път без родени деца. Със серклаж съм от 13 г.с,поради цервикална недостатъчност. На легло съм като ставам само до баня, тоалетна и ядене.В момента се борим с бактерия и антибиотик и силно се надявам да успеем да я унищожим. Чета ви постоянно и се надявам и аз да успея да стигна прилична седмица.

# 221
Здравей и не се безпокой!
Всички сме с теб и стискаме палци, този опит да е успешен.
Предполагам всички необходими мерки са взети, но ако има нещо сме насреща!

Много целувки Simple Smile

Здравейте, мили момичета. Когато ви чета ми вдъхвате кураж и надежди, че и аз ще успея да стигна безопасни седмици. Моята история на кратко е че съм бременна за 5 път без родени деца. Със серклаж съм от 13 г.с,поради цервикална недостатъчност. На легло съм като ставам само до баня, тоалетна и ядене.В момента се борим с бактерия и антибиотик и силно се надявам да успеем да я унищожим. Чета ви постоянно и се надявам и аз да успея да стигна прилична седмица.

Много ви благодаря. Ами този път и аз мисля, че направихме каквото зависи от нас и от тук нататък е божа работа. Направихме серклаж, всеки ден съм с фраксипарин, защото имам и тромбофилия, следим и лекуваме инфекции, на две седмици ми пускат микробиология и по цял ден пазя леглото.

# 222
Момичета, последния път сама си взех микробиология и излезе чиста. Дали е надежден резултата, тъй като сама си взех пробата?
Тези дни ми се появи и някакво безцветно воднисто течение премесено с  бял цвят на моменти.
На преглед съм чак на 25.04, лежането ме побърква вече. Но знам, че ще издържа.

# 223
Сега ви чета и се вълнувам заедно с вас, защото и аз съм изпитала същото. С нетърпение чаках деня, в който влизах в следваща седмица. Понякога ми беше куражлийско и позитивно, понякога си мислих , че изобщо няма да ги износя. От 6-тия месец започнах да купувам дрехи, за да съм подготвена за всичко, багажа ми беше пред вратата също от тогава. Като заваляваха контракции и влизах да се къпя, че отново си мислих, че ще раждам. Прегледите при АГ ми бяха кошмар, защото все нещо се откриваше, в лабораторията влизах с наведена глава и след това със страх отварях и пак имаше бактерии, левкоцити високи , какво ли не. Даже и като стигнах 36-та седмица притесненията не ми свършиха, макар че бебетата са идеални да излизат тогава, започнах да мисля дали плацента, води , кръвотоци всичко е наред. Накрая всичко свърши с хепи енд, раждането беше страхотно, бебетата живи и здрави. На следващият ден 3 часа гледах в една точка и плаках от радост, че всичко свърши благополучно и вече не съм затворник в собствената си къща.

# 224
Koketka,аз съм от Пловдив.Бях с нормална шийка,без инфикций,кървене и без болезнени контракций.Имам 2 ранни загуби породени от други причини.Но от страх реших да лежа.Имах само стягания.Лежах хиляди пъти в Окръжна болница.От страх.Я ме стегне нещо и тичах.Много ги заобичах всички.Страхотни хора.Подходиха с разбиране.От страх си полежавах повечко до към края на 7 месец...после бях по добре психичеки и ставах.Луда работа.Ама си бях с момичетата тук....

Общи условия

Активация на акаунт