Лежащи мами - 40

• 57 859
  • 795
  •   1
Отговори
# 465
Хора, мен днес ме наплашиха с бабешките вярвания, че в 8м родени бебчета умирали, никое не оцелявало, а в 7м всички оживявали... не съм тръгнала да раждам поне! Още 3 седмици, но сега много се притесних Sad.
Хайде стига сте вярвали на глупости 😱. Сега ви трябват само положителни мисли заради бебчета. А и не е добра идея да се пишат тук такива неща.

# 466
Знам, че са глупости и се чудя защо има хора, които ги вярват. Нищо няма да стане, в 21 век сме все пак Simple Smile)

# 467
Хора, мен днес ме наплашиха с бабешките вярвания, че в 8м родени бебчета умирали, никое не оцелявало, а в 7м всички оживявали... не съм тръгнала да раждам поне! Още 3 седмици, но сега много се притесних Sad.
Хайде стига сте вярвали на глупости 😱. Сега ви трябват само положителни мисли заради бебчета. А и не е добра идея да се пишат тук такива неща.
Знам случаи на познати,които са родили в 8 месец,децата са живи и здрави.Каква е логиката в 8 месец детето което е по-развито от във 7 месец да не оцелее?То ако става въпрос има и случаи в 9 месец също да не оцелеят....Божа работа може би...

# 468
Абсолютно, извинявам се за поста си, момичета, но чак не ми се вярваше какво чувам! Аз с брат ми съм родена на първия ден от 36 седмица и вече сме на 25 години, така че още навремето хората са се справяли с всякакви бебоци! Simple Smile))) не се тревожете

# 469
Момичета, чакайте и аз да се оплача. Аз съм 31+6. Утрогестана го спрях преди седмица като постъпих в болница за вливания с коргмагнезин. И този по жк и наблюдаващия ми лекар са категорични, че нямало полза от него. Въпреки това аз сред прекъсване от месец и нещо, пак го бях почнала към 26 седмица. Сега го спрях окончателно, дано да няма проблем. Таа оплакването ми е, че не усещам толкова често и активно движенията на бебето след всичкия магнезий и инжекции от кортикостероиди SadCry уж на тоновете е ок, те ми казаха, че тая химия ги успива. Ама е ужасно чувството Sad((( и btw контракциите си останаха, както винаги, просто малко намаляха. Вече ми идва тотал да се гръмна Sad

# 470
Абсолютно, извинявам се за поста си, момичета, но чак не ми се вярваше какво чувам! Аз с брат ми съм родена на първия ден от 36 седмица и вече сме на 25 години, така че още навремето хората са се справяли с всякакви бебоци! Simple Smile))) не се тревожете
Ето вчера например едно момиче разказа за нейна приятелка,която родила в 26г.с. момченце,било 900гр.,паднало до 700гр.,3 месеца в кувьоз и го изписали 3200 и е живо и здраво.Така че... Simple Smile

# 471
Имаше тук едно майче Алиса мисля, че се казваше. Майка-героиня, ражда в 25 седмица момченце и си е живо и здраво! И то беше 900 грама!

# 472
Момичета, чакайте и аз да се оплача. Аз съм 31+6. Утрогестана го спрях преди седмица като постъпих в болница за вливания с коргмагнезин. И този по жк и наблюдаващия ми лекар са категорични, че нямало полза от него. Въпреки това аз сред прекъсване от месец и нещо, пак го бях почнала към 26 седмица. Сега го спрях окончателно, дано да няма проблем. Таа оплакването ми е, че не усещам толкова често и активно движенията на бебето след всичкия магнезий и инжекции от кортикостероиди SadCry уж на тоновете е ок, те ми казаха, че тая химия ги успива. Ама е ужасно чувството Sad((( и btw контракциите си останаха, както винаги, просто малко намаляха. Вече ми идва тотал да се гръмна Sad

Това е от магнезия спокойно.И при мен имаше такъв ефект.

# 473
И аз бях вчера на магнезий и днес всичко е много вяло, довечера на прегледа дано нещата са наред.

# 474
Това е било така навремето, заради дишането на бебето.
Сега просто им бият по-голяма доза сърфактант, лично лекарят ми ми го обясни.
Който ги говори тези неща, освен че е несъобразителен е и неук.
Ти какво си се наплашилааа, шийка дори и 2 колкото моята, в тези седмици вече не е опасно.(А твоята е повече)
Нямаш някакви сериозни инфекции, с една дума няма място за притеснение Simple Smile))

# 475
Прибирам се от док! Много се смя и каза, че това са пълни глупости и няма логика и че такива са за убиване Simple Smile)). Или как някаква отишла в грядината и първо захапала краставицата и значи било момче 😂😂😂😂😂
Другата седмица иска цервикален секрет заради шийката, че ЦРп при норма 5 ми е 5,75, не е много, но да е сигурен, обеща да е внимателен и без желязото...
шийката щяла да издържи днес като я гледа- дано и след вЗемането на секрет амин и на всички да държи! Имало нещичко там ама добре е. Искам вече да дойде момент ДС отдъхна.

Последна редакция: пт, 20 апр 2018, 19:32 от Iva G

# 476
https://Момичета абе ние хубаво лежим ама как лежим бе ?На ляво ,на дясно, по гръб как ви е удобно на вас.Чувала съм че на ляво е хубаво ама все на ляво лежи ли се.По гръб пък стягания имат някой.Аз за сега на всички страни лежа но ще видим до кога.

# 477
Аз денем лежа на ляво, а нощем спя на дясно.

# 478
Аз през деня лежа по гръб, през нощта на една страна, която дойде.

# 479
На мен акушерката ми каза, че по гръб стават контракции и ти прилошава и се кара ако легне някой по гръб.

Общи условия

Активация на акаунт