Лежащи мами - 40

• 57 737
  • 795
  •   1
Отговори
# 585
https://От серклажният конец например също може да се завъдят инфекции.Аз например съм от бременните които на всеки две седмици трябва да пускам МБ.Бубъл също си е пускала на две седмици МБ а е била с обикновен серклаж.Мисля че ползите да си пуснеш МБ са много повече дори и да е чиста отколкото да не пуснеш.

# 586
Аз лично нямам серклаж, пускала съм само две микробиологии за цялата бременост до сега, тъй като освен стандартното течение нямам друго оплакване.
Последната май беше към 28 г.с.
Ако те тормози толкова мисълта, пусни си в крайна сметка, ако е читав лекарят не би трябвало да има проблем.
Аз съм с много къса и мека шийка, без серклаж, мериха ми я всяка седица и за разкритие проверяваше и за твърдост и пак изтиках някак до 36 г.с към момента.
Дано всичко е наред де ...
До колкото знам гъбите не са чак такава драма,да.
Тук вече всичко е малко хазарт за съжаление Sad

# 587
Ох момичета искам да споделя притесненията си, вчера имах бледо розово зацапване, след това кафяво. Малко е само по хартията, но като звъннах на АГ каза че щом е кафяво е стара кръв, да лежа и да пия хапчетата. Обаче тази сутрин пак имам кафяво. Незнам какво да правя. Посъветвайте ме, моля ви.... 

# 588
Аз също имах в 34 г.с
Лекарят ми каза, че можело да правя разкритие, но не било толкова страшно в тази седмица.В крайна сметка не беше това.
В 35 г.с също имах капчица, но я игнорирах, нямаше продължение.
По мое мнение ако е еднократно може да се игнорира, ако продължава обаче да те погледнат?
Аз винаги нося бяло бельо за да се следя.
Стара от къде да е...  ?
Ох момичета искам да споделя притесненията си, вчера имах бледо розово зацапване, след това кафяво. Малко е само по хартията, но като звъннах на АГ каза че щом е кафяво е стара кръв, да лежа и да пия хапчетата. Обаче тази сутрин пак имам кафяво. Незнам какво да правя. Посъветвайте ме, моля ви.... 

# 589
Аз също имах в 34 г.с
Лекарят ми каза, че можело да правя разкритие, но не било толкова страшно в тази седмица.В крайна сметка не беше това.
В 35 г.с също имах капчица, но я игнорирах, нямаше продължение.
По мое мнение ако е еднократно може да се игнорира, ако продължава обаче да те погледнат?
Аз винаги нося бяло бельо за да се следя.
Стара от къде да е...  ?

Имах зацапване в началото, след това преди 2 седмици имах кръвоизлив та от там да е.

# 590
Момичета, на някоя от вас пускали ли са и системи с кормагнезин вкъщи?

# 591
  • Варна
https://От серклажният конец например също може да се завъдят инфекции.Аз например съм от бременните които на всеки две седмици трябва да пускам МБ.Бубъл също си е пускала на две седмици МБ а е била с обикновен серклаж.Мисля че ползите да си пуснеш МБ са много повече дори и да е чиста отколкото да не пуснеш.

Миии, секрета обаче влагалището ли ти го взимат или е цервикален?
Защото с новото аг бях обсъждала през 32 седмица да ми вземе от цервикса материал да изследваме HPV и тя каза, че няма да правим това изследване, заради бъркането и бутането на шийката ...
Тоест тя ако ми вземе секрет сега ще си е влагалищен..., то и този, които ми прави серклажа също не ми взе от цервикса преди серклажа, а само влагалищен...
Аз за това се чудя тоз секрет влагалищен ли е достатъчен или цервикален си трябва ?
Да не стане като при Ива с това кървене... при мен е рано за такива сътресения в 27гс съм Sad

# 592
Вагиналният не е страшен- бърка се съвсем леко и в началото без да те отваря с човката. Извинявам се за използваните думи. Нека и със серклаж дамите кажат Simple Smile

# 593
Здравейте момичета,в 26г.с.правих серклаж,лежа си,и не се натоварвам с нищо.В 27г.с. корема ми се втвърди целият,чаках 2 дена,накрая се оказа че било контракции и ме приеха на системи за 4 дена,сега в 29г.с. отново от едно излизане до магазина ми стана твърд корема и пак отидох за 5 дена на системи.Говоря с разни момичета и ми казват че и на тях така им се е втвърдявал корема,но нищо не са правили.Вече не знам,страх ме е и да вляза за душ,защото може след това пак да ми се втвърди корема....Sad Случвало ли се  е на някоя мама? Sad

# 594
  • Варна
Далинда, аз също като ходя и ми се стяга корема. Спра ли се на едно място и отпуска. Вечер ми е най-тежко за това гледам да влизам в банята по обяд., когато стана и ми е ок все още.
Косата ми е най-голям проблем, за това от 2 седмици ходя да ми я мият и издухват в салона, който е 2 етажа под мен.
Няколко дена нямах нито една контракция, освен вечер като легна по гръб на спалнята или ако крайно много ми се допишка и не съм станала на време..обаче вчера ходихме с мм на разходка , супер бавно ходене до магазина до нас , да си избера плодове, еми не знам уж всичко беше точно и по едно време усетих, че ми се пишка и викам давай да се прибираме. Естествено изпишках 3 капки, ама след това корема ми при всяко ставане до wc се стягаше.
Аз си мисля, ако ми стане тегаво къпането и през деня да си взема едно пластмасово столче-табуретка и да си посядвам като се къпя. В седеж всичко е точно , ама поседя ли права и почва да ми тежи...

# 595
Аз съм може би най-откачената, която си пусках кормагнезин вкъщи, но се чувствах идеално, отколкото в болница, въпреки рисковете.

# 596
Благодаря ти, Емека. Аз също предпочитам този вариант- достатъчно си полежах по болници. Сега ще ходя само за вливки няколко дни, но ако се наложи да тече система 24 часа в денонощието ще преговарям с лекарката да си ми текат в домашни условия системите.

# 597
Аз последната седмица получих неболезнени контракции доста често. По принцип пия Магнерот 3х2 и но шпа и бузколизин при нужда 3х1. Говорих с АГ в петък и тя каза че явно тази терапия не ми действа и трябва венозно да ми вкарват нещо и се разбрахме, ако в петък съм така да отида още в събота,ако не- да се чуем в понеделник. Поуспокоиха се нещата, но все пак мисля утре да отида да ме прегледа, че ми е мн притеснено, но се чудя за шийката дали ми я мерят като досега не са ме гледали освен с коремния ехограф? Възможно ли е чрез него да се мери? Последния път като бях на консултация имах контракции и може би АГ си е прегледала каквото е необходимо, но никога не сме коментирали шийка и разни такива. Май трябва директно  да попитам, че се притеснявам.

# 598
Сънсет, според мен това, че не сте коментирали шийката е добър знак- ако нещо не беше наред щеше да ти каже.

# 599

Миии, секрета обаче влагалището ли ти го взимат или е цервикален?
Защото с новото аг бях обсъждала през 32 седмица да ми вземе от цервикса материал да изследваме HPV и тя каза, че няма да правим това изследване, заради бъркането и бутането на шийката ...
Тоест тя ако ми вземе секрет сега ще си е влагалищен..., то и този, които ми прави серклажа също не ми взе от цервикса преди серклажа, а само влагалищен...
Аз за това се чудя тоз секрет влагалищен ли е достатъчен или цервикален си трябва ?
Да не стане като при Ива с това кървене... при мен е рано за такива сътресения в 27гс съм Sad
Влагалищен само те и да искат цервикална немогат щтото е зашит.Ти сама кажи че искаш Влагалищен секрет.

Общи условия

Активация на акаунт