Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 995
  • 778
  •   1
Отговори
# 330
  • В къЩи.

Ето тук са суочнати няколко.
Скрит текст:

Първия цвят кой номер е?

# 331
  • София
Този номер 23 само на мен ли ми кафенее ужасно? Знам, че много хора го ползват, но не виждам как ще стои добре на светъл тен. 21 пък изглежда много блед и сив, подобно на Anew BB крема на Avon.
silvinas, ти кой цвят поръча, ако е удобно да споделиш? Ще очаквам отзива ти с интерес.
От шампоаните Здраве има много доволни като цяло. При мен само усилват проблемите със скалпа. Confused

Сега малко се стряскам като гледам суочовете на снимките , защото аз гледах цветовете показани в самия сайт и поръчах 27 Open Mouth 21 и 23 ми се сториха доста бледи там. Ще го снимам когато пристигне. Иначе имаше и trial комплект в kocos.bg тубички 3x10 ml като всяка тубичка е различен цвят за 19.90, но беше изчерпан за момента.

# 332
Аз ползвам смесено 21 и 23. Със светла кожа съм, но има и по-светли от моята. 27 ми изглежда доста тъмно на снимките. Според мен 23 е за среден цвят на кожата.

п.п. Не го препоръчвам този бб крем за мазна и комбинирана кожа, че дори и за нормална в топло време може би ще дойде твърде лъщящ и омазняващ.

# 333
От дамите, ползвали Здраве с хума има ли някоя с много дълга коса? Замислям се дали няма да повлияе зле на краищата на косата, да ги изсуши?

# 334
Моята не е чак много много дълга- 2 педи над кръста. Крайщата ми са сухи по принцип от третирането с преса и тн,но не съм забелязала допълнително изсушаване. Като използваш балсам или маска не мисля че ще имаш някакъв проблем.

# 335
аз често ползвам здраве ш^на, не ми изсушава краищата, а рядко слагам балсам и маска

# 336
silvinas, опитай утре сутрин да се обадиш и да смениш поръчката с по-светъл номер. Ако още не са го пратили, не мисля че ще има някакъв проблем. Simple Smile

# 337
Аз съм с дълга коса, ползвала съм здраве с хума, не ми изсушава крайщата

# 338
кукумицинка, мерси за уточнението за типовете кожа. Моята лятото си е откровено мазна, така че май не е за мен.

# 339
И аз използвам шампоан на здраве, но задължително слагам маска/балсам и всичко е супер.

# 340
  • Добрич
Някой с мнение за шампоана на Елсев 3в1, без пяна? Какво е усещането без пяна, как се отразява на косата? Сега му върви реклама. Понеже е 400мл не ми се рискува на сляпо, хич не обичам големи опаковки.

# 341
И аз искам да знам за този шампоан, попринцип много харесвам продуктите Елсев.

# 342
Някой с мнение за шампоана на Елсев 3в1, без пяна? Какво е усещането без пяна, как се отразява на косата? Сега му върви реклама. Понеже е 400мл не ми се рискува на сляпо, хич не обичам големи опаковки.

Аз сикупих белия. 400мл е, но се слага повече на косата от обикновен шампоан. Прави косата мека, но се омазнява по-бързо и ми образува пърхот.

# 343
На мен шампоан без пяна ми звучи като измивен балсам и ми се струва подходящ само за суха, силно третирана или къдрава коса.

# 344
Много приятно ме изненада шампоана Милва с хинин. Заради едно самолетно пътуване купих един тестер, да не мъкна отливки. Косата ми стана мека, жива, с обем..което въобще не очаквах от такъв евтин шампоан. Сега си го купих в пълен размер и си го ползвам с кеф.

Общи условия

Активация на акаунт