Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 986
  • 778
  •   1
Отговори
# 360
silvinas, благодаря. 💐 Според мен това, че не измива чак до скърцане е плюс. Simple Smile
oesi, става въпрос за шампоана против косопад.

# 361
Коса се шампонира 2 пъти. На боядисана задължително после се слага балсам или маска, така нямам как да е премита, да скърца и тн.. И аз си спрях косопада с подобни продукти, а бях пробвала какво ли не.

# 362
  • Стара Загора
Може ли да ми препоръчате течен коректор за зоната под очите? В момента използвам на Essence Camouflage, а преди Essence Stay all day. Не, че не ми вършат работа, но с удоволствие бих пробвала нещо друго. Чувала съм, че течния камуфлаж на Catrice подчертавал фините линии и затова не съм го гледала. Търся нещо с до средно покритие и без бляскави частички(озарявщи).

# 363
Течният Афинитон на Мейбълин при мен подчертава фините линии по-малко от камуфлажа на Есенс, макар че ми се вижда с една идея по-слабо покривен. Щом се търси средно покритие, би трябвало да ви свърши работа, ако си харесате цвят, че и те нямат голям брой различни. По-добре се слива цветът обаче, което за мен е предимство, тъй като доста често нося само коректор, без ФДТ. Разликата в цената с Есенс е двойна някъде, но за мен си струва, пак не е особено скъп продукт. Апликаторът му е заоблен, а не с със скосен връх, което за мен лично е по-удобно за под очите.

# 364
  • София
На Аура са хубави коректорите.
Както и нa L.A. Girl, но се поръчват.
На Катрис съм имала течния и не е толкова лош.
Ма Буржоа healthy mix също не се впива, но те са с по- слаба покривност и малко по- скъпи.

# 365
Healthy mix поне при мен повече подчертава фините линии под очите, имам и такъв но предполагам че така ще си остане, използван само няколко пъти. Явно си е до кожа, а и с различен крем отдолу се държат различно, всеки си намира кое работи най-добре при него.

# 366
На maybelline fit me,вече го продават и в дрогериите. Използвам го и за под очите и за несъвършенства,много съм доволна Simple Smile

# 367
Доволна съм от Аура correct me.
Имам и течния камуфлаж на катрис, на мен ми идва светъл и сух за зоната под очите. Ползвам го да прикрия несъвършенства преди фдт, за да го изхабя. Joy

# 368
  • Стара Загора
Благодаря за отговорите. Ще погледна предложените от вас коректори.

# 369
Коса се шампонира 2 пъти. На боядисана задължително после се слага балсам или маска, така нямам как да е премита, да скърца и тн.. И аз си спрях косопада с подобни продукти, а бях пробвала какво ли не.
Това с нанасянето на шампоана направи толкова голяма разлика при мен... дълго време бях чувала, че даже не трябвало да се слага два пъти шампоан, докато един ден просто бях с много мръсна коса и се наложи да я измия два пъти - оттогава го правя всеки път и разликата е невероятна. Косата ми се усеща много по-чиста и се налага да я мия една идея по-рядко, а понеже го правя от години, ако е имало някакъв негатив, щеше да се усети досега.
Всъщност сега използвам горе-долу същото количество шампоан като преди, просто го разделям на две. Така че и разхищение няма. Но пък продуктите се отблаодаряват повече сякаш.
Аз за пръв път взех балсам Шаума, досега съм използвала само шампоаните им. Ще видим как ще ми се отрази. Купих този с мляко от пасифлора.

# 370
  • Бургас
За коректор бих препоръчала Rimel Wake me up , със средно покритие е ,няма блестящи частици,но озарява погледа и в момента в ДМ и Лили е намален на около 8 лв.

# 371
Бихте ли ми препоръчали лосион за суха кожа и маска за суха коса/увредена коса.  Simple Smile

# 372
Това с нанасянето на шампоана направи толкова голяма разлика при мен... дълго време бях чувала, че даже не трябвало да се слага два пъти шампоан, докато един ден просто бях с много мръсна коса и се наложи да я измия два пъти - оттогава го правя всеки път и разликата е невероятна. Косата ми се усеща много по-чиста и се налага да я мия една идея по-рядко, а понеже го правя от години, ако е имало някакъв негатив, щеше да се усети досега.
Всъщност сега използвам горе-долу същото количество шампоан като преди, просто го разделям на две. Така че и разхищение няма. Но пък продуктите се отблаодаряват повече сякаш.
Аз за пръв път взех балсам Шаума, досега съм използвала само шампоаните им. Ще видим как ще ми се отрази. Купих този с мляко от пасифлора.

Явно толкова години (да не кажа цял живот) живея в някакъв друг свят, защото винаги нанасям 2 пъти шампоан...... все си мислех, че така правят всички Simple Smile

Dan_Stefi, пробвай за коста маска с масло от кокос. Няма особено значение дали е virgin или е козметично, мисля, че ще ти хареса ефекта Simple Smile Аз си я правя доста често като мога да изкарам и 30 мин с маската, и няколко часа, зависи колко време имам. След маската, от грижата използвам само балсам, за да не утежнявам косата, защото след кокосовото масло, косата ми става много мека, добре овлажнена и подхранена, но и косата ми не е суха...

# 373
Бихте ли ми препоръчали лосион за суха кожа и маска за суха коса/увредена коса.  Simple Smile
За лосион ако става въпрос за тяло опитай на Биотен с мед и макадамия, маслото на Dove в синя кутия или Garnier червената серия.

# 374
  • София
На Гарниер маските не са лоши, за новите не мога да кажа.

За крем
Талодерма с урея- имат различни %
Балеа- пак с урея, мисля, че беше 15%
На Микса един с глицерин, пише mama and baby на него

И трите попиват, не лепнат и нямат миризма. Не оставят мазен слой.

Общи условия

Активация на акаунт