Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 064
  • 778
  •   1
Отговори
# 105
  • София
И аз съм доволна най-много от лентите на Дева. От няколко години само тях ползвам и за тяло, и за лице.
Никога не съм имала проблеми.
Но може би си зависи от типа кожа, може и от партидата ленти да е, знам ли...

# 106
  • София
1. Измиващ гел
Скрит текст:
Моята кожа е нормална, но мазна в Т-зоната. Гелчето  ми пасва чудесно, мисля че и за суха кожа би се справило. След него лицето ми е много меко и го чувствам чисто. Спирала премахва доста успешно (пробвала съм го и на водоустойчива - там трябва и допълнително почистване). Попринцип не се гримирам много (крем, спирала и червило) премахва всичко. При по-сериозно гримиране (ФДТ, перли и др. подобни екстри) също се справя. Не ми опъва - поне на мен. За цената си от 4-5 лв. си заслужава пробата. Аз лично не мисля да го сменям.

И аз го ползвам това в момента, но на моята комбинирана/мазна кожа опъва... не съм сигурна, че суха кожа ще го преживее. Sad

Не бих го повторила този продукт (Himalaya и Здраве гела са къде-къде по-добре според мен), но съм съгласна, че си струва да се пробва за тия пари.

# 107
За Хималая подкрепям и аз. Simple Smile
Серията им с Нийм е прекрасна. Когато бях с по-мазна кожа ми се отразяваше чудесно.

# 108
Здравейте, момичета. Аз рядко пиша, но многооо често ви чета. От доста време се каня да препоръчам някои продукти, които може да са полезни и които не са коментирани (поне аз не съм видяла)
1. Измиващ гел

Моята кожа е нормална, но мазна в Т-зоната. Гелчето  ми пасва чудесно, мисля че и за суха кожа би се справило. След него лицето ми е много меко и го чувствам чисто. Спирала премахва доста успешно (пробвала съм го и на водоустойчива - там трябва и допълнително почистване). Попринцип не се гримирам много (крем, спирала и червило) премахва всичко. При по-сериозно гримиране (ФДТ, перли и др. подобни екстри) също се справя. Не ми опъва - поне на мен. За цената си от 4-5 лв. си заслужава пробата. Аз лично не мисля да го сменям.
2. Гел за около очите

Препоръча ми го една продавачка в козметичен магазин, когато я помолих за нещо, което би ми помогнало за подпухналост и тъмни кръгове. На 25 съм, но работата ми е целодневно пред компютър, освен това не си лягам рано, в следствие на което ми се получават тези проблеми. Гелчето мисля, че хидратира много добре, освен това наистина прави очите ми по-свежи и скрива кръгове. В интернет видях, че не е за моята възраст, НО на мен ми харесва това, че прави това което очаквам от него и за това мисля да си го използвам. Може да бъде пробвано и от по-възрастни жени. За съжаление не съм го виждала в магазини като ДМ, Лили и Елитис. Аз си го взех от квартално магазинче за около 6-7 лв.
.
Аз имам такава с глина и наистина е уникална. Ще повторя същата опаковка отново, със сигурност.

# 109
А аз да похваля кремчета за ръце на Нивея. Бяха в промоция, под два лева. Първо взех един с алое, останах доволна, после още един с морски зърнастец.  Бързо попиват, мазен филм не оставят, миришат приятно и дискретно. Ползвам ги  през деня. Преди лягане слагам по-мазен крем, който попива дълго.

# 110

Много съм доволна от този балсам.Вечер си намазвам устните с него и те вече не се напукват и не се белят!

# 111
Здравейте,  извинявам се, че нахлувам в темата, но искам да помоля за препоръка на крем против зачервявания. С нормална към суха кожа съм, нямам проблеми с нея, но забелязвам, че кожата на брадичката стои някак по-червена.

# 112
Имаше един крем със странно име, който рекламираха по телевизията, точно против зачервявания, но не се сещам за името

# 113
Да не би да става дума за Coupeliac?
Но не съм сигурна дали спада към евтините козметични продукти.

# 114
Кремът за ръце на PNP къде мога да го намеря?

# 115
  • София
Онлайн или в квартални магазинчета.

# 116
Мерси 😊

# 117
  • Плевен
Момичета,търся евтин и хубав руж,дайте предложения Simple Smile

# 118
Кремът за ръце на PNP къде мога да го намеря?

Аз го намерих в един салон, но за цена от 12-14лв./там някъде беше/ предпочитам да заложа на други. Биодермата на промоция излиза на подобна цена, например.

# 119
Момичета,търся евтин и хубав руж,дайте предложения Simple Smile

Флормар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт