Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 719
  • 778
  •   1
Отговори
# 120
Кремът за ръце на PNP къде мога да го намеря?

Аз го намерих в един салон, но за цена от 12-14лв./там някъде беше/ предпочитам да заложа на други. Биодермата на промоция излиза на подобна цена, например.
Охо, добра цена 😊 За какво количество е?

# 121
За руж - Есенс или Флормар имат едни с два различни цвята.

# 122
  • София
Последно го взех за 8.60 лв. от едно квартално магазинче. Тези от салона леко са прекалили. За PNP говоря.

# 123
Здравейте,страшно съм доволна от шампоана Balea за силно увредена коса купих го за 3лв. Маска за коса Pantene Keratin около 5лв. Страхотен аромат и действие,ампули за скалп Wella ревитализиращи за 2,50лв. Wella Resist серум просто страхотен -3,40лв.
Купувах скъпи продукти за коса но се оказа,че имало и хубави евтинки Simple Smile

# 124
Купих си черна хума на Авиа за 3.70 лв , започвам да бъркам маски БЕЗ феноксиетанол и други боклуци, за първо използване кожата ми е доста гладичка.
Балсам Le petit marsailais с карите, също много добър! 😜
Евтин руж някой пита, аз един месец съм само с импала по препоръки тук, много хубав и хайлаит не ползвам даже 🐴

# 125
Здравейте,страшно съм доволна от шампоана Balea за силно увредена коса купих го за 3лв. Маска за коса Pantene Keratin около 5лв. Страхотен аромат и действие,ампули за скалп Wella ревитализиращи за 2,50лв. Wella Resist серум просто страхотен -3,40лв.
Купувах скъпи продукти за коса но се оказа,че имало и хубави евтинки Simple Smile
Какво действие имаха ампулите на Wella при теб? Благодаря за интересните отзиви.

# 126
Ползвам ги съвсем от скоро,най вече взех да ги пробвам по препоръка от моя приятелка,скалпа ми се бели ужасно и сърби след посещение във фризьорски салон,виждам,че не се бели вече толкова много. Забравих да кажа,че цената е за кутия от 8бр ампули Simple Smile

# 127
# 128
Благодаря за отговора, моя скалп също е чувствителен и склонен към сърбежи и белене. А цената е чак невероятно ниска. Да не са от магазин за паралелен внос?

# 129
И мен ме интересува от къде са купени ампулите за коса на Вела. Като че ли не съм ги виждала в Лили или ДМ.

# 130
Магазинче за перилни препарати и подобни. Иначе в интернет съм ги виждала на 4,50 в чистдом в други сайтове са до 12лв.

# 131

Това също е страхотно нанася се по дължината на косата,за подсилване е,веднъж седмично се ползва Simple Smile

# 132
Благодаря ти. Аз също имам находки от магазини за препарати и козметика, но специално на ампули на подобни цени не съм попадала. Вторият продукт предполагам е грижа след отмиване, която замества маската. Намерих го в нета за 4.90. Изглежда интересен.

Последна редакция: нд, 25 мар 2018, 11:37 от Петенце Цветенце

# 133
Като маска за коса го ползвам,иначе се измива косата подсушава с кърпа нанася се и се стои 10мин.

# 134
Мерси. 💐

Общи условия

Активация на акаунт