Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 811
  • 778
  •   1
Отговори
# 210
Не,ползвах го само два пъти,даже и почистващия гел 3в1 бях взела и с него същата работа.

# 211
Мерси за отзива за гела. Можеш ли да го сравниш с този на Neutrogena 2 в 1 или с измиващия крем на Alverde с хума, ако си ги ползвала?

# 212
Не съм,ползвала съм гарниер 3в1,Avene,Vichy normaderm,Himalaya Neem всичко това усложнява омазняването. Забелязах,че сега като ползвам за нормална/комбинирана кожа нямам такова омазняване Simple Smile а съвсем се бях отчаяла вече

# 213
  • Deutschland
Някой питаше за блестящи сенки за очи и аз да не остана по-назад, си купих. Не знам Мейбълин евтино ли се води, в случая Sleek бяха по-евтини с 4€, но преобладаващите цветове бяха червено и кафяво, което е абсурд за недоспалата ми физиономия. Същата работа беше и с Катрис и други подобни. Червено, червено Sad
 Ето ги блестящите сенки

# 214
  • София
Днес взех от почистващия с глина (измивен) на лореал. Черният. Чудя се дали ще ми пресуши при ежедневното ползване. Някой със суха кожа има ли опит с него?

# 215
Днес взех от почистващия с глина (измивен) на лореал. Черният. Чудя се дали ще ми пресуши при ежедневното ползване. Някой със суха кожа има ли опит с него?
Аз съм със зеления и съм със суха кожа. Първите дни беше добре,супер чиста кожа и след това започна едно зачервяване и чак ми се напука кожата. Започнах да разреждам през няколно дни да се мия с него, през другите дни с друг и ефекта с чистата кожа се загуби Confused

# 216
Ще чакам да кажеш как е гела. Гледам го от известно време и му се чудя.

# 217
Не съм,ползвала съм гарниер 3в1,Avene,Vichy normaderm,Himalaya Neem всичко това усложнява омазняването. Забелязах,че сега като ползвам за нормална/комбинирана кожа нямам такова омазняване Simple Smile а съвсем се бях отчаяла вече
Благодаря ти. По принцип по-меките продукти действат балансиращо, а по-агресивните изсушават и кожата става мазна и дехидратирана едновременно. Цяло чудо е да намериш нещо, което почиства прилично и не прави никакви поражения.

# 218
До сега ползвах розова вода за тоник, но реших да разнообразя и търся тоник за свиване на пори някакви предложения? Кожата ми е суха.

# 219
Просто суха кожа и разширени пори бих действала по схемата двукратно почистване за деня с добър и нежен продукт, балансиран тоник, добър подхранващ крем, ежеседмичен механичен или ензимен пилинг плюс ежеседмично почистваща маска в дни далеч от пилинга. Всичко това за да избегна матиращите тоници и излишно пресушаване и увреждане.

# 220

Значи просто не си купувала козметика за типът кожа, който имаш.
Понеже стана дума за Revuele, аз си купих комплектът им за коса с арганово масло, шампоан + балсам. Сега довършвам балсама, започвам шампоана. Доволна съм. Имам доста по-любими (и бюджетни) балсами от този, но въпреки това си свърши работата доста добре, особено като за зимата и краят й, когато косата ми става невъзможна и иска най-много грижа. Шампоанът съм го ползвала само няколко пъти и може би е рано да давам крайната си оценка, но засега е прекрасен - косата ми е гладка, блестяща и се усеща хидратирана, а скалпът ми се успокои, а точно преди това използвах Head&Shoulders, който по принцип харесвам, но сега успя да ми изсуши главата. Expressionless
Вие кои шампоани за чувствителен скалп препоръчвате?

# 221
На моя скалп Pantene Aqua Light се отразява добре. Масов и бюджетен е, но е много мек и балансиран, поне за мен. По принцип всичко различно от прозрачен гел има голяма вероятност да раздразни скалпа, особено е сух или чувствителен. И аз се виждам в чудо, когато трябва да избирам шампоан и него купувам най-внимателно от цялата козметика.

# 222
На моя скалп Pantene Aqua Light се отразява добре. Масов и бюджетен е, но е много мек и балансиран, поне за мен. По принцип всичко различно от прозрачен гел има голяма вероятност да раздразни скалпа, особено е сух или чувствителен. И аз се виждам в чудо, когато трябва да избирам шампоан и него купувам най-внимателно от цялата козметика.
По същия начин съм и аз, преди съм използвала Пантен, но от друг вид и ми се залющи скалпа, дали този няма да е по-добре, всеки път

# 223
Каква е логиката, щом съдържа SLS?

# 224
pOlina, и на мен другите видове не ми понасят много, освен за боядисана коса, може би. Те са мазни и кремообразни и не измиват добре, дори ми дразнят скалпа. Този е различен - прозрачен, лек, но почиства прилично. Става въпрос за прозрачната опаковка със светлосиня капачка, другите версии не съм ползвала и не мога да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт