Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 010
  • 778
  •   1
Отговори
# 420
  • Стара Загора
За бб кррма, първо да кажа, че цвета е много сивкав, /23/, приличах на мъртвец с него. Покриеността е добра, но не издържа много дълго през деня, освен това имам чувството, че ужасно много ми подчертава порите. Аз съм с доста суха, кожа и въпреки това започна да ми лъщи след около два часа.
Смятам да му дам шанс още няколко пъти, но този сив цвят, който придобивам с него е направо потресаващ.

Аз си го смесвам с друг фдт, малко по-тъмен и резултата е страхотен. Сега през топлото може и да има леко лъсване на носа, но не е много при мен и след 2 часа. Носила съм го и сам, чак като мъртвец не изглеждам аз. За зимата и суха кожа е чудесен.

# 421
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Търся си бюджетен лосион за тяло. Предпочитам опаковка до 300мл, добра хидратация и аромат. Цена до 10лв.

# 422
  • София
За бб кррма, първо да кажа, че цвета е много сивкав, /23/, приличах на мъртвец с него. Покриеността е добра, но не издържа много дълго през деня, освен това имам чувството, че ужасно много ми подчертава порите. Аз съм с доста суха, кожа и въпреки това започна да ми лъщи след около два часа.
Смятам да му дам шанс още няколко пъти, но този сив цвят, който придобивам с него е направо потресаващ.

Аз си го смесвам с друг фдт, малко по-тъмен и резултата е страхотен. Сега през топлото може и да има леко лъсване на носа, но не е много при мен и след 2 часа. Носила съм го и сам, чак като мъртвец не изглеждам аз. За зимата и суха кожа е чудесен.

Да, предполагам, че за зимата ще е много по- добре. Благодаря за съвета, ще го смеся с нещо по тъмно. Имам CC крема на Лумен в тъмен цвят, може би с него.

# 423
  • Стара Загора
Това с двойното измиване на косата го практикувам от както се помня (и като малка така ми миеха косата). Пробвала съм да я измивам само веднъж - след това косата не изглеждаше толкова чиста и свежа. Използвам различни шампоани за първото и второто измиване. Не мисля, че при едно шампониране на косата тя може да се подхрани.

# 424

Да, предполагам, че за зимата ще е много по- добре. Благодаря за съвета, ще го смеся с нещо по тъмно. Имам CC крема на Лумен в тъмен цвят, може би с него.

На мен също ми пасва на тена, смесен с 21, но лично аз за топлото време предпочитам по-малко омазняващи и по-леки бб-кремове, хем също съм със суха кожа, но много ми се поти лицето. Този мисля, че повече ще допадне на хората с по-мазна кожа, ако трябва да е от същата марка: https://www.misshaus.com/index.php/all-bb-creams/by-skin-type/bb … eam-spf30-pa.html

Иначе аз обикновено харесвам лятото бб-кремове с water в името, за мен е някакъв ориентир, че са по-скоро хидратиращи, отколкото омазняващи, и не са покривни като маска.

# 425
Здравейте. Търся си бюджетен лосион за тяло. Предпочитам опаковка до 300мл, добра хидратация и аромат. Цена до 10лв.

# 426
Скрит текст:

От този лосион,освен хубав аромат и лека консистенция за лятото хидратация не видях.

Последна редакция: чт, 19 апр 2018, 13:21 от bubanka

# 427
Има един лосион с магнолия на Евън, тубата е 400мл и много често го пускат намален, за около 4- 5 лева. Аромата е убийствен, и хидратацията е прилична.

# 428
 Ако съм разбрала правилно - пише ДО 300 мл. Аз ползвам този на Lidl марката Cien, 300мл, 3.49лв, имаше с макадамия и с арган, много съм доволна от него. Ето така изглежда, с помпичка е:
Скрит текст:

# 429
Странно преди малко си работеше.. Няма значение, това е:

Къде точно стои това масло? Вчера прегледах щендера с шампоаните и балсамите за коса и не го намерих.

# 430
Марката е нова и е възможно просто в някои филиали да не са ги изкарали още. Но при нас продуктите им стоя точно до по- евтините балейски шампоани.

# 431
Да, възможно е така да е, защото два пъти разгледах и не го намерих. Другата седмица отново ще го потърся.

# 432
Лосионът и кремът за тяло на Ейвън с лайка и овес хидратират много добре. Самата кожа се усеща еластична дори и на следващите дни.

# 433
  • София
А тезижот вас, които ползват бб кремове като горните през лятото, слагате ли отдолу слънцезащитен, защото гледам, че  повечето корейски си имат фактор.

# 434
А тезижот вас, които ползват бб кремове като горните през лятото, слагате ли отдолу слънцезащитен, защото гледам, че  повечето корейски си имат фактор.

Аз лично не слагам, но много хора слагат, че и отгоре слагат пудра с фактор. Не съм усетила да изгарям с бб крема, наистина са с фактор корейските, но не го слагам на плаж, просто в съвсем обичайни условия го нося, без да се излагам целенасочено на слънце, но все пак ходя по улиците и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт