Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 963
  • 778
  •   1
Отговори
# 465
Това Тривитаминол ми звучи като някакво останало прашно лекарство от бай Тошо Grinning
Какво прави,или какво би трябвало да прави и какво съдържа?

# 466
Това е ветеринарен продукт - витамини А, D3 и Е. Ползва се най-често за овце, за здрава, лъскава и бързорастяща грива. Wink

# 467
  • Deutschland
Давам моята гъста и дълга коса срещу не толкова гъста. Дойде ми до гуша да я размятам като одеало на гърба си.

# 468
А, не завиждайте, наистина не се превземам, и сега не си харесвам косата, но тогава беше нещо ужасно - не стоеше по никакъв начин свободно пусната, толкова беше изтощена, гъста и хвърчаща. Груба  гъста коса, скалпът ми не произвежда достатъчно мазнина, че да се омазнява нормално такова количество коса. Със сигурност сте виждали хора с подобен проблем, едва ли го намирате за естетична гледка. Прибавете и ниското чело, и косата, растяща по половината врат - 100% не искате такава коса.

# 469
Фрау, имаме сделка.
Кукумицинка, аз поне не завиждам, но определено гъстата коса е хубаво нещо, защото и да започне да пада, пак ще остане много. Моята не е и рядка, средна хубост е и винаги има обем заради къдриците, но преди ми беше гъста като каска и с правилната прическа ми харесваше повече от сега. Мисля, че можеш да омекотиш и изгладиш косата с подходящите продукти и с редовна грижа. Аз моята я подстригвам всеки месец, рядко на 2 месеца и дължините ми са винаги здрави и с поддържан вид, независимо че мия през ден. Това с врата обаче е неприятно, съчувствам ти.

# 470
Здравейте момичета. Да ми предложите някакъв козметичен продукт от които сте доволни за черни точки и разширени пори? Със суха и чувствителна кожа съм.

# 471
Препоръчвам спрея на Велнеа, към 3лв е, използвала съм не знам колко опаковки...На правата ми коса докарвам без проблем "плажни къдрици".Wink

https://damislifebox.wordpress.com/2017/09/11/%D0%BB%D1%8F%D1%82 … 0%BE%D0%B4%D0%B0/
Тези спрейове на абсолютно права коса какъв ефект биха имали? Търся нещо, което да придаде плътност на супер тънката ми коса и нещо, което да задържа къдрици направени с маша или преса. Не ми харесва напръскването с лак след навиване. Има ли някакъв продукт, с който косата да се напръска преди навиване и да има ефект като лак, т.е. да задържа къдриците. Моята коса е с характер, не издържа никакви къдрици. Навивам я и след 30 минути е права. А така ми се искат точно т.н. небрежни плажни къдрици, които се получават с преса за коса.
Нещо такова:

Последна редакция: сб, 21 апр 2018, 13:30 от Boby_pl

# 472
Вечерта разделяш косата на две,мажеш се с лека пяна за коса,правиш от всяка страна плитка и така спиш.На сутринта си с плажни къдрици които са устойчиви Simple Smile

# 473
  • София

Все ми излиьа тази реклама,купувал ли Дермакол някой,много го хвалят...

На мен Dermacol ми ги беше препоръчала професионална гримьорка. Аз съм ползвала фон дьо тен-а acnecover и безцветната прахообразна пудра. И от двете останах доволна. Минусът е, че фон дьо тен-ът се предлага само в три нюанса. Доколкото съм чела и гледала ревюта, силнопокривният фон дьо тен е най-добрият им и е доста хвален, но нямам лични впечатления, защото предпочитам по-леки продукти.

# 474
  • София
Предлага се в около 10 нюанса, ако говорите за класическия в металната тубичка.
210 е нещо като nw15
218 е nc25/nc30
Ако някой се чуди за цветовата гама. Другите са много странни цветове и не пасват на повечето хора по нашите ширини.

# 475
Здравейте момичета, някой да ми препоръча нещо за  против  изпотяване,което не съдържа алуминий.

# 476
  • Някъде по Дунава
Здравейте момичета, някой да ми препоръча нещо за  против  изпотяване,което не съдържа алуминий.
Камък дезодорант https://www.pazaruvai-lesno.bg/estestven-kristalen-rol-on-salt-o … e-earth-50-g.html
Имам и на Roge Cavailes без алуминий, но никаква работа не върши при мен,  а и е по-скъп.

# 477
Дезодорантът Fa Frozen Delight е без алуминий (но само варианта с праскова) и върши работа при мен. На Дева също има един без алуминий, с ментово на опаковката. Последно гледах, че и Dove са пуснали, но не запомних как изглеждаше.

# 478
преди няколко страници говорихме за спрейове за плажни къдрици - този на велнея е под 3 лв. в момента в лили

# 479
Здравейте момичета, някой да ми препоръча нещо за  против  изпотяване,което не съдържа алуминий.
Eucerin рол он за чувстителна кожа.

Общи условия

Активация на акаунт