Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 114 945
  • 778
  •   1
Отговори
# 525
  • Deutschland
Освен жълтия шампоан на Гарние с авокадо, снощи взех и варианта с кокосово олио. Води се регенериращ, нямах време да търся много, защото имаше 10 минути, преди да затвори ДМ. Малката го беше отворила и докато видя, беше изсипала на задната седалка на колата част от него, та поне усетих аромата предварително Simple Smile))) Днес ще се пробва и на коса
Снимката е от нета:

# 526
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Това с медицинската козметика е много разтегливо понятие, но пък точно Талодерма изобщо не влиза в него.

# 527
  • Стара Загора
За пореден път - концентрата на Yoghurt of Bulgaria е спасение за кожата и на лицето, и на тялото. И то за белеща се през зимата!
https://biofresh.bg/probiotichen-akva-ekspert-koncentrat
Имат и околоочен, но в сайта не е наличен в момента.
Кремовете за лице специално не съм пробвала, но предполагам че и те ще са хубави. От 10 год. не съм ползвала Арома и не мога да направя сравнение.
https://biofresh.bg/probiotichen-dneven-krem-kolagen-ekspert

Имали и серум, бих си взела зимата
https://biofresh.bg/probiotichen-zaschiten-serum-za-lice-spf20-y … ghurt-of-bulgaria

С 2 ръце препоръчвам и измиващия им гел. Супер икономичен, много мек и нежен.
https://biofresh.bg/probiotichen-ultra-mek-gel-za-izmivane-na-lice

# 528
  • Бургас
Ивче, благодаря!Имаме в Бургас магазин на Биофреш,ще го посетя.
На Арома кремовете са много хубави.Имат олио за лице 50+ и богати кремове 50+,като се вземат от сайта им в комплект излизат много изгодно.И в аптеки so pharmacy има комплекти, специално  от серията 50+ излиза 7 лв на продукт.Но пък ми е силен ароматът.
На Биофреш съм имала едно кремче,беше хубаво по спомени.Ще се разходя явно до магазина им.Доста по-поносими са им цените от Vichy,Avene...

# 529
  • София
Момичета,имало някакви фон дьо тени за тяло/крака които прикривали несъвършенства и стрии,ползвали ли сте такова нещо ? Simple Smile
Гледах в Лили някакъв бб крем за крака за ефект копринени чорапи, някой ползвал ли е такова нещо?

# 530
Момичета,имало някакви фон дьо тени за тяло/крака които прикривали несъвършенства и стрии,ползвали ли сте такова нещо ? Simple Smile
Гледах в Лили някакъв бб крем за крака за ефект копринени чорапи, някой ползвал ли е такова нещо?
На каква цена е Simple Smile очаквам и аз отзиви

# 531
И аз гледах в Лили ВВ крем за тяло на Venus.Обаче никой не писа дали е ползвал?

# 532
  • София
На каква цена е Simple Smile очаквам и аз отзиви

11-12 лв.

# 533
Благодаря за отговорите,които получих относно ролоните  без алуминий !

# 534
Само да уточня, че и трите продукта, които съм споменала са спрей антиперспиранти. Бюджетен рол-он без алуминий имат Ив Роше, но бих се радвала да науча и за други.

# 535
  • Бургас
На Нивеа е хубав дезодорант-спрея без алуминий.На мен ми се наложи обаче и да пия алуминий(Алмагел) заради проблеми със стомаха и само това лекарство ми го успокоява.Друго не ми помага и си промених мнението за алуминия.Със сигурност не е толкова отровен.

# 536
  • Стара Загора
При мен освен че не работеше тази Нивеа, потта миришеше и сякаш не си се къпал с дни в горещините. Същия ефект имах и от дезодоранта на Rouge Cavailles без алуминий. Втория дадох на приятелка и тя потвърди. Каза ужасен е.
Сега съм с този спрей и съм доволна

Доста се чудех между камъка и него, но ми се стори по-лесен за употреба. Минуса е, че съхне бавно. Не съм забелязала бели следи по тъмните дрехи или жълти петна. Няма аромат и дори да се изпотите, не се усеща нищо. Не предпазва на 100 %, но за този тип продукти казват че организма трябва да се изчисти от предходните и работи с натрупване. От време на време докато се къпя минавам и с влажна ръка с маслото от чаено дърво на ДМ. Смятам да си взема и малкия кристал на Алтея за проба.

# 537
Подлъгах се, защотоТалодерма е медицинска козметика,уж трябва да е с максимално изчистен и добър състав.
Медицинска козметика винаги ми е звучало смешно, последно козметика ли е нещото или лекарство? Grinning
Маркетингов трик е да наричат разни тубички така, да си ги продават предимно в аптеки и тем подобни тактики, нищо общо няма медицината с тая работа.

Скрит текст:
На Фитокод са хубави нещата, също българска марка е и мисля че се водят натурални и съставите им са много прилични, само че май не са точно за тая тема. Не съм сигурна кой къде слага границата на цена за "евтин" продукт.  Мисля че имат и тестери, отзивчиви са и ако се свържете с тях за информация. Ползвала съм техни кремове и нямам забележки, единствено ми беше досадно че не навсякъде ги има и трябваше да ги поръчвам, да си предвиждам кога и къде могат да ми ги доставят и ми идваше много сложно.

# 538
А това на Ив Роше във всяка аптека ли може да се  намери или от сайтове?

# 539
Съгласна съм, че названието “медицинска козметика” е маркетингов трик. Като се замислим в него няма смисъл. Или е лекарство и лекува, или е козметика. Средно положение няма.

Общи условия

Активация на акаунт