Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 527
  • 778
  •   1
Отговори
# 615
На мен пък нещо не ми допадно рол она на Ив Роше със зелен чай. Не предпазва особено от изпотяване, миризмата му също не е особено приятна, особено когато се смеси с пот.

Нивеа са пуснали нов рол он без алуминий. Купих си го преди няколко седмици от Кауфланд.

# 616
Аз имам 2 запитвания. Първото е, че си бях закупила един рол он околоочен крем и след 4 5 използване вече все едно е свършило. Няма нищо даже ми дърпа кожата. Има ли как да изкарам продукт или направо е за хвърляне? Другия ми въпрос е понеже исках от много време да си закупя от тези маски за очи и си купих без да чета нищо отзад на етикета само прочетох, че е за всички типове кожа. Като се прибрах и реших да си я правя прочетох, че пише да не се използва при петна по лицето и раздразнена кожа. Аз по принцип имам лунички по лицето и чувствителна кожа. И сега не знам да ги пробвам ли. Малко ме е страх понеже моите сенки са мнооого синьолилави и кожата ми е доста тънка там. Съвети?

# 617
  • Бургас
Хубав ли е Рол она на Нивеа без алуминий?Аз много харесвам спрея им без алуминий,пак е в стъклено шишенце и върши работа.На детето взех и спрей,и Рол он без алуминий,и при него вършат работа.

# 618
  • София
Рол она на Нивея без алуминий при мен не върши работа. Със спрея ми е малко по-добре.

# 619
  • София
Някакъв лосион за тяло, който да се задържа повече върху кожата като аромат? Все още търся такъв...

# 620
  • София
На Dove с шам фъстъка и магнолията на мен ми е доста траен.
Tesori d'Oriente - кремовете са с наситени и трайни миризми.
И лосионите към парфюмите, но те са доста по- скъпи.
Може би на Avon - Rare Pearls става. Ако харесваш аромата, че е особен.
На Cottage също някои миризми се задържат. Сладникавите предимно.
На I love кремовете (май се водеха бътър, не помня) също са силни миризми.
Със суха кожа съм, която не задържа аромати, от тези имам горе долу добри впечатления Peace

# 621
  • Бургас
Да,на Tresory d'Oriente и душ геловете са с наситени миризми.
И на Ив Роше имах един от лимитирана серия,ама мнооого траен.Зимен,сладък аромат беше,не помня вече с какво,от коледните колекции.

# 622
Аз имам 2 запитвания. Първото е, че си бях закупила един рол он околоочен крем и след 4 5 използване вече все едно е свършило. Няма нищо даже ми дърпа кожата. Има ли как да изкарам продукт или направо е за хвърляне? Другия ми въпрос е понеже исках от много време да си закупя от тези маски за очи и си купих без да чета нищо отзад на етикета само прочетох, че е за всички типове кожа. Като се прибрах и реших да си я правя прочетох, че пише да не се използва при петна по лицето и раздразнена кожа. Аз по принцип имам лунички по лицето и чувствителна кожа. И сега не знам да ги пробвам ли. Малко ме е страх понеже моите сенки са мнооого синьолилави и кожата ми е доста тънка там. Съвети?
Според мен-опитай,от веднъж няма да ти стане нищо.И може ли да кажеш от къде и аз да си купя такива маски за под очите точно на тази марка?В София съм Simple Smile

# 623
  • София
Благодаря, момичета, ще видя дали има нещо не толкова сладникаво и свежо като аромат от посочените.

Тези маски за под очите ги бях взимала на майка ми и направи алергия от тях, резултат не видя.

# 624
  • Бургас
Ами за алергия винаги трябва да се тества.
aneeeeeliya, трябва да мацнеш малко от маската на свирката на лакътя и да изчакаш час-два.Раздразнение имат предвид рани,себорея, псориазис,искат да се презастраховат.Петна може би имат предвид големи области,за лунички едва ли.

А за рол он а-пробвай да го държиш с топчето надолу,ако пак не пуска,махни топчето с пила, ножичка,или нещо остро.Може и дефектен да си взела,или ползван, ако няма нищо вътре,го върни ако пазиш касовата бележка и е купен до преди седем дена.Не би трябвало да свърши,аз съм имала два, изключително много време ги мазах, нямаха измазване.
Виж да не е заседнало топчето,убеди се,че се върти.Ако е тубичка или мека опаковка,стисни я малко.

Последна редакция: пн, 30 апр 2018, 00:50 от mariqivanova799

# 625
Някоя от вас използвала ли е боя за коса Syoss ole intense?
Реших да си купя собствена боя и да ида да ме боядисат,че моята фризьорка ме боядисва с "Каквото ѝ е останало" (както казва тя) и моя приятелка сподели, че е доволна от тази боя, а тя не ми се стори много скъпа.

# 626
Някоя от вас използвала ли е боя за коса Syoss ole intense?
Реших да си купя собствена боя и да ида да ме боядисат,че моята фризьорка ме боядисва с "Каквото ѝ е останало" (както казва тя) и моя приятелка сподели, че е доволна от тази боя, а тя не ми се стори много скъпа.

Аз я ползвам Simple Smile ползвала съм от кафявите и русите нюанси,даже и до сега ползвам номер 7-10 естествено рус. Доволна съм,харесва ми цвета,мога да кажа,че е траен и наситен

# 627
Да, и моята приятелка така каза. Взела съм си 4-86, тъй като съм с кестенява коса. Надявам се да не се отмие бързо. Когато ходя при моята фризьорка след 2 седмици все едно не съм се боядисвала

# 628
Да, и моята приятелка така каза. Взела съм си 4-86, тъй като съм с кестенява коса. Надявам се да не се отмие бързо. Когато ходя при моята фризьорка след 2 седмици все едно не съм се боядисвала

И аз ходих на фризьор но се отказах,с тяхни бои на слънцето много светя като светофар едно такова много гадно жълто/оранжево 😁 и се отмиват бързо и ставам патешко жълта. А сега вече месец не съм се боядисвала и няма такова жълто,само дето корените са израснали вече

# 629
На Саиъс, русото става хубаво. Червеното не покрива белите коси. З кестеняво не знам.

Общи условия

Активация на акаунт