Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 46

• 115 502
  • 778
  •   1
Отговори
# 645

Нивеа са пуснали нов рол он без алуминий. Купих си го преди няколко седмици от Кауфланд.
Чак се учудвам браво на Nivea,може ли снимка на продукта. 🙂

# 646
Хубав ли е Рол она на Нивеа без алуминий?Аз много харесвам спрея им без алуминий,пак е в стъклено шишенце и върши работа.На детето взех и спрей,и Рол он без алуминий,и при него вършат работа.

Аз не съм срещала спрея за подмишници,може ли снимка

# 647

Ето този е. Пише си отдолу на опаковката 0% aluminium salts. Сега разгледах в нета и спреят е от същата серия.

# 648

Ето този е. Пише си отдолу на опаковката 0% aluminium salts. Сега разгледах в нета и спреят е от същата серия.
Благодаря😋

# 649
Върши ли някаква работа този рол-он?

# 650
Какво разбирате под това дали върши работа? Да не се изпотявам? Ми изпотявам се, аз се потя доста лятото, няма продукт, който да ми е помогнал в тази посока. Но на мен ми мирише приятно за разлика от този на Ив роше, с който започвам да си воня на пот.

# 651
  • София
Аз ползвам само рол-оните на Виши. От както ги открих, нищо друго не искам да опитвам. За мен са много добри, не знам дали има нещо по-добро от тях.

# 652
Взех си бебешки сапун на Relina,български,някой ползва ли го?
Има само 5 съставки и нито една от тях не е дразнеща или опасна,проверих Simple Smile
Питам,понеже се налага да ползвам супер нежни сапуни за къпане.

# 653
Дами,здравейте!
На Flormar и Gabrini кои продукти са добри?
Очна линия,молив за очи,база за грим,руж,хайлайтър?
Нямам никакви продукти от тези марки,а много ги рекламират 🤔🤔🤔

# 654
Какво разбирате под това дали върши работа? Да не се изпотявам? Ми изпотявам се, аз се потя доста лятото, няма продукт, който да ми е помогнал в тази посока. Но на мен ми мирише приятно за разлика от този на Ив роше, с който започвам да си воня на пот.
По- скоро дали спира неприятната миризма. Не очаквам, а и не искам нещо да ми спира потенето Rolling Eyes

Аз съм мноого доволна от рол-оните на Нивеа, даже и миришат дълготрайно, през целия ден/вечер. Но при по- продължителна употреба кожата ми доста се раздразнява, изсушава... но там ми е много чувствителна, дори не се епилирам, не правя кола маска поради тази причина. Направо става едно голямо червено петно и няма минаване със седмици.

# 655
Дами,здравейте!
На Flormar и Gabrini кои продукти са добри?
Очна линия,молив за очи,база за грим,руж,хайлайтър?
Нямам никакви продукти от тези марки,а много ги рекламират 🤔🤔🤔
Аз имам впечатления от течните им матови червила и лаковете за нокти. На Флормар течните матови с ми любимци, издръжливи и не зверски изсушаващи. На Габрини стоят малко по-сухи на устните и след 5-6 часа при мен се налага да го изтрия напълно и да нанеса отново, защото става бедствие. Иначе имат приятни цветове. Лаковете на Флормар са едни от най-държеливите, които съм ползвала, но аз по принцип не съм критерии, защото рядко ми се разваля лака за 2-3 дни. На Габрини при мен лаковете са малко по-нетрайни.

# 656
На флормар лаковете са доста добри,  както и моливите за устни, матовите червила Silk matte. Имам и една пудра от розовите опаковки, ползвам я за контуриране и затопляне на лицето - харесва ми.

# 657
  • Бургас
На Флор Мар много хвалеха сенките и ружовете,но тези,които са Флор Мар,а не Pretty by Flormar.

# 658
Най-добрия молив за очи, който съм ползвлала е на Flormar, лаковете им също са добри.

# 659
  • Бургас
На Pretty на Флормар много хвалиха BB крема в темата за фдт и перфектен тен.Пробвах тестер,за мен е лек фдт,хубав е.

Общи условия

Активация на акаунт